Horoscop Urania zilnic: marţi, 24 februarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 24 februarie 2015


Horoscop 24 februarie 2015, Berbec:

Astrele par să fie de partea voastră la începutul zilei de marţi; primiţi câteva proiecte care vă vor ajuta să vă afirmaţi în cadrul companiei. Încercaţi să veniţi cu cele mai bune idei şi să faceţi planuri interesante pentru următoarea perioadă. Pe plan sentimental, primiţi o veste frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 24 februarie 2015, Taur:

Astăzi vă faceţi planuri pentru următoarea perioadă; sunteţi foarte siguri pe voi şi nu renunţaţi la ideile voastre indiferent de obstacolele pe care le întâlniţi. Din fericire, partenerul de cuplu vă susţine şi vă oferă tot ajutorul de care aveţi nevoie. Seara este bună pentru a vă relaxa.


Horoscop 24 februarie 2015, Gemeni:

Astăzi nu sunteţi foarte activi; vă este destul de dificil să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de sarcinile pe care le aveţi de rezolvat. În cazul în care aveţi de participat la şedinţe sau întâlniri importante, vă recomand să le amânaţi sau să luaţi alături de voi un coleg care să vă ajute.


Horoscop 24 februarie 2015, Rac:

Săptămâna aceasta este una foarte aglomerată pentru nativii născuţi în zodia Rac; astăzi vă ocupaţi de mai multe sarcini importante şi este necesar să rămâneţi concentraţi. Un coleg de muncă vă cere părerea cu privire la un proiect de care trebuie să se ocupe.


Horoscop 24 februarie 2015, Leu:

Relaţia dintre voi şi superiori se îmbunătăţeşte vizibil; sunteţi foarte mulţumiţi de modul în care sunteţi văzuţi în cadrul firmei. Urmează câteva proiecte importante şi trebuie să vă daţi silinţa. Este posibil să faceţi nişte compromisuri, însă totul va fi spre binele vostru.


Horoscop 24 februarie 2015, Fecioară:

Săptămâna aceasta va fi dedicată vieţii profesionale; vi se deschid multe uşi şi trebuie să profitaţi de oportunităţile care se ivesc. Este posibil să întâlniţi noi persoane, care vă vor ajuta foarte mult în proiectele de care urmează să vă ocupaţi.


Horoscop 24 februarie 2015, Balanţă:

Prima parte a zilei este dedicată planurilor pentru următoarele proiecte; un coleg de muncă vă va da un sfat foarte bun cu privire la viitorul carierei voastre. Spre seară sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile deoarece un prieten drag are nevoie de ajutorul vostru cu privire la o problemă dificilă.


Horoscop 24 februarie 2015, Scorpion:

Contează foarte mult să ştiţi ce vă doriţi; nu alergaţi după doi iepuri deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul. Încercaţi să vă concentraţi doar asupra unui proiect, să încercaţi să găsiţi soluţii eficiente şi să gândiţi planuri pentru termen lung.


Horoscop 24 februarie 2015, Săgetător:

Este posibil să primiţi o ofertă foarte bună de colaborare pentru un proiect important; partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de schimbările pe care trebuie să le faceţi. Vă recomand să aveţi parte de o discuţie importantă cu el şi să îi explicaţi care este situaţia.


Horoscop 24 februarie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să faceţi o alegere importantă cu privire la viaţa profesională; nu sunteţi foarte siguri care este drumul pe care vreţi să mergeţi şi de aceea simţiţi nevoia de a discuta cu cineva care să vă înţeleagă. Asiguraţi-vă că găsiţi persoana potrivită care să vă ajute în această situaţie.


Horoscop 24 februarie 2015, Vărsător:

Relaţia cu membrii familiei începe să se răcească din cauza unor probleme care nu ţin de voi. Trebuie să lăsaţi timpul pentru a rezolva această situaţie; vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii profesionale în această perioadă. Aveţi multe de câştigat dacă luaţi deciziile potrivite.


Horoscop 24 februarie 2015, Peşti:

Săptămâna aceasta va fi una mai complicată şi aglomerată pentru nativii născuţi în semnul Peştilor; de aceea vă recomand să profitaţi de această zi pentru a vă relaxa şi a încerca să vă adunaţi gândurile. Spre seară, activităţile în aer liber sunt binevenite deoarece vă ajută să vă încărcaţi bateriile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS