Horoscop Urania săptămânal: 15-21 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 15-21 septembrie 2014


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Berbec:

Atâta timp cât îi rezistaţi predispoziţiei de a vă măcina pentru orice fapt neînsemnat, n-ar trebui să întâmpinaţi probleme de sănătate săptămâna aceasta. Totuşi, duminică seara s-ar putea să resimţiţi ceva mai intens povara zilelor de muncă şi a weekendului plin. Ţineţi-vă departe de excese pentru că există riscul să vă alegeţi cu o indigestie sau cu o toxiinfecţie alimentară dacă nu vă menajaţi!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Taur:

Mai mult ca sigur, săptămâna aceasta nu vă rezervă tulburări medicale de ordin fizic, dar este posibil ca miercuri să simţiţi că orice aţi spune este întâmpinat de către ceilalţi cu ostilitate şi o lipsă totală de receptivitate. În consecinţă, puteţi tinde să vă autocenzuraţi cu totul şi să refuzaţi să vă mai verbalizaţi gândurile, fapt care vă alimentează unele nemulţumiri pe care le aveţi de ceva vreme.


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Gemeni:

Ziua de luni se poate dovedi cea mai reuşită din săptămâna aceasta pentru voi dacă vă concentraţi energia şi entuziasmul într-o direcţie care poate duce la realizarea unui obiectiv clar. În caz contrar, riscaţi să vă disipaţi forţele şi să rămâneţi pe bateriile de rezervă zilele care vor urma. Este adevărat că reuşiţi să faceţi mai multe lucruri deodată, dar uneori se doreşte să fiţi selectivi.


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Rac:

Dacă în restul săptămânii vă aflaţi la adăpost de eventualele probleme de sănătate, lunea aceasta riscaţi să vă pricopsiţi cu o răceală care vine la pachet cu nas înfundat, strănuturi şi tuse. Dacă vă administraţi la timp ceai cald şi vă adecvaţi îmbrăcămintea temperaturilor de afară, veţi reuşi să evitaţi ca boala să se manifeste plenar în zilele ce vor urma. Nu treceţi cu vederea simptomele!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Leu:

Miercurea aceasta vă încearcă sentimentul unei acute fragilităţi interioare care vă poate determina să catalogaţi orice gest schiţat la mânie sau vorbă aruncată într-un moment de maximă tensiune drept un afront personal. Chiar dacă nu vă va fi tocmai uşor, încercaţi să realizaţi că nu izvorăsc din reavoinţa colegilor de muncă sau a apropiaţilor, ci ţin mai degrabă de o conjunctură.


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Fecioară:

Dacă sunteţi dispus să vă orientaţi atenţia către propria persoană, puteţi descoperi sâmbăta aceasta că imposibilitatea pe care o aveţi de a vă bucura cu toată fiinţa de darurile pe care vi le-a oferit viaţa s-a născut din frică inconştientă că, la un moment dat, veţi fi privat de ele şi din dorinţa de a vă proteja de absenţa lor ulterioară. Îndrăzniţi să vă bucuraţi de toate lucrurile care vă înconjoară!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi ceva mai preocupat decât de obicei la începutul acestei săptămâni de propria sănătate, ceea ce nu este un lucru rău, dar puteţi fi tentat să vă alarmaţi inutil când vine vorba de cei dragi şi să credeţi că o banală tuse sau apatie sunt simptomele unei afecţiuni serioase. Atâta timp cât nu cedaţi paranoiei în ceea ce vă priveşte pe dumneavoastră sau pe ceilalţi, nu aveţi motive reale de îngrijorare.


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Scorpion:

Interesaţi-vă dacă, în zona voastră sau în oraşul în care trăiţi, nu se organizează lunea aceasta ateliere de dezvoltare personală care vizează, în principal, înţelegerea şi depăşirea provocărilor vieţii în doi. Acest gen de workshop-uri vă pot deschide ochii cu privire la unele relaţii sentimentale care au eşuat din motive necunoscute şi vă puteţi alege cu strategii preţioase pe viitor.


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Săgetător:

Oricât de obositoare se dovedesc zilele lucrătoare, venirea weekendului vă trezeşte la viaţă şi vă reîmprospătează forţele, în special dacă aţi decis să vă petreceţi sâmbăta şi duminica în afara localităţii de reşedinţă. Propuneţi-vă să vă odihniţi activ, să faceţi plimbări, să practicaţi un sport sau să vizitaţi locuri noi. În acest mod, simţiţi că v-aţi bucurat cum se cuvine de sfârşitul săptămânii!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Capricorn:

Odată cu debutul sezonului rece, s-ar putea să reapară în peisaj durerile reumatice, mai cu seamă în regiunea articulaţiilor. Poate că nu va fi vorba decât de un disconfort trecător luni, dar în cazul în care aţi pătimit mult de pe urma lor în trecut, băile fierbinţi cu apă sărată vă pot ajuta să diminuaţi durerea şi senzaţia de asprime. Se recomandă, de asemenea, alimentaţia echilibrată!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Vărsător:

Se ştie că nu reacţionaţi prea bine la constrângeri, fie că sunt de natură afectivă, intelectuală sau profesională. Ei bine, mijlocul de săptămână vă poate pune faţă-n faţă cu repercusiunile acestor încorsetări. Nu este exclus să vă refugiaţi în mâncare sau să nu puteţi sta locului şi să vă frământaţi încontinuu. Gândiţi-vă dacă nu cumva limitele acestea sunt autoimpuse sau imaginare!


Horoscop 15-21 septembrie 2014, Peşti:

Excesele din weekendul acesta vă pot da de furcă dacă nu sunteţi mai atent la ce consumaţi şi, mai cu seamă, la cantităţi. Poate că vă gândiţi că n-are cum să vă facă rău un pahar de vin în plus sau o porţie dublă la cină, dar efectele acestor abuzuri pot fi cumulative, resfrângându-se, la un moment dat, asupra sănătăţii voastre. Mizaţi pe calitate şi nu vă suprasolicitaţi sistemul digestiv!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS