Horoscop Urania zilnic: joi, 22 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 22 ianuarie 2015


Horoscop 22 ianuarie 2015, Berbec:

Ziua de joi nu va fi una uşoară pentru nativii născuţi în semnul Berbecului; vă spun asta ca să fiţi pregătiţi pentru orice problemă şi dificultate întâmpinaţi. Fie că este vorba despre un proiect sau o decizie importantă pe care vreţi să o luaţi, trebuie să ştiţi că o veţi rezolva într-un fel sau altul, însă va dura ceva timp şi efort.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Taur:

Săptămâna aceasta este una foarte importantă pentru Tauri; sunteţi mult mai activi decât de obicei şi faceţi tot posibilul pentru a pune pe picioare un proiect foarte important pentru voi. Aveţi mult de muncă, însă dacă rămâneţi la fel de optimişti şi puşi pe treabă cu siguranţă veţi reuşi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Gemeni:

Pe plan profesional, ziua de astăzi ar trebui să fie dedicată muncii de rutină. Nu sunteţi tocmai în apele voastre şi de aceea este important să vă axaţi doar pe sarcinile obişnuite, care nu necesită atenţie prea mare. După orele prânzului, deveniţi mai liniştiţi şi ajungeţi chiar să vă şi relaxaţi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Rac:

În timp ce în viaţa profesională totul va merge ca pe roate, nu putem spune acelaşi lucru şi despre planul personal. Relaţia cu persoanele din jurul vostru, în special cu membrii familiei, a fost lăsată de izbelişte în ultima perioadă. Acum este momentul pentru a redresa situaţia.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Leu:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de situaţii mult prea tehnice pentru voi; trebuie să fiţi foarte atenţi astfel încât să rezolvaţi aceste probleme. După orele prânzului sunteţi mai destinşi, iar seara se anunţă a fi una cu adevărat specială. Vă simţiţi liberi şi un pic excentrici şi vreţi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Fecioară:

Încă de la primele ore ale dimineţii sunteţi puşi pe treabă. Proiectele voastre nu au cum să fie amânate, aşa că faceţi tot posibilul să vă ocupaţi de toate problemele în cel mai scurt timp cu putinţă. După orele prânzului, primiţi o veste frumoasă din partea unui colaborator sau partener de afaceri.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Balanţă:

V-aţi făcut multe planuri cu privire la proiectele de care vreţi să vă apucaţi; din păcate, astrele nu sunt de partea voastră şi sunteţi nevoiţi să amânaţi sau chiar să anulaţi mai multe întâlniri. Nu este o perioadă deloc bună pentru a face schimbări profesionale. Veţi întâmpina mai multe obstacole decât vă aşteptaţi.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Scorpion:

În prima parte a zilei vă ocupaţi de sarcinile obişnuite de la locul de muncă. Starea de dispoziţie vi se schimbă radical după orele prânzului, când un eveniment neaşteptat vă poate da peste cap toate planurile făcute. Vor apărea modificări bruşte în viaţa voastră personală.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Săgetător:

Ziua de 22/01/2015 vine cu multe schimbări şi modificări pentru voi; în ceea ce priveşte planul profesional, este posibil să primiţi un proiect amplu, de care trebuie să vă ocupaţi în cel mai scurt timp cu putinţă. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, partenerul de cuplu vă poate cere sprijinul într-o situaţie nu tocmai plăcută pentru dumneavoastră.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Capricorn:

Astăzi trebuie să vă descurcaţi doar cu victorii mici şi să încercaţi să rămâneţi realişti. Nu este o zi tocmai bună pentru a face planuri sau a pune la cale proiecte importante. Cel mai bine este să vă axaţi pe sarcinile de rutină. Deşi sunt plictisitoare, nu veţi întâmpina dificultăţi în rezolvarea lor.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Vărsător:

Încă de dimineaţă aveţi foarte multă energie, pe care vreţi să o consumaţi fix aşa cum ştiţi voi mai bine şi anume ocupându-vă de problemele profesionale. Deşi este o perioadă încărcată şi aglomerată, reuşiţi să vă descurcaţi de minune în faţa situaţiilor neprevăzute, impresionându-vă chiar şi şefii cu tehnicile voastre incredibile.


Horoscop 22 ianuarie 2015, Peşti:

Încercaţi să nu planificaţi absolut nimic în următoarea perioadă deoarece cât mai curând, cel mai probabil spre seară, primiţi o veste neaşteptată. Veţi fi nevoiţi să faceţi o schimbare destul de importantă în viaţa personală. Multe persoane nu vor fi de acord cu deciziile voastre.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS