Horoscop Urania zilnic: miercuri, 1 octombrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 1 octombrie 2014


Horoscop 1 octombrie 2014, Berbec:

Profitaţi de această zi şi încercaţi să intraţi în conversaţie cu acele persoane care vă pot ajuta să realizaţi tot ceea ce v-aţi propus. Spre după-amiază este posibil să aveţi o stare mai proastă şi veţi avea nevoie de un moment de repaus. Aţi putea ieşi să luaţi prânzul cu o persoană alături de care vă place să vă petreceţi timpul, cu siguranţă vă veţi simţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Taur:

Veţi avea parte de o zi destul de emoţionantă şi veţi simţi nevoia să petreceţi ceva timp departe de compania anumitor persoane. Se pare că nu vă veţi simţi în largul vostru, posibil din cauza unor probleme mai vechi pe care nu aţi apucat să le rezolvaţi. Încercaţi să vorbiţi cu o persoană de încredere, în mod sigur vă va ajuta să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Gemeni:

Este o zi foarte bună pentru a vă implica în noi activităţi sau pentru a face anumite lucruri pe care nu le-aţi mai făcut de foarte mult timp. Sunteţi într-o stare foarte bună şi trebuie să profitaţi de asta. Bucuraţi-vă de compania prietenilor sau a persoanelor din familie şi lăsaţi gândurile legate de locul de muncă sau de bani. Spre sfârşitul zilei este posibil să primiţi un răspuns la o problemă mai veche.


Horoscop 1 octombrie 2014, Rac:

Veţi începe ziua într-o stare foarte bună încă de dimineaţă! Veţi simţi nevoia să luaţi legătura cu toate acele persoane pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp şi să organizaţi o ieşire în oraş. Cu toate acestea, trebuie să ţineţi cont şi de programul încărcat pe care-l veţi avea. Spre seară sunt şanse să cunoaşteţi o persoană nouă.


Horoscop 1 octombrie 2014, Leu:

Optimismul şi entuziasmul vă caracterizează! Nu ştiţi ce să faceţi mai repede pe parcursul zilei de miercuri şi din această cauză aveţi tendinţa să treceţi cu vederea detalii importante. Încercaţi să vă organizaţi şi să încercaţi să vă ocupaţi de fiecare lucru în parte, în ordinea importanţei. O persoană din anturaj vă va cere câteva sfaturi pentru a rezolva o problemă.


Horoscop 1 octombrie 2014, Fecioară:

Evitaţi să vă implicaţi în discuţii care nu vă privesc sau să puneţi anumite întrebări acelor persoane care pur şi simplu nu simt nevoia să comunice cu voi. Nu trebuie să luaţi toate lucrurile într-un mod personal, mai bine încercaţi să vă concentraţi asupra acelor lucruri pe care trebuie să le faceţi până la sfârşitul acestei zile.


Horoscop 1 octombrie 2014, Balanţă:

Aveţi foarte mare încredere în forţele proprii şi sunteţi foarte mulţumiţi de ceea ce aţi realizat până acum. Se pare că ştiţi foarte bine ce vreţi de la viaţă şi nimic nu vă poate face să vă întoarceţi din drum. Câteva persoane din anturaj vă vor considera aroganţi şi vor încerca să vă dea peste nas de fiecare dată când greşiţi, însă voi nu trebuie să le daţi atenţie.


Horoscop 1 octombrie 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte mulţumiţi de tot ceea ce aţi realizat până în momentul de faţă şi din această cauză aveţi tendinţa să treceţi cu vederea anumite detalii importante. Nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche! Chiar dacă consideraţi că unele lucruri se pot rezolva de la sine, ar trebui să vă gândiţi de două ori înainte de a le ignora. Spre seară o persoană din familie va apela la sfaturile voastre.


Horoscop 1 octombrie 2014, Săgetător:

Aveţi tendinţa să daţi atenţie tuturor bârfelor create de persoanele din jur, iar acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Nu trebuie să luaţi în seamă toate acele comentarii răutăcioase la adresa voastră, încercaţi să vă concentraţi asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru voi. În ceea ce priveşte viaţa amoroasă, spre finalul zilei este posibil să aveţi parte de o surpriză.


Horoscop 1 octombrie 2014, Capricorn:

Astăzi veţi fi înconjuraţi de toate acele persoane alături de care vă place să petreceţi timpul şi veţi purta tot felul de conversaţii cu ele. Veţi avea parte de o zi foarte bună şi chiar vă veţi gândi să organizaţi o ieşire în oraş după terminarea programului de muncă. Discutaţi cu prietenii şi aflaţi ce şi-ar dori să facă, în mod sigur vă veţi simţi minunat în compania lor.


Horoscop 1 octombrie 2014, Vărsător:

Vă este destul de greu să vă concentraţi la locul de muncă. Fără să vreţi, vă gândiţi obsesiv la o persoană cu care v-aţi certat recent. Nu trebuie să lăsaţi acest lucru să vă strice ziua, încercaţi să vă găsiţi câteva ocupaţii pentru a face timpul să treacă mult mai repede. Persoana iubită vă poate ajuta să vă simţiţi mai bine.


Horoscop 1 octombrie 2014, Peşti:

Prietenii şi familia vă susţin în tot ceea ce doriţi să faceţi, însă aveţi tendinţa să exageraţi cu anumite lucruri. Chiar dacă aveţi nişte pretenţii destul de mari atunci când vine vorba de locul de muncă sau de familie, încercaţi să fiţi mai înţelegători. În ceea ce priveşte situaţia financiară, trebuie să găsiţi o modalitate să faceţi câteva economii.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 24 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 24 septembrie 2014


Horoscop 24 septembrie 2014, Berbec:

Miercuri aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă concentraţi mai mult asupra celor profesionale. Este o zi foarte încărcată pentru voi şi va fi necesar să fiţi în cea mai bună formă fizică şi psihică. Evitaţi acele situaţii care vă fac să deveniţi nostalgici sau persoanele care vă încarcă cu energie negativă.


Horoscop 24 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua într-o stare foarte bună şi sunteţi hotărâţi să vă implicaţi în noi activităţi. Problemele legate de viaţa sentimentală nu sunt foarte mari şi nici nu ar trebui să vă pună pe gânduri. Veţi avea timp suficient să rezolvaţi totul pe rând. Spre sfârşitul zilei sunt şanse să primiţi un răspuns şi la o problemă mai veche.


Horoscop 24 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi multe probleme de rezolvat şi simţiţi că nu vă ajunge timpul. Este necesar să vă puneţi la punct cu programul şi să încercaţi să vă rezumaţi doar asupra acelor lucruri care sunt urgente. În ceea ce priveşte starea de sănătate, astăzi este posibil să vă confruntaţi cu o uşoară durere de spate. Aşadar, puţină relaxare v-ar prinde bine.


Horoscop 24 septembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei va fi necesar să vă ocupaţi de documente importante şi să luaţi legătura cu vechi colaboratori. Cu toate acestea, este o zi bună şi pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a rezolva câteva probleme de natură personală. Persoana iubită vă susţine şi vă ajută să aveţi mai multă încredere în voi.


Horoscop 24 septembrie 2014, Leu:

Astăzi sunteţi foarte emotivi şi nimic nu vă iese cum trebuie. Cu toate acestea, este necesar să vă puneţi pe picioare şi să vă ocupaţi de toate acele lucruri care nu suportă amânare. Trebuie să vă temperaţi şi agresivitatea, mai ales la locul de muncă. Persoanele cu care colaboraţi s-ar putea arăta nemulţumite de felul în care vă impuneţi punctul de vedere.


Horoscop 24 septembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi aveţi impresia că toată lumea e împotriva voastră. Este cazul să trageţi linie şi să vă gândiţi mai bine asupra problemelor cu care vă confruntaţi. O atitudine nepotrivită nu vă va ajuta să rezolvaţi nimic. Ba mai mult, vă veţi trezi în situaţii complicate şi nu veţi fi în stare să luaţi decizii care să vă ajute să treceţi cu bine peste ele.


Horoscop 24 septembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi presaţi de timp, dar cu toate acestea vreţi să ieşiţi în evidenţă la locul de muncă şi să le demonstraţi şefilor că puteţi duce la bun final un proiect important. Aveţi grijă, este posibil ca anumiţi colegi de muncă să vă pună gând rău şi să încerce să vă dea informaţii greşite, în speranţa că nu veţi termina totul la timp.


Horoscop 24 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de tentante ar fi propunerile pe care le primiţi din partea prietenilor, astăzi este cazul să vă concentraţi mai mult asupra vieţii profesionale. Trebuie să luaţi decizii importante, iar sfaturile venite din partea unei persoane mai în vârstă v-ar putea ajuta să aveţi o viziune mai bună asupra situaţiei în care vă aflaţi în acest moment.


Horoscop 24 septembrie 2014, Săgetător:

După-amiază aveţi ocazia să începeţi o colaborare nouă. Vor fi foarte multe lucruri de pus la punct şi este necesar să fiţi în cea mai bună formă psihică şi fizică. În ceea ce priveşte familia, aveţi succes în toate activităţile legate de casă şi relaţiile cu cei dragi decurg foarte bine. Astăzi nu aveţi niciun motiv de îngrijorare!


Horoscop 24 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă colegii de muncă nu sunt de acord cu voi, nu trebuie să vă enervaţi. Veţi avea timp suficient să vă puneţi ideile în aplicare sau să vă îmbunătăţiţi relaţiile cu cei din jur. Aveţi tendinţa să deveniţi foarte posesivi şi acest lucru nu vă va prinde bine. Aşadar, trebuie să învăţaţi să fiţi mai deschişi la opinii şi să nu refuzaţi să încercaţi lucruri noi.


Horoscop 24 septembrie 2014, Vărsător:

Nu vă înţelegeţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi acest lucru vă scoate din sărite. Trebuie să învăţaţi să vă temperaţi reacţiile şi să nu mai încercaţi să vă impuneţi atunci când nu este cazul. Puteţi avea succes în afaceri, însă trebuie să aveţi mai multă răbdare şi să evitaţi să faceţi promisiuni pe care ştiţi sigur că nu le puteţi respecta.


Horoscop 24 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi foarte multă afecţiune din partea persoanei iubite, iar acest lucru vă încântă. Ziua de azi se anunţă a fi una excelentă pentru voi şi veţi avea toate motivele să zâmbiţi şi să vă simţiţi bine. Pe plan profesional lucrurile vor merge la fel de bine, sunt şanse să primiţi şi o nouă propunere de colaborare.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 23 septembrie 2014


Horoscop 23 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi tendinţa să uitaţi de obligaţiile pe care le aveţi faţă de persoanele din jur sau să-i neglijaţi pe cei dragi. Dacă continuaţi în acest mod, riscaţi să ajungeţi la discuţii care nu vor fi deloc pe placul vostru şi este posibil chiar să apară şi câteva certuri. Aşadar, astrele vă sfătuiesc să învăţaţi să fiţi mai deschişi şi să nu vă puneţi doar pe voi pe primul plan.


Horoscop 23 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua hotărâţi să demaraţi o activitate profesională menită să vă aducă mai mulţi bani. Trebuie să vă stabilizaţi din punct de vedere financiar şi sunteţi dispuşi să vă asumaţi riscuri pentru a vă atinge scopul. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să fiţi mai cumpătaţi şi să nu vă grăbiţi să vă asumaţi obligaţii sau responsabilităţi pe parcursul acestei zile.


Horoscop 23 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi primiţi veşti bune din partea unui vechi colaborator, iar acestor lucru vă va îndemna să faceţi câteva schimbări pe plan profesional. Astrele sunt de partea voastră şi vă vor ajuta să luaţi cele mai bune decizii. Spre seară aveţi câteva probleme de rezolvat, dar nu ar trebui să vă ocupe prea mult timp.


Horoscop 23 septembrie 2014, Rac:

În această dimineaţă s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă şi va fi necesar să încercaţi să vă reveniţi. Vă aşteaptă o zi foarte agitată, cu multe întâlniri şi şedinţe, iar voi veţi umbla aproape prin tot oraşul. Aşadar, trebuie să aveţi grijă şi la alimentaţie, altfel după toată această zi veţi reuşi cu greu să vă reveniţi. Seara este indicat să vă limitaţi la activităţi care ţin de casă.


Horoscop 23 septembrie 2014, Leu:

Aveţi o stare de emotivitate care va împiedică să luaţi decizii în timp util sau să vă implicaţi în proiecte de viitor. Cu toate acestea, va fi necesar să încercaţi să vă reveniţi, altfel veţi pierde timp esenţial. În ceea ce priveşte viaţa socială, sunt şanse ca la sfârşitul zilei să primiţi o invitaţie la o petrecere importantă. Aşadar, încercaţi să nu lipsiţi!


Horoscop 23 septembrie 2014, Fecioară:

Reluaţi legătura cu o persoană din familie, care vă va ajuta să vă faceţi câteva amenajări în casă sau să vă mutaţi. Chiar dacă situaţia voastră financiară nu este foarte bună, trebuie să luaţi în calcul mai multe lucruri şi luaţi o decizie în ceea ce priveşte viitorul vostru. Persoana iubită vă va fi alături şi vă va da câteva sfaturi esenţiale.


Horoscop 23 septembrie 2014, Balanţă:

Pe parcursul acestei zile veţi putea să vă diferenţiaţi faţă de restul colegilor şi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor. Sunteţi foarte activi, aveţi foarte multe idei şi doriţi să vă asumaţi noi responsabilităţi. Aveţi suficient timp la dispoziţie să faceţi orice v-aţi propus. Aşadar, nu e loc să vă faceţi griji pentru nimic. Va fi o zi excelentă!


Horoscop 23 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de liniştită ar fi ziua de azi, nu trebuie să vă culcaţi pe o ureche, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Astăzi va fi necesar să faceţi o impresie bună în faţa şefilor! Proiectul la care lucraţi în momentul de faţă vă solicită foarte mult, însă nu e timp să găsiţi tot felul de scuze pentru a întârzia termenul de predare.


Horoscop 23 septembrie 2014, Săgetător:

Sunteţi într-un impas financiar şi trebuie să găsiţi o modalitate de a face mai mulţi bani. La locul de muncă actual nu aveţi salariul pe care vi-l doriţi şi acest lucru vă face să vă gândiţi la toate datoriile pe care le aveţi şi pe care nu le puteţi achita la timp. Aşadar, discutaţi cu persoana iubită şi încercaţi să puneţi la cale o afacere care să vă aducă câţiva bănuţi în plus.


Horoscop 23 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă persoanele din jur nu sunt de acord cu ideile voastre, acest lucru nu ar trebui să vă deranjeze. Trebuie să învăţaţi că părerile sunt diferite. O sumă de bani primită de la unul din părinţi vă va ajuta să scăpaţi de o datorie mai veche sau să faceţi o achiziţie pentru casă. În plus, partenerul de viaţă vă va face şi el o surpriză.


Horoscop 23 septembrie 2014, Vărsător:

Vă enervează partenerul de viaţă şi consideraţi că nu mai are niciun rost să staţi să-i explicaţi anumite lucruri. Sunteţi o fire foarte energică şi rareori aveţi răbdarea să ascultaţi problemele altora. În plus, nu vă place nici să fiţi contrazis. Totuşi, dacă continuaţi în acest mod, nu veţi face altceva decât să ajungeţi în situaţia în care veţi fi nevoit să renunţaţi la relaţia pe care o aveţi în momentul de faţă.


Horoscop 23 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi foarte multă atenţie şi afecţiune pe parcursul zilei de azi, iar voi veţi avea o stare foarte bună. Nimic nu vă poate afecta dispoziţia, vă implicaţi în conversaţii şi activităţi diverse şi vă gândiţi cum să vă organizaţi timpul liber. O ieşire cu prietenii sau cu persoana iubită ar putea fi cheia pentru o seară reuşită.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 22 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 22 septembrie 2014


Horoscop 22 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale şi să vă ocupaţi de cele profesionale. Dacă neglijaţi familia şi viaţa socială, riscaţi să aveţi discuţii cu partenerul. Situaţia financiară vă nelinişteşte, însă cu puţină răbdare totul se va rezolva. Programul vi se schimbă continuu din cauza unor probleme personale care apar în cursul dimineţii. Un prieten de familie vă propune asocierea într-o afacere care v-ar putea îmbunătăţi situaţia financiară. Cântăriţi bine opţiunile.


Horoscop 22 septembrie 2014, Taur:

Începeţi ziua hotărât să demaraţi o activitate nouă. Organizaţi-vă cât mai riguros, altfel riscaţi să vă irosiţi timpul! Sunteţi indispuşi din cauza unor probleme sentimentale. De asemenea, relaţiile cu prietenii pot avea de suferit dacă refuzaţi o întâlnire cu ei. În schimb, aveţi un spor deosebit în activităţi domestice, cum ar fi: reparaţii în casă, mutări de mobilier etc. Per ansamblu aveţi o zi favorabilă schimbărilor în cămin şi drumurilor scurte în interesul familiei. Evitaţi speculaţiile de orice fel!


Horoscop 22 septembrie 2014, Gemeni:

Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă din depărtare. Încercaţi să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei femei mai în vârstă din familie. Aveţi multe probleme de rezolvat, dar se pare că nu prea sunteţi în formă. Încercaţi să nu vă asumaţi niciun risc. Şansa nu vă ajută astăzi. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu persoana iubită pentru că se poate ajunge la conflicte destul de grave!


Horoscop 22 septembrie 2014, Rac:

În prima parte a zilei, s-ar putea să vă simţiţi fără vlagă şi să nu reuşiţi să duceţi la bun sfârşit o lucrare pe care aţi început-o. Nu luaţi decizii importante. De asemenea, este recomandabil să evitaţi activităţile care necesită un efort intelectual deosebit. Puterea de concentrare nu vă ajută. Superiorii vă reproşează ineficienţă şi atmosfera se tensionează. Evitaţi discuţiile în contradictoriu! Limitaţi-vă la activităţi de rutină şi acordaţi mai mult timp odihnei.


Horoscop 22 septembrie 2014, Leu:

În cursul dimineţii, resimţiţi o emotivitate deosebită, care vă poate reduce randamentul la locul de muncă. Nu ezitaţi să apelaţi la sprijinul prietenilor. Se pare că nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi aveţi un spirit critic foarte ascuţit. Temperaţi-vă agresivitatea pentru că riscaţi să-i îndepărtaţi pe prieteni. În partea a doua a zilei, este posibil să primiţi o veste plăcută de la o rudă din provincie. Sfaturile unei femei mai în vârstă vă ajută să aplanaţi un conflict în familie.


Horoscop 22 septembrie 2014, Fecioară:

Nu sunteţi mulţumiţi de nimic şi doriţi să faceţi schimbări în viaţa voastră. Planurile pe care vi le-aţi făcut în legătură cu împrumutarea unei sume de bani s-ar putea să nu meargă. Riscaţi să declanşaţi o ceartă care va implica mai multe persoane. O rudă din depărtare vă dă o veste care vă indispune şi vă determină să vă schimbaţi programul. Sunteţi nevoiţi să plecaţi într-o călătorie lungă, neplanificată. Dacă vă deplasaţi cu autoturismul, circulaţi cu mare atenţie!


Horoscop 22 septembrie 2014, Balanţă:

Astăzi veţi putea să vă diferenţiaţi mai bine opiniile şi s-ar putea să simţiţi cine are cu adevărat nevoie de voi şi cine vrea doar să profite. Veţi face o descoperire despre persoana iubită şi s-ar putea ca asta să vă dea o stare de tensiune. Timpul vă presează şi nu veţi fi în stare să terminaţi tot ceea ce v-aţi propus. Poate că dacă veţi face câteva drumuri pe la cine trebuie veţi reuşi să obţineţi un ajutor financiar important. O persoană care are probleme acasă vă va cere sfatul.


Horoscop 22 septembrie 2014, Scorpion:

Oricât de plăcute ar fi propunerile pe care le primiţi din partea prietenilor, preferaţi să vă petreceţi ziua acasă. Poate că spre seară veţi primi vizita unei persoane pe care o aşteptaţi de mult timp şi asta va recompensa sacrificiul de a sta acasă. Veţi fi puşi în situaţia de a lua decizii care vă afectează. Un cunoscut vă va amâna cu o sumă de bani pe care trebuia să o restituie. Veţi găsi totuşi o portiţă de scăpare, poate că în urma unei discuţii purtate cu unul dintre părinţi.


Horoscop 22 septembrie 2014, Săgetător:

S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus. Decât să regretaţi mai târziu, rugaţi un prieten să vă împrumute! După-amiază, aveţi ocazia să începeţi o colaborare. Vă recomand să faceţi tot posibilul să nu o rataţi. Sunteţi într-o formă intelectuală foarte bună şi colaboraţi excelent cu persoanele din anturaj şi cu colegii. Aveţi succes în toate activităţile legate de familie şi cămin. Ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă.


Horoscop 22 septembrie 2014, Capricorn:

Dacă cei de acasă nu sunt de acord cu voi, aţi face mai bine să nu vă impuneţi opiniile. Încercaţi să rezolvaţi problemele pe cale diplomatică. O sumă de bani primită de la unul dintre părinţi sau prieteni vă va fi de folos pentru plata unor facturi. Veţi descoperi că pretenţiile voastre sunt cam mari, în comparaţie cu ceea ce vi se oferă. Mai multă atenţie la posesivitatea care vă caracterizează, dacă vreţi să evitaţi o discuţie cu partenerul. S-ar putea să aflaţi că aveţi şi rivali în dragoste.


Horoscop 22 septembrie 2014, Vărsător:

Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri. Ar fi mai bine să amânaţi întâlnirile importante fixate dimineaţă, pentru că nu reuşiţi să vă concentraţi. Nu este exclus să faceţi gafe. Seara, s-ar putea să vă viziteze o rudă. Toate activităţile începute azi au şanse de reuşită, dar nu trebuie să vă aşteptaţi la un rezultat instantaneu. Aveţi succes în afaceri şi puteţi rezolva problemele financiare ale familiei. Relaţia cu persoana iubită cunoaşte o curbă ascendentă.


Horoscop 22 septembrie 2014, Peşti:

Veţi primi mai multă atenţie şi afecţiune din partea celorlalţi. Ziua aceasta se află sub semnul norocului şi să nu vă mire faptul că unele persoane cu care nu vă înţelegeaţi în trecut vor dori să colaboreze cu voi şi să vă ofere ajutorul. Starea voastră sufletească de moment nu este una foarte optimistă, ci mai degrabă alternaţi între încredere şi neîncredere. Noroc că persoana iubită care vă cunoaşte ştie ce se întâmplă cu dumneavoastră şi vă încurajează să depăşiţi momentele critice.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 21 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 21 septembrie 2014


Horoscop 21 septembrie 2014, Berbec:

Ieşiţi din rutina zilnică şi nu vă fie teamă să încercaţi lucruri noi! Forţaţi-vă să ieşiţi din zona de confort, să cunoaşteţi persoane noi sau să vă implicaţi în activităţi care să vă solicite mai mult din punct de vedere fizic. Cu alte cuvinte, este timpul să vă asumaţi riscuri, să duceţi anumite lucruri la extrem sau pur şi simplu să vă lăsaţi purtaţi de val.


Horoscop 21 septembrie 2014, Taur:

Încetaţi să vă mai învinovăţiţi pentru tot ce v-a mers prost până acum. Mai degrabă, încercaţi să găsiţi o modalitate de a ieşi din această stare negativă. Activităţile în aer liber, ieşirile în oraş, petrecerile cu prietenii sau vizitele la spa pot face minuni în cazul vostru. Aşadar, nu mai pierdeţi timpul şi bucuraţi-vă din plin de viaţă!


Horoscop 21 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi tendinţa să vă pierdeţi în gânduri şi să analizaţi prea mult anumite situaţii. Dacă sunteţi nemulţumiţi de unele lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă condamnaţi sau să daţi vina pe alte persoane. Învăţaţi să lăsaţi problemele minore la uşă şi bucuraţi-vă din plin de fiecare moment liber pe care îl aveţi.


Horoscop 21 septembrie 2014, Rac:

Astăzi astrele vă vor surâde şi vă vor ajuta să luaţi deciziile cele mai bune. Cu toate că veţi fi uşor stresaţi din cauza unor situaţii mai delicate la locul de muncă, veţi reuşi să găsiţi repede câteva soluţii şi vă veţi putea concentra asupra lucrurilor care vă interesează în mod special. Partenerul de viaţă vă va sprijini la orice pas.


Horoscop 21 septembrie 2014, Leu:

Lucrurile vechi nu ar trebui lăsate într-un dulap sau abandonate prin podul casei. Veţi uita de ele, iar în timp nu le veţi mai putea folosi. De ce să nu încercaţi să faceţi un mic profit? Scoateţi la vânzare tot ce nu mai purtaţi, în acest fel veţi scăpa de calvarul de a vă organiza spaţiul şi veţi fi mai câştigaţi, din toate punctele de vedere.


Horoscop 21 septembrie 2014, Fecioară:

De ce să pierdeţi timpul mereu cu aceleaşi activităţi sau să vă strofocaţi să vă faceţi plăcuţi în anumite cercuri? Important este ce vreţi să faceţi cu adevărat, iar ziua de azi ar trebui să o dedicaţi acelor activităţi care vă ajută să vă relaxaţi şi să vă detaşaţi de rutina cotidiană.


Horoscop 21 septembrie 2014, Balanţă:

Partenerul de viaţă nu va fi pe aceeaşi lungime de undă cu dumneavoastră, iar acest lucru vă va scoate din sărite. Înainte de a face anumite acuzaţii sau de a lua o decizie care mai târziu vă va costa, încercaţi să aflaţi ce îl deranjează. În mod sigur veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste care vă va încânta.


Horoscop 21 septembrie 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte agitaţi, iar cei din jur par deranjaţi de modul în care vă comportaţi. Nu ar strica o schimbare de atitudine, mai ales în acele situaţii în care nu este cazul să vă exteriorizaţi. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse să primiţi o veste care vă va pune pe gânduri, posibil să fie legată de o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme.


Horoscop 21 septembrie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte pretenţioşi, nu vă place nimic, iar partenerul de viaţă pare să nu vă mai înţeleagă. Cu toate că veţi avea o zi dificilă şi nu veţi mai simţi nevoia să daţi prea multe explicaţii, ar fi cazul să vă gândiţi mai bine înainte de a face anumite mofturi.


Horoscop 21 septembrie 2014, Capricorn:

Schimbările voastre de comportament nu vor face altceva decât să-i bulverseze pe cei din jur. Chiar dacă vă nemulţumesc anumite lucruri, asta nu înseamnă că trebuie să vă răzbunaţi pe cei cu care interacţionaţi. Dacă lucraţi şi duminică este posibil să aveţi parte de câteva situaţii ceva mai deosebite, încercaţi să le gestionaţi astfel încât să ieşiţi în avantaj.


Horoscop 21 septembrie 2014, Vărsător:

Vă faceţi remarcaţi cu uşurinţă în orice mediu, iar ziua de azi nu face excepţie! Persoanele din jur vor fi invidioase pe voi şi vor încerca să afle cum reuşiţi să vă descurcaţi în orice situaţie. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse ca partenerul de viaţă să vă reproşeze anumite lucruri.


Horoscop 21 septembrie 2014, Peşti:

Sunteţi într-o formă de zile mari şi nimic nu vă poate strica ziua! Vă descurcaţi de minune în orice situaţie, iar cei din jur vor fi intrigaţi de succesul pe care îl aveţi. Zâmbetul vostru va fi molipsitor, iar vouă nu vă va sta mintea decât la distracţie. Totuşi, încercaţi să nu uitaţi ce aveţi de făcut pe ziua de azi.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 20 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 20 septembrie 2014


Horoscop 20 septembrie 2014, Berbec:

În această dimineaţă este posibil să intervină ceva neprevăzut şi să fiţi nevoiţi să vă schimbaţi programul. Nu trebuie să vă alarmaţi sau să vă faceţi griji care nu îşi au rostul. Aşteptaţi să vedeţi cum vor evolua lucrurile. În plus, o persoană din familie se va oferi să vă dea câteva sfaturi care vă vor prinde bine.


Horoscop 20 septembrie 2014, Taur:

Este timpul să vă asumaţi responsabilităţi şi să fiţi mai activi la locul de muncă. De ajuns cu scuzele care nu îşi au rostul sau cu amânările fără motiv. Dimineaţă veţi fi puţin confuzi şi va fi necesar să apelaţi la sfaturile unei persoane mai în vârstă pentru a vă pune gândurile în ordine. Totodată, ar fi bine să evitaţi acele persoane care au o influenţă negativă asupra voastră.


Horoscop 20 septembrie 2014, Gemeni:

Sunteţi foarte sensibili şi nu reuşiţi deloc să vă concentraţi asupra proiectelor la care lucraţi în momentul de faţă. Cei din jur vor încerca să afle ce se întâmplă cu voi şi chiar se vor oferi să vă dea câteva sfaturi. Cu toate acestea, voi nu veţi avea răbdarea necesară pentru a purta discuţii sau pentru a fi compătimiţi.


Horoscop 20 septembrie 2014, Rac:

Astăzi aveţi impresia că nimic nu este aşa cum trebuie şi veţi inventa tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite responsabilităţi. Persoana iubită va încerca să vă ajute să vă reveniţi şi vă va propune să plecaţi împreună într-o călătorie în afara oraşului. Nu vă mai gândiţi la bani sau la alte probleme şi profitaţi de această escapadă în compania iubitului/iubitei.


Horoscop 20 septembrie 2014, Leu:

Nu aveţi spor la nimic şi acest lucru vă enervează cumplit. Va fi necesar să luaţi legătura cu foarte multe persoane şi să participaţi la diverse şedinţe, iar din această cauză veţi fi puţin mai agitaţi pe parcursul acestei zile. Nu vă mai faceţi griji şi încercaţi să lăsaţi situaţiile să evolueze de la sine, zâmbiţi şi fiţi mai încrezători în forţele proprii!


Horoscop 20 septembrie 2014, Fecioară:

Problemele de sănătate nu vor înceta să apară pe parcursul acestei zile. Nu veţi fi în cea mai bună formă şi nu vă veţi putea concentra la nimic. O vizită la medic vă va ajuta să aflaţi care sunt cauzele. Spre seară este posibil să fiţi invitaţi la o petrecere. Dacă nu vă simţiţi în stare să luaţi parte, nu trebuie să vă forţaţi, vor mai fi şi alte ocazii.


Horoscop 20 septembrie 2014, Balanţă:

Este o zi bună pentru a pune bazele unei noi afaceri, pentru a achita datorii mai vechi sau pentru a face câteva amenajări în casă. Cu toate acestea, este necesar să ţineţi cont şi de situaţia financiară şi să încercaţi să nu cheltuiţi toţi banii de care dispuneţi în acest moment. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să vă confruntaţi cu câteva probleme.


Horoscop 20 septembrie 2014, Scorpion:

Nimic nu vă enervează mai rău decât acele persoane care vă spun constant ce să faceţi sau vă critică pentru modul în care acţionaţi în anumite situaţii. Cu toate acestea, astăzi va trebui să vă temperaţi reacţiile şi să încercaţi să vă faceţi plăcuţi în anumite medii. Veţi avea mult de câştigat dacă adoptaţi o nouă atitudine, mai ales pe plan profesional!


Horoscop 20 septembrie 2014, Săgetător:

Pregătiţi-vă pentru o schimbare de rutină! Astăzi este necesar să încercaţi să discutaţi cu acele persoane care vă pot ajuta să evoluaţi din punct de vedere profesional sau vă pot oferi câteva sfaturi care vă vor prinde bine pe viitor. În plus, persoana iubită va avea şi ea câteva cuvinte de spus. Aşadar, profitaţi de această zi.


Horoscop 20 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi planuri mari şi este foarte important să vă organizaţi timpul. Nu vă implicaţi în discuţii sau activităţi inutile şi încercaţi să intraţi în legătură cu acele persoane care vă pot ajuta pe plan profesional. Cu toate că veţi avea şi câteva motive de îndoială în privinţa unor investiţii, nu este cazul să vă alarmaţi. Veţi găsi resursele necesare pentru a face tot ceea ce v-aţi propus.


Horoscop 20 septembrie 2014, Vărsător:

Este o zi foarte bună pentru a relua legătura cu un vechi prieten sau pentru a pune bazele unei noi relaţii. Pe plan sentimental situaţia nu este foarte roz, însă nu trebuie să vă faceţi griji şi nici să adoptaţi o gândire negativă. În ceea ce priveşte situaţia financiară, va fi necesar să vă faceţi un plan de economii.


Horoscop 20 septembrie 2014, Peşti:

Persoanele din familie vor face presiuni asupra voastră pentru a fi mai responsabili. Vă vor deranja foarte multe lucruri şi nu veţi avea starea necesară să ascultaţi toate discuţiile. Cu toate acestea, astrele vă sfătuiesc să vă temperaţi reacţiile, altfel nu veţi reuşi să rezolvaţi nimic. Spre seară sunt şanse să primiţi o veste bună.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 19 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 19 septembrie 2014


Horoscop 19 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi s-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă. Refuzaţi să acceptaţi anumite lucruri, iar atitudinea voastră nu este deloc potrivită. Astrele vă sfătuiesc să vă temperaţi reacţiile şi să ascultaţi ce are de zis. În ceea ce priveşte locul de muncă, schimbările ce vor avea loc pe parcursul acestei zile vă vor bulversa şi vă vor face să luaţi câteva decizii radicale.


Horoscop 19 septembrie 2014, Taur:

Vi se oferă ocazia să intraţi într-o afacere profitabilă, însă este necesar să investiţi ceva bani până să ajungeţi la profit. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să faceţi un pas atât de important, mai ales dacă aveţi datorii sau alte cheltuieli în plan. Aveţi şanse de reuşită dacă vă stăpâniţi impulsivitatea şi dacă ascultaţi şi sfaturilor celor din jur.


Horoscop 19 septembrie 2014, Gemeni:

Este o zi favorabilă planurilor de viitor! Cu toate că aveţi foarte multe lucruri de făcut, singura voastră preocupare va fi aceea de a vă mări veniturile considerabil. Un prieten vă oferă posibilitatea să vă implicaţi într-o afacere profitabilă, dar este necesar să aflaţi exact despre ce e vorba înainte de a vă grăbi să luaţi o decizie.


Horoscop 19 septembrie 2014, Rac:

Este posibil să aveţi mici divergenţe cu partenerul de viaţă şi va fi necesar să ajungeţi la un compromis. Chiar dacă sunteţi nemulţumiţi din cauza anumitor lucruri pe care le face, nu trebuie să priviţi totul într-un mod negativ. În ceea ce priveşte situaţia financiară, încercaţi să obţineţi bani pe cale legală, nu vă implicaţi în afaceri la negru.


Horoscop 19 septembrie 2014, Leu:

Nimic nu e mai tentant pentru voi decât să fiţi prezenţi la evenimente mondene sau să luaţi parte la discuţii importante. Deşi veţi avea o zi încărcată din toate punctele de vedere, la un moment dat va fi necesar să vă opriţi din orice activitate şi să vă acordaţi puţin timp pentru a vă odihni. Trebuie să aveţi grijă şi la starea de sănătate.


Horoscop 19 septembrie 2014, Fecioară:

Aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche, probabil de natură financiară sau profesională. Este o zi bună pentru a lua noi decizii sau pentru a relua legătura cu un vechi colaborator. Spre după-amiază veţi primi o veste care nu vă va încânta prea mult şi în urma căreia va fi necesar să începeţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 19 septembrie 2014, Balanţă:

În cursul dimineţii aveţi mai multe probleme de rezolvat şi este necesar să vă organizaţi foarte bine timpul. Trebuie să vă înarmaţi cu foarte multă răbdare şi să încercaţi să nu daţi atenţie acţiunilor persoanelor din jur. Spre seară aveţi posibilitatea să rezolvaţi o problemă financiară mai veche sau să luaţi legătura cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme.


Horoscop 19 septembrie 2014, Scorpion:

Astrele vă sfătuiesc să nu vă implicaţi în activităţi importante pe parcursul acestei zile. Nu veţi avea răbdarea necesară să daţi atenţie tuturor detaliilor şi nici nu veţi simţi nevoia să intraţi în conversaţie cu foarte multe persoane. Aşadar, important este să găsiţi o activitate care vă place şi care vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Săgetător:

În cursul acestei zile vă întâlniţi cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp şi care vă va propune să faceţi o ieşire în oraş pentru a depăna amintiri. Deşi aveţi un program foarte încărcat, ar fi bine să nu refuzaţi această invitaţie. Va fi un bun prilej să vă detaşaţi de stresul de peste zi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi mari şanse de reuşită în afaceri, totul constă în atitudine. Este foarte important să fiţi prezenţi la toate întâlnirile cu şefii de departamente şi să analizaţi cu atenţie fiecare contract pe care urmează să îl semnaţi. Totodată, va fi o zi bună şi pentru a rezolva câteva probleme de ordin personal. Aşadar, nu pierdeţi timpul!


Horoscop 19 septembrie 2014, Vărsător:

În prima parte a zilei sunteţi preocupaţi de problemele ce ţin de casă. Este necesar să vă puneţi la punct cu mai multe lucruri şi chiar să vorbiţi cu câteva persoane din familie pentru a vă ajuta să rezolvaţi unele probleme. Spre seară veţi primi câteva veşti care vă vor încânta şi în urma cărora veţi decide să vă implicaţi în activităţi noi.


Horoscop 19 septembrie 2014, Peşti:

Sunteţi foarte bine dispuşi şi comunicativi. Nimic nu vă poate afecta starea de spirit! Vă implicaţi în tot soiul de activităţi şi sunteţi foarte deschişi faţă de persoanele din jur. În ceea ce priveşte cariera, va fi necesar să luaţi câteva decizii într-un timp foarte scurt, asta dacă vă doriţi să prindeţi câteva contracte care vă vor aduce câştiguri substanţiale.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 18 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 18 septembrie 2014


Horoscop 18 septembrie 2014, Berbec:

Începeţi ziua într-o stare foarte bună şi nimic nu vă poate face să renunţaţi la anumite lucruri. Cu toate că veţi avea o zi destul de aglomerată la birou, vă veţi organiza foarte bine timpul, iar colegii de muncă chiar vor fi invidioşi pe modul în care reuşiţi să fiţi mereu cu zâmbetul pe buze.


Horoscop 18 septembrie 2014, Taur:

Nu vă aşteptaţi ca cei din jur să vă respecte cu stricteţe ordinele. Dacă nu sunteţi foarte clari în momentul în care daţi nişte directive, nu ar trebui să aveţi pretenţii prea mari. Indicat ar fi să vă schimbaţi atitudinea faţă de anumite persoane şi să fiţi mai deschişi la sfaturile pe care le veţi primi din partea lor, vă vor prinde bine.


Horoscop 18 septembrie 2014, Gemeni:

Faceţi faţă oricărei situaţii la locul de muncă. În plus, este o zi foarte bună pentru a pune bazele unor noi proiecte sau pentru a semna contracte pe termen scurt, menite să vă aducă câştiguri sigure. În ceea ce priveşte viaţa privată, persoana iubită se simte neglijată şi vă reproşează lipsa de atenţie. Încercaţi să-i acordaţi mai mult timp.


Horoscop 18 septembrie 2014, Rac:

Aveţi nevoie de o schimbare! Aveţi tendinţa să picaţi în butoiul cu melancolie şi să vă aduceţi aminte de foarte multe evenimente din trecut. Comunicarea este importantă, indicat ar fi să încercaţi să vorbiţi deschis despre tot ce va macină. Indiferent că vă confesaţi iubitului/iubitei sau unei persoane apropiate, veţi vedea că vă va prinde bine.


Horoscop 18 septembrie 2014, Leu:

Vă este dificil să vorbiţi despre problemele personale şi nu vă place când cei din jur încearcă să-şi bage nasul unde nu trebuie. Astăzi veţi avea o zi foarte încărcată la birou şi va fi necesar să fiţi în cea mai bună formă. Aşadar, va fi important şi modul în care veţi reuşi să vă păstraţi relaţiile profesionale, dar şi implicarea pe care o veţi avea în anumite proiecte.


Horoscop 18 septembrie 2014, Fecioară:

Persoana iubită face presiuni asupra voastră pentru a pleca împreună într-o călătorie în afara oraşului. Deşi vă faceţi griji din cauza banilor, va fi necesar să vă gândiţi şi la planul sentimental. Dacă continuaţi în acest mod, punând serviciul pe primul loc, veţi ajunge în punctul în care nu vă veţi mai găsi locul lângă partenerul de viaţă.


Horoscop 18 septembrie 2014, Balanţă:

Este momentul să luaţi o decizie în ce priveşte situaţia voastră financiară actuală. Gata cu împrumuturile care nu îşi au rostul sau cu achiziţionarea lucrurilor inutile! Dacă simţiţi că e necesar, cereţi-le şefilor să vă dea şi alte proiecte pe mână pentru a vă mări veniturile. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, persoana iubită se arată nemulţumită de atitudinea pe care o aveţi faţă de ea.


Horoscop 18 septembrie 2014, Scorpion:

Aveţi tendinţa de a vă implica în afaceri care nu vă avantajează sau de a lua decizii în numele altora. N-ar fi rău dacă aţi analiza mai bine situaţia în care vă aflaţi şi dacă aţi apela şi la sfaturile unor persoane din anturaj sau din familie. În plus, trebuie să vă gândiţi că orice faceţi în acest moment va avea efect pe termen îndelungat.


Horoscop 18 septembrie 2014, Săgetător:

Este necesar să vă detaşaţi de problemele zilnice şi să vă concentraţi toată atenţia asupra lucrurilor cu adevărat importante pentru voi. Dacă simţiţi că bateţi pasul pe loc în ceea ce priveşte cariera, nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul unor persoane care încă mai au un cuvânt de spus.


Horoscop 18 septembrie 2014, Capricorn:

Grijile de orice natură nu ar trebui să-şi facă loc în viaţa voastră pe parcursul acestei zile. Veţi avea o stare foarte bună şi veţi simţi nevoia să comunicaţi cu toate persoanele din jur. Zâmbetul vostru devine molipsitor! Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al zilei şi faceţi-vă remarcaţi. Nu veţi avea nimic de pierdut.


Horoscop 18 septembrie 2014, Vărsător:

Situaţia voastră pare stabilă, dar sunt câteva probleme care va macină şi doar anumite persoane din anturaj v-ar putea ajuta să reveniţi cu picioarele pe pământ. La birou va fi necesar să vă implicaţi activ în cadrul unui proiect important, lucru care s-ar putea să vă ia ceva timp. Aşadar, asiguraţi-vă că aţi înţeles foarte bine obligaţiile pe care le aveţi.


Horoscop 18 septembrie 2014, Peşti:

Timpul trece foarte repede pentru voi şi aveţi tendinţa să treceţi cu vederea anumite obligaţii pe care le aveţi faţă de cei din familie. Deşi aveţi un program foarte solicitant, acest lucru nu ar trebui să fie o scuză pentru lipsa voastră de interes. Până la finalul zilei ar trebui să aflaţi şi un răspuns la acea problemă care vă macină de ceva vreme.

 

Horoscop Urania săptămânal: 22-28 septembrie 2014

 
Horoscop Urania 22-28 septembrie 2014


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Berbec:

Probabil că începeţi săptămâna pe baterii de rezervă sau tonusul vostru nu este acela cu care aţi fi fost obişnuiţi până acum. Căutaţi să vedeţi motivul pentru care aţi ajuns în starea aceasta. Poate că nu v-aţi odihnit suficient în weekend ori v-aţi suprasolicitat la muncă săptămâna trecută sau poate ar fi momentul să consultaţi un medic pentru un set general de analize. Doar voi puteţi veni cu concluzia!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Taur:

În cazul vostru, Luna Noua de miercuri influenţează casa sănătăţii fizice. Încercaţi să vă îngrijiţi mai mult în următoarele zile, dat fiind că planează riscul unor afecţiuni renale sau infecţii urinare. În cazul în care nu preluaţi singuri această iniţiativă, s-ar putea să ajungeţi în situaţia de a fi siliţi s-o faceţi joia aceasta, când realizaţi că sănătatea voastră nu era atât de puternică pe cât credeaţi.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Gemeni:

Pe fondul frământărilor interioare, pricinuite probabil de unele chestiuni profesionale presante, revin în peisaj duminica aceasta dureri sau chiar afecţiuni cu care v-aţi confruntat în mod repetat în ultimii doi ani şi jumătate. Nu este indicat să le treceţi cu vederea pentru că vă pot răpi din energia de care aveţi nevoie pentru a vă ocupa de toate treburile zilnice. Consultaţi un medic!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Rac:

Dacă vă aşteaptă un drum lung lunea aceasta sau doar vă petreceţi mult timp în maşină alergând dintr-o parte în alta, încercaţi să nu vă lăsaţi distrat de peisaj, gânduri sau ceilalţi pasageri din maşină. Nu zice nimeni că n-aţi fi un bun conducător auto, dar s-ar putea ca oboseala să vă joace feste. Poate că ar fi mai bine să apelaţi la mijloacele de transport în comun sau serviciile de taximetrie.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Leu:

Probabil că nu vă veţi hazarda în trafic joia aceasta, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre ceilalţi participanţi la trafic. Important este să nu vă lăsaţi intimidaţi de manevrele lor (poate prea) îndrăzneţe şi să vă vedeţi de drum liniştiţi. Dacă credeţi că sunteţi genul care se pierde cu firea în astfel de situaţii, poate ar fi mai bine să evitaţi orele de vârf şi călătoriile care implică ore multe la volan.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Fecioară:

Duminica aceasta puteţi fi ţinta unor răutăţi gratuite, fie ca cineva vă bagă beţe-n roate deliberat, ajung la urechile voastre bârfe care vă privesc, cineva drag v-a înşelat încrederea, împărtăşindu-i cuiva un secret de-al dumneavoastră sau, pur şi simplu, nimic din ce v-aţi propus nu vă reuşeşte. Cu siguranţă, nu vă doriţi să ieşiţi în evidenţă în acest mod, iar toate aceste lucruri riscă să vă înece corăbiile.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Balanţă:

Ipohondria se poate dovedi cel mai aprig duşman al vostru luni. În cazul în care credeţi că se întâmplă ceva cu voi, aţi contractat vreun virus ori vă doare pe ici pe colo, dar medicul continuă să vă infirme presupunerile, poate ar trebui să-i daţi crezare şi să luptaţi contra paranoiei. Luna Nouă de miercuri din casa personalităţii vă îndeamnă să faceţi acelaşi lucru şi să vă echilibraţi pe interior.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Scorpion:

Luna Nouă de miercuri din casa subconştientului vă îndeamnă să cădeţi la pace cu voi înşivă, evitând să vă raportaţi mereu la eşecurile profesionale, sentimentale sau la invesţiile care v-au pricinuit pagube. Deşi apar schimbări bruşte la serviciu ori starea de sănătate vi se deteriorează dintr-odată joi, nu înseamnă că ar trebui să abandonaţi această misiune prea uşor.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Săgetător:

Într-un fel sau altul, vă pomeniţi duminica aceasta într-o pasă proastă, complet paralizaţi de angoasele, obsesiile, viciile şi neputinţele care v-au dat târcoale de doi ani şi jumătate încoace, afectându-vă jovialitatea pe care aţi regăsit-o cu greu în lunile de vară. Încercaţi să faceţi un exerciţiu de voinţă şi să vă gândiţi că voi sunteţi la cârma acestor gânduri şi nu ele sunt cele care vă conduc.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi genul de persoane care nu spun lucruri fără să aibă habar despre ce vorbesc, dar lunea aceasta vă este ceva mai dificil să vă exprimaţi ideile într-un mod concis şi care să nu fie deschis la interpretări. Nu trebuie să începeţi automat să credeţi că sunteţi incapabili sau că ceilalţi ştiu mai multe decât voi, ci încercaţi să vă relaxaţi şi să înţelegeţi că uneori tindeţi să luaţi prea în serios lucrurile.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Vărsător:

Cu siguranţă, nu căutaţi să intraţi în dispută cu nimeni şi nici să turnaţi gaz pe foc, dar modul în care vă exprimaţi, tonul pe care-l folosiţi în discuţiile cu ceilalţi şi cuvintele pe care le alegeţi spun altceva despre voi joia aceasta. Puteţi ajunge chiar să credeţi că sunteţi inadaptaţi social, retrăgându-vă într-o carapace pe care nu ştia nimeni până acum că o aveţi. Trebuie doar să vă îndulciţi puţin vorbele!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Peşti:

În ultimii doi ani şi jumătate, filozofia voastră de viaţă a trecut prin schimbări majore ca urmare a evenimentelor mai puţin plăcute care s-au succedat în acest interval de timp. Simţiţi mai acut duminică senzaţia că nu mai ştiţi în ce să credeţi, abandonându-vă complet unei stări de melancolie, deşi vă merge bine la serviciu şi sănătatea vă este de fier. Învăţaţi să apreciaţi aceste lucruri!

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 17 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 17 septembrie 2014


Horoscop 17 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi sunteţi foarte bine dispuşi, iar energia de care daţi dovadă vă va ajuta să obţineţi tot ceea ce v-aţi propus. Veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă şi foarte multe persoane vor fi atrase de voi. Totuşi, încercaţi să nu vă detaşaţi complet de anumite probleme, astrele vă sfătuiesc să încercaţi să rezolvaţi neînţelegerile mai vechi, astfel încât să puteţi începe bine săptămâna.


Horoscop 17 septembrie 2014, Taur:

Dacă nu sunteţi foarte convinşi că trebuie să vă implicaţi în anumite proiecte sau discuţii cu anumite persoane din jur, nu o faceţi. Nesiguranţa de care daţi dovadă azi nu vă va ajuta să rezolvaţi mare lucru. Aşadar, încercaţi să vă adunaţi gândurile şi găsiţi o activitate care vă face plăcere şi care vă ajută să vă relaxaţi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Gemeni:

Pe parcursul acestei zile veţi face faţă cu brio oricărei situaţii. Veţi lua decizii fără să clipiţi, iar şefii vor fi impresionaţi de modul în care acţionaţi. Totuşi, aveţi grijă ce vorbiţi cu anumiţi colegi de muncă, unele informaţii nu ar trebui să treacă mai departe de voi. Pe ordinea de zi vor fi şi grijile legate de bani.


Horoscop 17 septembrie 2014, Rac:

Este necesar să adoptaţi o gândire pozitivă dacă vreţi să aveţi parte de schimbări în viaţa voastră. Cu toate că vă deranjează foarte multe lucruri, în special la locul de muncă, trebuie să gândiţi în perspectivă şi să încercaţi să staţi în preajma acelor persoane care vă ajută să aveţi o stare mai bună. Partenerul de viaţă vă poate ajuta şi el cu câteva sfaturi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Leu:

Vă este dificil să vorbiţi despre problemele personale şi nu vă plac acele persoane care insistă prea mult asupra anumitor subiecte. Cu toate că veţi avea o zi destul de încărcată la birou, va fi necesar să vă faceţi ordine şi în viaţa personală. O persoană de s#x opus vă va pune răbdarea la încercare, aveţi grijă la modul în care reacţionaţi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Fecioară:

Sunteţi pe punctul de a intra într-o stare de depresie din care cu greu veţi mai ieşi. Teama de singurătate sau nesiguranţă financiară sunt principalele motive din cauza cărora vă gândiţi excesiv la tot ce e mai rău. Aveţi nevoie ca partenerul de viaţă să vă fie alături şi este necesar să discutaţi cu el despre tot ce vă sperie în momentul de faţă.


Horoscop 17 septembrie 2014, Balanţă:

A sosit momentul să spuneţi adio grijilor de orice fel şi să vă concentraţi toată atenţia asupra vieţii de cuplu. Partenerul de viaţă se simte neglijat şi vă cere să petreceţi mai mult timp împreună. În ceea ce priveşte situaţia financiară, un ajutor venit din partea unei persoane din familie vă va ajuta să vă achitaţi din datoriile mai vechi.


Horoscop 17 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi sunteţi asaltaţi de invitaţii din toate direcţiile şi va fi necesar să vă organizaţi foarte bine timpul. Cu toate că veţi avea o zi destul de aglomerată la birou, nu trebuie să vă faceţi griji. Un coleg de muncă se va oferi să vă ajute să terminaţi la timp un proiect important, iar dumneavoastră veţi putea să vă implicaţi şi în acele afaceri care vă pot aduce câştiguri substanţiale.


Horoscop 17 septembrie 2014, Săgetător:

Nu trebuie să insistaţi prea mult asupra anumitor subiecte. Dacă interacţionaţi cu persoane care nu sunt deschise la nou, nu vă mai bateţi capul. Ar trebui să fiţi mai încrezători în forţele proprii şi să vă vedeţi de acele activităţi care vă pot ajuta să câştigaţi notorietate sau bani. Spre seară este posibil să cheltuiţi o sumă de bani pe ceva de care nu aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 17 septembrie 2014, Capricorn:

Fiţi atenţi la detalii şi nu daţi curs acelor discuţii care nu îşi au rostul. O persoană din anturaj va încerca să vă convingă să vă implicaţi într-o activitate de pe urma căreia nu veţi avea nimic de câştigat. Totul pare foarte complicat, însă o persoană din familie vă va deschide ochii şi vă va ajuta să luaţi câteva decizii care vă vor prinde bine pe viitor.


Horoscop 17 septembrie 2014, Vărsător:

Aveţi o zi foarte încărcată şi aveţi tendinţa să gândiţi negativ la fiecare pas. Acest lucru nu vă va aduce nimic bun. Dacă vă simţiţi depăşiţi de o anumită situaţie la locul de muncă, nu ezitaţi să apelaţi la ajutorul unui coleg de încredere. Până la sfârşitul zilei ar trebui să rezolvaţi orice problemă care vă nelinişteşte.


Horoscop 17 septembrie 2014, Peşti:

Este important să puneţi pe prim-plan datoriile pe care le aveţi faţă de anumite persoane din anturaj sau din familie. Faceţi un efort şi încercaţi să ajungeţi la linia finală. Sacrificiile pe care le veţi face astăzi vă vor ajuta să căpătaţi notorietate şi să deveniţi oameni mai buni. Aşadar, priviţi partea bună a fiecărui lucru şi profitaţi de fiecare moment al zilei.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 16 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 16 septembrie 2014


Horoscop 16 septembrie 2014, Berbec:

Primiţi foarte multe veşti pe parcursul acestei zile, lucru care vă va face să uitaţi de anumite treburi pe care trebuie să le faceţi. Totuşi, este necesar să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să fiţi mai atenţi la proiectele la care lucraţi în acest moment. O persoană din anturaj vă va lansa o invitaţie spre seară, încercaţi să nu o refuzaţi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Taur:

Astăzi începe să vă zâmbească norocul pe plan financiar! Reuşiţi să obţineţi foarte multe colaborări, iar colegii de muncă vă vor da câteva ponturi în legătură cu o investiţie de succes. Totuşi, nu vă grăbiţi să vă implicaţi foarte mult în activităţi financiare, ar fi cazul să daţi atenţie şi planului sentimental sau social.


Horoscop 16 septembrie 2014, Gemeni:

Aveţi grijă în ce discuţii vă implicaţi pe parcursul acestei zile. Nu este indicat să daţi prea multe detalii despre viaţa voastră intimă şi nici să vorbiţi despre planurile voastre de viitor. Nu toată lumea vă vrea binele, iar acest lucru ar trebui să vă intre bine în cap. Spre sfârşitul zilei este posibil să vă contacteze o persoană din familie pentru a vă ruga să vă vedeţi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Rac:

Este o zi favorabilă comunicării şi schimbărilor. Alegerile pe care le veţi face azi vă vor ajuta să evoluaţi pe plan social şi profesional. Aveţi o stare foarte bună, aţi uitat de griji, iar singura voastră preocupare este aceea de a deveni un om mai bun, mai înţelept. Cei din jur vă vor ajuta să descoperiţi foarte multe lucruri noi. Aşadar, profitaţi la maximum de această zi!


Horoscop 16 septembrie 2014, Leu:

Pe parcursul acestei zile rezolvaţi foarte uşor orice problemă. Cu toate că aveţi o predispoziţie spre încălcarea promisiunilor, nu veţi uita de acele proiecte importante şi nici de întâlnirile pe care trebuie să le stabiliţi cu anumiţi colaboratori. Va fi o zi excelentă pentru voi şi trebuie să profitaţi de fiecare moment la maximum.


Horoscop 16 septembrie 2014, Fecioară:

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme pe plan financiar, lucru care vă va afecta dispoziţia. Deşi aveţi tendinţa să vă stresaţi la fiecare pas, astăzi reacţia voastră va fi cu totul diferită, iar cei din jur vor fi uimiţi de modul în care veţi alege să rezolvaţi problemele cu care vă confruntaţi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil ca persoana iubită să vă facă o surpriză pe care nu o veţi uita prea curând.


Horoscop 16 septembrie 2014, Balanţă:

Este necesar să faceţi eforturi cruciale pentru a pune pe picioare un proiect mai vechi. Colegii de muncă se vor arăta înţelegători şi vor sări să vă ajute. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început, trebuie doar să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi să daţi dovadă de mai multă răbdare şi înţelegere atunci când vă confruntaţi cu situaţii mai deosebite.


Horoscop 16 septembrie 2014, Scorpion:

Succesul în carieră nu va întârzia să apară dacă veţi fi în continuare la fel de perseverenţi. Astăzi vă simţiţi în stare să luaţi parte la orice şedinţă sau discuţie importantă, iar colegii din jur vor fi invidioşi pe felul în care reuşiţi să vă faceţi plăcuţi în faţa şefilor. Aşadar, va fi o zi plină de surprize pentru voi.


Horoscop 16 septembrie 2014, Săgetător:

Aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social şi profesional. Jovialitatea de care daţi dovadă vă va ajuta să vă faceţi noi prieteni şi să puneţi bazele unor proiecte de succes. Totul va merge foarte bine, iar voi aveţi toate motivele să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de această zi. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, este posibil să apară câteva schimbări care vă vor face să vă gândiţi serios asupra viitorului.


Horoscop 16 septembrie 2014, Capricorn:

Dimineaţa va fi necesar să faceţi câteva drumuri în interes personal, lucru care vă va pune în dificultate. Întreg programul vă va fi dat peste cap şi va fi necesar să apelaţi la ajutorul unor persoane pentru a rezolva câteva probleme. La birou veţi avea o zi ceva mai liniştită, iar singura voastră grijă va fi aceea de a stabili câteva detalii legate de un nou proiect.


Horoscop 16 septembrie 2014, Vărsător:

Relaţia cu persoana iubită este excelentă. Vă faceţi planuri de viitor, vă gândiţi să vă mutaţi împreună sau chiar să oficializaţi relaţia. Chiar dacă câteva persoane din familie nu vor fi de acord cu această grabă a voastră, important va fi modul în care veţi reuşi să vă puneţi la punct cu tot ce vă doriţi unul de la celălalt.


Horoscop 16 septembrie 2014, Peşti:

Dimineaţă este posibil ca relaţiile cu cei din familie să fie mai tensionate şi va fi necesar să vă temperaţi reacţiile. Nu vă faceţi griji, aceste certuri vor trece şi veţi putea să vă concentraţi asupra lucrurilor pe care le aveţi de făcut pe ziua de azi. La birou veţi întâmpina mici dificultăţi, însă un coleg de muncă se va oferi să vă ajute.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 15 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 15 septembrie 2014


Horoscop 15 septembrie 2014, Berbec:

Este o zi potrivită pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a ieşi în oraş cu prieteni. Veţi face cunoştinţă cu câteva persoane care vă pot ajuta să evoluaţi pe plan profesional sau care vă vor da ponturi pentru a face câteva investiţii.


Horoscop 15 septembrie 2014, Taur:

Puteţi obţine beneficiile materiale dorite dacă evitaţi să vă aruncaţi cu capul înainte în acele situaţii care nu par a fi în avantajul vostru. Un coleg de muncă vă va invita la o discuţie şi vă va oferi câteva informaţii esenţiale. În partea a doua a zilei va fi foarte important modul în care veţi gestiona o problemă de familie.


Horoscop 15 septembrie 2014, Gemeni:

Un prieten vă va propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă. Nu vă grăbiţi să luaţi o decizie! Analizaţi cu atenţie propunerea, eventual cereţi-i sfatul şi partenerului de viaţă. De asemenea, ar fi bine să ţineţi cont şi de sfaturile unei persoane care are o experienţă mai mare în domeniu.


Horoscop 15 septembrie 2014, Rac:

Astăzi nu veţi avea niciun motiv de îngrijorare! Astrele vă vor zâmbi şi vă vor însoţi la fiecare pas, astfel ca voi să luaţi deciziile cele mai bune. În afaceri este indicat să daţi dovadă de răbdare, altfel veţi risca să pierdeţi bani. Spre seară veţi primi o veste bună de la persoana iubită, în urma căreia viaţa voastră se va schimba complet.


Horoscop 15 septembrie 2014, Leu:

Sunt şanse foarte mari să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu. Va fi o zi bună pentru schimbări, investiţii sau pentru a lega noi prietenii. Cu toate acestea, nu vă grăbiţi să dezbateţi anumite subiecte cu persoanele din jur. O persoană importantă vă va spune care e secretul succesului în afaceri!


Horoscop 15 septembrie 2014, Fecioară:

Astrele vă sfătuiesc să fiţi prudenţi atunci când vă aflaţi într-un mediu nou sau atunci când intraţi în conversaţie cu persoane pe care abia le-aţi cunoscut. Totodată, evenimentele zilei de azi vor prilejui schimbări pe plan financiar sau personal.


Horoscop 15 septembrie 2014, Balanţă:

Evitaţi să vă implicaţi în proiecte pe care ştiţi că nu le puteţi duce la bun sfârşit. Chiar dacă sunteţi foarte activi la muncă, asta nu înseamnă că trebuie să vă încărcaţi programul. În ceea ce priveşte viaţa personală, sunt şanse să apară câteva schimbări care vă vor bulversa.


Horoscop 15 septembrie 2014, Scorpion:

Relaţiile cu persoanele din anturaj sunt favorizate luni. În cursul dimineţii va fi necesar să vă ocupaţi de plata unor facturi mai vechi sau să faceţi câteva drumuri în interes de muncă, iar după aceea veţi putea profita de timpul care vă va rămâne liber. Este posibil să vă întâlniţi şi cu o veche cunoştinţă.


Horoscop 15 septembrie 2014, Săgetător:

Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care vă frământă de ceva timp. Dacă sunteţi nemulţumiţi de relaţia actuală, este foarte important să discutaţi cu partenerul de viaţă. Comunicarea este cheia unei relaţii reuşite, iar voi ştiţi foarte bine lucrul acesta.


Horoscop 15 septembrie 2014, Capricorn:

Partenerul de viaţă vă va face o propunere pe care nu o veţi putea refuza. Profitaţi de această zi şi simţiţi-vă bine! Aveţi toate motivele din lume să zâmbiţi şi să uitaţi de problemele de orice natură. Capacitatea de comunicare este excelentă. Spre seară este posibil să vă contacteze o persoană mai în vârstă din familie pentru a vă cere câteva sfaturi.


Horoscop 15 septembrie 2014, Vărsător:

Bazaţi-vă mai mult pe intuiţie! Astăzi aveţi toate şansele să obţineţi beneficiile materiale dorite fără să depuneţi prea mult efort. Acasă sau la birou va fi necesar să rezolvaţi o problemă mai delicată, însă nu ar trebui să vă pună în dificultate şi nici să vă facă să pierdeţi prea mult timp.


Horoscop 15 septembrie 2014, Peşti:

Este o zi favorabilă schimbărilor majore, mai ales pe plan social şi profesional. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante şi consolidarea relaţiilor de prietenie. De asemenea, este favorizată munca în echipă, iar astrele vă sfătuiesc să acceptaţi iniţiativele colegilor de serviciu.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 14 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 14 septembrie 2014


Horoscop 14 septembrie 2014, Berbec:

Duminică vi se va oferi posibilitatea să plecaţi într-o excursie în afara ţării, iar cheltuielile de drum nu vor fi foarte mari. Dacă nu aveţi nimic planificat pentru această perioadă, nu refuzaţi. În mod sigur vă veţi relaxa şi vă veţi putea întoarce cu forţe proaspete. În plus, sunt şanse să aveţi parte şi de o experienţă romantică.


Horoscop 14 septembrie 2014, Taur:

Este cazul să luaţi atitudine la locul de muncă şi să nu mai permiteţi altor persoane să ia decizii în locul vostru. Dacă continuaţi în acest stil, nu veţi face altceva decât să vă creaţi probleme, iar proiectele la care lucraţi nu vor fi gata la timp. Aşadar, nu vă fie teamă să discutaţi cu unul din superiori despre lucrurile care vă deranjează.


Horoscop 14 septembrie 2014, Gemeni:

Astrele vă sfătuiesc să nu vă ocupaţi de afaceri pe parcursul acestei zile, pentru că s-ar putea să vă loviţi de câteva impedimente sau de lipsa de corectitudine a colegilor de muncă. Aşadar, încercaţi să vă ocupaţi timpul cu alte activităţi. O plimbare prin oraş sau o vizită la spa v-ar putea ajuta să vă faceţi ordine în gânduri.


Horoscop 14 septembrie 2014, Rac:

Aveţi o mare putere de convingere, iar relaţiile cu persoanele din jur sunt excelente. La locul de muncă nu veţi întâmpina dificultăţi, ba chiar veţi reuşi să puneţi bazele unui nou proiect de succes sau să bateţi palma cu câţiva investitori străini.


Horoscop 14 septembrie 2014, Leu:

Este recomandat să aveţi răbdare şi să nu încercaţi să obţineţi câştiguri imediate. Fiţi atenţi ce vorbiţi cu anumite persoane care lucrează în acelaşi domeniu ca şi voi şi evitaţi să daţi prea multe informaţii despre planurile voastre de viitor. Vigilenţa este cea mai bună armă în afaceri!


Horoscop 14 septembrie 2014, Fecioară:

Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii sau pentru activităţi în aer liber. Cu toate acestea, este important să rezolvaţi o problemă de familie. Aşadar, încercaţi să vă planificaţi ziua încă de la primele ore ale dimineţii astfel încât să aveţi timp să rezolvaţi ce trebuie, iar apoi să vă puteţi relaxa în compania prietenilor.


Horoscop 14 septembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi entuziasmaţi de o nouă colaborare şi doriţi să începeţi lucrul cât mai repede. Cu toate acestea, înainte de a pleca de la vechiul job, trebuie să lămuriţi câteva lucruri. Aşadar, nu vă grăbiţi să faceţi o mutare şi încercaţi să apelaţi şi la sfaturile sau la ajutorul unei persoane de încredere, în mod sigur vă va fi mai uşor.


Horoscop 14 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu veţi avea nicio clipă de răgaz. Cu toate că va fi o zi încărcată pentru voi, veţi reuşi în cele din urmă să terminaţi fiecare sarcină. Astrele vă sfătuiesc să profitaţi de conjunctura favorabilă, însă cu măsură. Câţiva colegi de muncă se vor oferi să vă ajute cu acele proiecte mai complicate, nu-i refuzaţi, în acest fel vă va fi mai uşor să terminaţi totul la timp.


Horoscop 14 septembrie 2014, Săgetător:

Persoana iubită vă apreciază iniţiativele şi vă susţine la fiecare pas, însă acest lucru nu ar trebui să vă facă să vă culcaţi pe o ureche şi să vă aşteptaţi mereu să aveţi parte de încurajări. Aşadar, este timpul să luaţi atitudine şi să lucraţi la încrederea de sine. Ţineţi minte, în viaţă, orice moment de slăbiciune este taxat.


Horoscop 14 septembrie 2014, Capricorn:

Cei din jur vă apreciază seriozitatea, iar de aceea voi veţi fi persoanele potrivite pentru a coordona o activitate importantă sau pentru a planifica un eveniment de zile mari. Aşadar, nu mai staţi pe gânduri şi acceptaţi noi provocări! La sfârşit vă veţi putea lăuda cu o experienţă de neuitat şi cu aprecierile celor din jur.


Horoscop 14 septembrie 2014, Vărsător:

Este o zi ideală pentru a lega noi prietenii sau pentru a porni o nouă afacere. Aşadar, ar fi bine să profitaţi de această perioadă şi să încercaţi să vă faceţi remarcaţi. Faceţi un pas în faţă şi nu vă fie teamă să vă exprimaţi părerea atunci când este cazul, chiar dacă în faţa voastră se va afla o persoană importantă.


Horoscop 14 septembrie 2014, Peşti:

Dacă alegeţi să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu, care să vă ajute să obţineţi mai repede anumite beneficii, trebuie să ţineţi cont şi de relaţiile cu colegii de muncă. Unii dintre ei ar putea interpreta greşit acţiunile voastre, iar voi veţi fi singurii care vor avea de pierdut în această situaţie.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 13 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 13 septembrie 2014


Horoscop 13 septembrie 2014, Berbec:

Primele ore ale dimineţii te găsesc foarte optimist; ai o stare bună şi vrei să o menţii aşa pe întreaga durată a zilei. Din păcate, încăpăţânarea partenerului de muncă poate fi o piedică în calea liniştii tale. Spre seară, vei fi nevoit să îţi amâni sau anulezi planurile dintr-o simplă neînţelegere cu persoana iubită.


Horoscop 13 septembrie 2014, Taur:

Acţiunile tale vor fi ghidate de entuziasm şi nu de gândirea logică. Este posibil să faci câteva alegeri greşite; încearcă să le repari până când nu este prea târziu. Proiectele la care lucrezi nu evoluează decât dacă te ocupi de ele. Fii mai disciplinat dacă vrei să vezi progres.


Horoscop 13 septembrie 2014, Gemeni:

Deşi eşti nevoit că trebuie să faci câteva schimbări în ceea ce priveşte planurile tale pentru astăzi, aceste modificări se vor dovedi a fi foarte benefice. Astrele îţi surâd pe plan amoros; relaţia cu partenerul de cuplu evoluează foarte bine. În cazul în care eşti singur, spre seară ai posibilitatea de a întâlni noi persoane.


Horoscop 13 septembrie 2014, Rac:

Astăzi primeşti o veste frumoasă, care te va face să te gândeşti mult mai mult la viitor. Încerci să profiţi de orice ocazie profesională care se iveşte, însă este posibil să te aglomerezi prea mult. Îţi recomand să te limitezi la a lucra la proiectele cu adevărat important şi să nu îţi pierzi timpul cu lucruri mărunte.


Horoscop 13 septembrie 2014, Leu:

Eşti foarte ocupat cu viaţa profesională, însă încearcă să nu îţi neglijezi relaţia cu partenerul de cuplu. Este indicat să găseşti o soluţie astfel încât să împaci cele două aspecte importante ale vieţii tale: succesul în carieră şi iubirea. O atenţie suplimentară, măcar în zilele libere, poate fi un pas către fericirea ta.


Horoscop 13 septembrie 2014, Fecioară:

Încă de dimineaţă eşti destul de irascibil şi uşor morocănos. Nu este o perioadă bună pentru a avea discuţii contradictorii deoarece te aprinzi destul de repede. Îţi recomand să te abţii de la speculaţii şi să încerci să ajungi mai uşor la compromisuri. Spre seară, eşti mult mai liniştit şi mai relaxat.


Horoscop 13 septembrie 2014, Balanţă:

Este posibil ca astăzi să primeşti o propunere de colaborare de la o persoană foarte importantă. Nu sta pe gânduri prea mult timp şi acceptă această ofertă deoarece îţi va deschide multe uşi în viitorul apropiat. Profită de orice ocazie deoarece aceasta reprezintă un nou început în viaţa ta profesională.


Horoscop 13 septembrie 2014, Scorpion:

Te simţi destul de obosit şi îţi este tot mai greu să te concentrezi. Îţi recomand să renunţi la planurile de astăzi şi să te ocupi doar de tine. Ziua de astăzi este un moment bun pentru a te relaxa; compania persoanei iubite sau a celor dragi te va ajuta foarte mult să te destinzi şi să uiţi de probleme.


Horoscop 13 septembrie 2014, Săgetător:

Astăzi simţi nevoia să fii singur şi să te relaxezi; nu eşti în apele tale şi din această cauză este posibil să apară mici dificultăţi de comunicare. Nu este o perioadă bună pentru a interacţiona cu persoane noi, care nu îţi cunosc personalitatea. Spre seară, primeşti o veste frumoasă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 13 septembrie 2014, Capricorn:

Toate proiectele la care lucrezi încep să prindă contur; pentru prima dată se poate observa rodul muncii tale. în cursul zilei de astăzi este posibil să apară câteva obstacole dificile. Îţi va fi destul de greu să treci peste aceste probe de foc, însă dacă îţi păstrezi calmul şi ai răbdare, vei găsi cele mai bune soluţii.


Horoscop 13 septembrie 2014, Vărsător:

După o perioadă destul de aglomerată, cu multe proiecte şi ore peste program, poţi respira uşurat. Astăzi este o zi de relaxare; este un moment bun pentru a îţi îndrepta atenţia şi asupra vieţii sociale deoarece ai neglijat-o în ultima perioadă. O ieşire în oraş te poate ajuta să ai parte de o seară cu adevărat specială.


Horoscop 13 septembrie 2014, Peşti:

Un membru al familiei vrea să te ajute cu o problemă, însă eşti foarte încăpăţânat şi nu ai răbdare să primeşti sfaturi. Este posibil să interpretezi greşit această conversaţie şi rişti să răneşti sentimentele unei persoane dragi. Învaţă să ai răbdare şi să asculţi până la capăt ce are de spus.

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 12 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 12 septembrie 2014


Horoscop 12 septembrie 2014, Berbec:

Astăzi eşti cu capul în nori; visezi la relaxare, călătorie şi vacanţă, însă nu este cazul deoarece ai foarte mult de muncă şi trebuie să te concentrezi asupra altor aspecte. Este posibil să fii interesat de noile proiecte din cadrul companiei. Este un moment bun pentru schimbări, aşa că nu mai sta pe gânduri şi pune-te pe treabă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Taur:

Eşti hotărât să rezolvi proiectele pe care le tot amâni. Astăzi, mai mult ca oricând, ai multă inspiraţie şi găseşti uşor idei foarte bune pentru sarcinile pe care le ai. De asemenea, este un moment foarte bun pentru a accepta propuneri de colaborare. Spre seară, ai timp să te relaxezi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 12 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi eşti pregătit să accepţi noile schimbări din viaţa ta. O discuţie cu o persoană mai în vârstă te face să vezi problemele cu alţi ochi; eşti inspirat să îţi recunoşti greşelile şi să ierţi dacă este cazul. Pe plan profesional este posibil să primeşti o propunere de afaceri destul de tentantă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Rac:

Lucrezi de foarte mult timp la un proiect foarte amplu, iar rezultatele abia acum încep să se vadă. Eşti foarte mulţumit de drumul pe care l-ai ales; persoanele din jurul tău îţi oferă sprijinul necesar pentru a îţi vedea visul împlinit. Spre seară, ai posibilitatea să faci profit dintr-o investiţie majoră.


Horoscop 12 septembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una extrem de aglomerată; pe plan profesional ai foarte multe proiecte pe care trebuie să le termini înainte de weekend şi se pare că îţi este tot mai greu să te concentrezi. Eşti pregătit de relaxare şi deja îţi faci planuri de vacanţă. Spre seară, primeşti o invitaţie la un eveniment important.


Horoscop 12 septembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una foarte bună pe plan profesional; există câteva schimbări în cadrul companiei care te vor afecta şi pe tine. Este posibil să fii cerut de colegi pentru un proiect amplu sau chiar să fii repartizat într-un alt departament. După orele prânzului, ai parte de o veste importantă din partea unei persoane dragi.


Horoscop 12 septembrie 2014, Balanţă:

Este o regulă pentru tine: în ultima zi de muncă nu reuşeşti să te concentrezi. Eşti deja cu capul în toate direcţiile şi, deşi ai foarte multe sarcini de rezolvat, îţi este extrem de greu să te ocupi de ele. Adună-ţi ideile şi încearcă să nu laşi nicio problemă nerezolvată deoarece când te vei întoarce la birou tot tu va trebui să te ocupi de ele.


Horoscop 12 septembrie 2014, Scorpion:

Conjunctura astrală de astăzi îţi oferă posibilitatea de a face schimbări în viaţa ta. Eşti foarte creativ, aşa că nu lăsa ideile bune să se risipească. Concentrează-te mai mult şi oferă atenţia cuvenită proiectelor tale. Acesta este un moment foarte bun pentru dezvoltarea profesională, aşa că profită de tot ce ţi se oferă.


Horoscop 12 septembrie 2014, Săgetător:

Recent ai primit o sumă de bani şi nu vrei să o cheltuieşti pe nimicuri. Dacă vrei să vezi rezultate rapide, îţi recomand să investeşti în locuinţă sau chiar într-o vacanţă. Pe plan sentimental, relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun, fix aşa cum ar trebui să fie; vă înţelegeţi foarte bine şi simţi că vă completaţi reciproc.


Horoscop 12 septembrie 2014, Capricorn:

Eşti hotărât să faci ordine în viaţa personală. Acesta este un moment bun pentru a schimba peisajul şi a îţi extinde orizonturile. Nu foarte multe persoane din jurul tău sunt de acord cu aceste schimbări, însă asta simţi şi asta vrei să faci. Nu lăsa ca nimeni să îţi influenţeze deciziile.


Horoscop 12 septembrie 2014, Vărsător:

După o săptămână mai dificilă, astăzi ai în sfârşit timp şi pentru tine. Este un moment foarte bun pentru a te linişti şi a petrece clipe frumoase în compania celor dragi. Interacţiunea cu persoanele din jurul tău te va ajuta să te relaxezi. Spre seară, ai parte de o conversaţie foarte interesantă cu un membru al familiei.


Horoscop 12 septembrie 2014, Peşti:

Încerci să iei o hotărâre cu privire la viaţa profesională, însă îţi este foarte greu să te hotărăşti. Interesele tale se schimbă mai tot timpul şi nu reuşeşti să înţelegi care este drumul pe care vrei să mergi. În timp ce alergi să îţi atingi golurile este posibil să răneşti sentimentele altor persoane, aşa că încearcă să fii mai grijuliu.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 11 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 11 septembrie 2014


Horoscop 11 septembrie 2014, Berbec:

Intuiţia voastră vă ajută să faceţi faţă chiar şi celor mai dificile situaţii. Este o zi foarte bună pentru a porni noi afaceri sau pentru a relua vechi colaborări. Cei din jur vă admiră pentru seriozitatea de care daţi dovadă şi reuşiţi să vă faceţi foarte multe relaţii noi. Profitaţi din plin de această zi şi nu ezitaţi să faceţi câteva schimbări în viaţa voastră.


Horoscop 11 septembrie 2014, Taur:

Ezitaţi să luaţi decizii importante sau să vă implicaţi în activităţi mult prea complicate. Cu toate că va fi o zi destul de dificilă pentru voi, iar câteva persoane din jur vor face anumite presiuni asupra voastră, trebuie să încercaţi să vă rezumaţi doar asupra acelor lucruri care sunt cu adevărat importante şi nu suportă amânare.


Horoscop 11 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi este o zi ideală pentru a pune bazele unei noi afaceri sau pentru a face diferite investiţii. Relaţiile cu cei din jur decurg foarte bine şi nu de puţine ori vi se va cere părerea în privinţa unor decizii importante. După-amiază veţi lua o hotărâre în ultima clipă în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Aveţi grijă, este posibil ca partenerul de viaţă să fie nemulţumit de ce vrei să faceţi.


Horoscop 11 septembrie 2014, Rac:

Dimineaţa veţi fi într-o formă foarte bună şi vă veţi implica în cât mai multe activităţi. Aveţi grijă, trebuie să păstraţi puţină energie şi pentru acele activităţi care sunt cu adevărat importante. La locul de muncă vă veţi confrunta cu câteva situaţii mai puţin obişnuite şi va fi necesar să apelaţi la ajutorul unui coleg. Nu vă faceţi griji, ziua se va termina cu bine!


Horoscop 11 septembrie 2014, Leu:

Este o zi importantă pentru planul sentimental! Vor avea loc numeroase schimbări, iar voi nu veţi fi deranjaţi de nimic. Veţi fi foarte deschişi faţă de partenerul de viaţă şi sunt mari şanse ca relaţia voastră să evolueze în direcţia cea bună. Persoanele singure ar trebui să aibă grijă în faţa cui vor face dezvăluiri despre viaţa lor intimă.


Horoscop 11 septembrie 2014, Fecioară:

Aveţi un program foarte încărcat. Nu veţi avea timp de răgaz şi va fi foarte important modul în care veţi rezolva anumite probleme. Persoanele din jur se bazează pe voi, iar voi veţi fi cu nervii întinşi la maximum. Câteva momente de relaxare nu ar strica. Aşadar, încercaţi să vă detaşaţi de orice factor de stres, măcar pentru câteva ore.


Horoscop 11 septembrie 2014, Balanţă:

Vreţi să vă schimbaţi locul de muncă, iar acest lucru nu pare să vă iasă aşa cum trebuie. Dacă vă nemulţumeşte salariul pe care îl aveţi în acest moment sau nu reuşiţi să ajungeţi la o înţelegere cu şefii, nu trebuie să vă grăbiţi să luaţi anumite decizii. În plus, în mod sigur câţiva colegi v-ar putea da câteva sfaturi utile. Trebuie doar să le cereţi!


Horoscop 11 septembrie 2014, Scorpion:

Astăzi reuşiţi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Cu toate că persoanele apropiate vă sfătuiesc să nu vă grăbiţi cu acest demers, încăpăţânarea voastră nu va cunoaşte limite. Aveţi grijă, este posibil să încurcaţi borcanele şi să ajungeţi să vă anturaţi cu câţiva indivizi care nu vor face altceva decât să vă ducă la faliment.


Horoscop 11 septembrie 2014, Săgetător:

Norocul vă va zâmbi pe parcursul zilei de azi! Veţi avea toate şansele să puneţi bazele unei noi afaceri sau să reluaţi vechi colaborări. Cu toate că persoanele din familie vă vor sfătui să fiţi mai chibzuiţi cu banii şi să nu vă grăbiţi să semnaţi anumite documente, încăpăţânarea voastră va fi foarte mare şi veţi decide să faceţi totul de capul vostru.


Horoscop 11 septembrie 2014, Capricorn:

Zâmbiţi! Astăzi veţi avea parte de foarte multe schimbări, în special pe plan financiar. Veţi reuşi să intraţi în posesia unei moşteniri sau să recuperaţi o sumă importantă de bani de la o persoană din anturaj. Cu toate acestea, nu trebuie să vă grăbiţi să faceţi cheltuieli care nu îşi au rostul. Încercaţi să puneţi la cale un plan de economii.


Horoscop 11 septembrie 2014, Vărsător:

În prima parte a zilei veţi avea un real succes pe plan profesional. Veţi reuşi să faceţi o impresie bună în faţa şefilor şi veţi avea mari şanse să obţineţi buget pentru un proiect la care lucraţi de foarte mult timp. Cu toate acestea, este foarte important să atrageţi şi câţiva colegi de partea voastră, astfel totul va fi mult mai realizabil.


Horoscop 11 septembrie 2014, Peşti:

Vă încarcă sentimente puternice şi nu veţi putea să staţi prea departe de persoana iubită. Deşi veţi avea o zi foarte încărcată la locul de muncă, mintea nu vă va sta deloc la proiecte şi colaborări. Aveţi grijă, şefii v-ar putea reproşa lipsa de seriozitate, iar acest lucru vă va costa. Dacă este necesar, învoiţi-vă câteva ore de la muncă şi faceţi o scurtă plimbare pentru a vă aduna gândurile.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 10 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 10 septembrie 2014


Horoscop 10 septembrie 2014, Berbec:

Aveţi grijă ce vorbiţi cu anumite persoane din jur. Este important să ştiţi ce subiecte să abordaţi şi să nu vă aruncaţi în activităţi care nu ar trebui să vă preocupe. Grijile legate de bani sau de job nu ar trebui să-şi facă loc în viaţa voastră pe parcursul acestei zile. Ţineţi minte: puţină diplomaţie v-ar putea salva din orice situaţie.


Horoscop 10 septembrie 2014, Taur:

Aveţi tendinţa să vă interiorizaţi şi să vă refugiaţi într-o lume a voastră, lipsită de griji sau de probleme. Cu toate acestea, acest lucru nu vă va prinde deloc bine. Este important să reveniţi cu picioarele pe pământ şi să vă înfruntaţi temerile. Nu lăsaţi pe mâine ceea ce puteţi face azi şi în niciun caz nu încercaţi să daţi vina pe alţii pentru problemele pe care le aveţi.


Horoscop 10 septembrie 2014, Gemeni:

Deşi vă lipseşte curajul, pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să vă implicaţi în diverse activităţi şi să luaţi decizii de viitor. Proiectele vechi nu ar mai trebui amânate. Din partea celor apropiaţi veţi avea parte de tot sprijinul, iar voi ar trebui să profitaţi de acest lucru. Nu vă fie teamă să admiteţi când o situaţie vă depăşeşte.


Horoscop 10 septembrie 2014, Rac:

Veţi începe ziua într-o formă foarte bună şi nimic nu vă va putea afecta buna dispoziţie. Cu toate acestea, va fi necesar să vă ocupaţi şi de câteva probleme mai vechi. Chiar dacă veţi avea un program destul de încărcat, trebuie să învăţaţi să vă organizaţi foarte bine timpul şi să renunţaţi la acele obiceiuri care nu fac altceva decât să vă încurce.


Horoscop 10 septembrie 2014, Leu:

Deşi aveţi foarte multe cheltuieli în această perioadă, voi decideţi să vă achiziţionaţi noi lucruri sau să vă faceţi planuri de vacanţă. Principiul după care mergeţi este foarte simplu: omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna car. Aşadar, trebuie să profitaţi din plin de această zi şi nu uitaţi că puteţi realiza tot ceea ce vă doriţi, trebuie doar să aveţi voinţă.


Horoscop 10 septembrie 2014, Fecioară:

Câteva probleme de sănătate vă vor afecta buna dispoziţie şi va fi necesar să vă rezervaţi câteva ore pentru odihnă şi relaxare. Cu toate că nu este nimic grav, o vizită la medic nu ar trebui exclusă. În ceea ce priveşte viaţa de cuplu, partenerul de viaţă ar putea deveni puţin gelos, ceea ce va duce la câteva conflicte. Nu vă faceţi griji, veţi reuşi să ajungeţi la o înţelegere.


Horoscop 10 septembrie 2014, Balanţă:

Trebuie să luaţi în calcul mai multe lucruri, mai ales atunci când vine vorba de locul de muncă. Veţi avea o zi foarte încărcată şi cu greu veţi reuşi să faceţi faţă unor situaţii. Cu toate acestea, câteva persoane din jur se vor oferi să vă ajute. Renunţaţi la orgolii şi profitaţi de orice intervenţie a celor din jur, în acest fel veţi reuşi să treceţi cu bine şi peste această zi.


Horoscop 10 septembrie 2014, Scorpion:

Ziua de azi se anunţă foarte liniştită pentru voi. Deşi aveţi o stare de melancolie, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să vă petreceţi timpul în compania prietenilor sau a familiei. Este posibil să primiţi şi o invitaţie la o zi de naştere. Aşadar, profitaţi la maximum de fiecare moment al acestei zile şi simţiţi-vă bine!


Horoscop 10 septembrie 2014, Săgetător:

Deşi abia a trecut vara, gândul vă zboară la vacanţe şi la flirturi inocente. Chiar dacă nu aţi avut parte de ce vă doreaţi pe plan sentimental, timpul nu este pierdut. Miercuri veţi avea mari şanse să cunoaşteţi persoane noi şi să fiţi în centrul atenţiei, iar iubirea va bate la uşă. Astrele vă vor ajuta să vă întâlniţi sufletul pereche!


Horoscop 10 septembrie 2014, Capricorn:

O vacanţă în doi ar putea fi soluţia tuturor problemelor cu care vă confruntaţi în viaţa de cuplu în acest moment. Chiar dacă au existat neînţelegeri, nu trebuie să consideraţi toate aceste lucruri ca fiind un capăt de drum. Aşadar, profitaţi de această zi şi încercaţi să lămuriţi orice problemă ce există între voi şi partenerul de viaţă.


Horoscop 10 septembrie 2014, Vărsător:

Situaţia financiară nu vă permite să realizaţi toate lucrurile pe care vi le doriţi şi nici nu vă puteţi face planuri de viitor. Chiar dacă acest lucru este deranjant, nu trebuie să vă demoralizaţi. Încercaţi să fiţi mai chibzuiţi, nu mai aruncaţi banii pe toate lucrurile de care nu aveţi cu adevărat nevoie şi faceţi-vă un plan de economii.


Horoscop 10 septembrie 2014, Peşti:

Ziua se anunţă foarte bună pentru Peşti. Chiar dacă veţi fi puţini melancolici în primele ore ale dimineţii, starea voastră se va îmbunătăţi şi veţi zâmbi fără să aveţi un motiv anume. Cei din jur vă vor face foarte multe complimente, iar voi veţi avea libertatea de exprimare pe care vi-o doriţi. Aşadar, profitaţi din plin de această zi!

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 9 septembrie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 9 septembrie 2014


Horoscop 9 septembrie 2014, Berbec:

Este o zi favorabilă pentru schimbări sau pentru noi proiecte. Traversaţi o perioadă foarte bună şi astrele sunt în favoarea voastră. Creativitatea şi intuiţia vă vor ajuta să faceţi faţă oricărei situaţii neprevăzute şi vă veţi putea face remarcaţi chiar şi în acele medii mai rigide. Profitaţi de această zi şi nu ezitaţi să faceţi lucruri ieşite din comun!


Horoscop 9 septembrie 2014, Taur:

Aveţi o zi foarte încărcată şi e necesar să rezolvaţi diferite probleme. Cu toate că aveţi tendinţa să vă speriaţi de anumite lucruri şi să vă gândiţi cu teamă la viitor, e cazul să vă puneţi pe picioare şi să acţionaţi. Nu staţi prea mult pe gânduri atunci când trebuie să luaţi decizii importante şi nu încercaţi să impresionaţi pe cine nu trebuie.


Horoscop 9 septembrie 2014, Gemeni:

Astăzi veţi avea foarte multe decizii de luat şi veţi oscila între afaceri şi probleme de ordin personal. Chiar dacă nu veţi fi într-o stare bună, acest lucru nu ar trebui să vă împiedice să luaţi unele decizii. Puneţi în balanţă toate acele lucruri pe care le aveţi de făcut şi încercaţi să rezolvaţi ce e mai important. Totodată, este necesar să încercaţi să reluaţi legătura şi cu o persoană mai în vârstă din familie.


Horoscop 9 septembrie 2014, Rac:

S-ar putea să intraţi în posesia unei moşteniri sau să primiţi un împrumut pe care l-aţi solicitat cu mult timp în urmă. În orice caz, astăzi veţi primi o sumă de bani, ceea ce vă va ajuta să vă reveniţi din punct de vedere financiar. În ceea ce priveşte starea de sănătate, trebuie să aveţi mai multă grijă la alimentaţie. Sunt şanse să vă pricopsiţi cu o toxiinfecţie alimentară.


Horoscop 9 septembrie 2014, Leu:

Pe parcursul acestei zile veţi fi nevoiţi să vă schimbaţi programul de mai multe ori, ceea ce va fi foarte deranjant. O persoană mai în vârstă vă va ajuta să rezolvaţi câteva probleme sau chiar se va oferi să facă anumite drumuri în locul vostru. În ceea ce priveşte situaţia financiară, vă recomand să nu vă aruncaţi la cheltuieli care nu îşi au rostul.


Horoscop 9 septembrie 2014, Fecioară:

Reuşiţi să rezolvaţi orice problemă sentimentală şi să menţineţi un climat sănătos în viaţa de cuplu. O deplasare în interes de afaceri v-ar putea pune în dificultate, iar voi va trebui să luaţi o decizie importantă în ce priveşte situaţia voastră actuală. Din punct de vedere financiar nu ar trebui să vă faceţi griji.


Horoscop 9 septembrie 2014, Balanţă:

O persoană din anturaj vă va pune răbdarea la încercare şi acest lucru vă va afecta starea de spirit. Cu toate că nu vă plac discuţiile în contradictoriu şi nici nu vă place să inventaţi tot felul de scuze pentru a scăpa de anumite situaţii, marţi veţi fi nevoiţi să spuneţi câteva minciuni tocmai pentru a nu da prea multe explicaţii pe viitor.


Horoscop 9 septembrie 2014, Scorpion:

Este o zi perfectă pentru a petrece mai mult timp în compania partenerului de viaţă sau pentru a face câteva schimbări în cămin. Banii nu ar trebui să fie o problemă pentru voi. Totodată, este o zi favorabilă pentru investiţii sau pentru iniţierea unor noi proiecte, trebuie doar să vă gândiţi foarte bine cu cine doriţi să vă asociaţi.


Horoscop 9 septembrie 2014, Săgetător:

Nu ezitaţi să vă puneţi ideile în valoare. Este o zi excelentă pentru a face schimbări majore, iar voi veţi fi într-o dispoziţie foarte bună. Persoanele din jur vă vor invidia pentru felul în care reuşiţi să rezolvaţi anumite probleme. Totuşi, aveţi grijă, spre seară veţi fi nevoiţi să aplanaţi un conflict care implică mai multe persoane.


Horoscop 9 septembrie 2014, Capricorn:

Aveţi foarte multă energie şi doriţi să vă implicaţi în orice activitate. Aveţi grijă să nu vă extenuaţi! În plus, un ritm prea alert nu poate duce decât la probleme de sănătate. Vă recomand să fiţi mai atenţi la alimentaţie şi să evitaţi orice factor de stres. Învăţaţi să vă organizaţi mai bine timpul şi evitaţi să vă încărcaţi cu activităţi inutile.


Horoscop 9 septembrie 2014, Vărsător:

Relaţiile cu partenerul de viaţă şi cu cei din familie vor fi mai tensionate pe parcursul acestei zile. Vă veţi simţi mai bine dacă veţi reuşi să aplanaţi conflictele ce apar sau dacă veţi lămuri câteva probleme mai vechi. În ceea ce priveşte starea de sănătate, aveţi grijă să nu faceţi excese alimentare.


Horoscop 9 septembrie 2014, Peşti:

Este momentul să renunţaţi la obiceiurile proaste sau la acele vicii costisitoare. Este o zi potrivită pentru a începe să faceţi câteva schimbări semnificative în viaţa voastră. Totodată, relaţiile cu cei din jur ar putea intra într-o zonă de conflict şi va fi necesar să încercaţi să lămuriţi anumite situaţii, altfel riscaţi să vă pierdeţi câţiva prieteni.