Horoscop Urania zilnic: vineri, 31 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 31 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 31 ianuarie 2014, eşti dominat de emoţii dar întotdeauna este bine ca mai întâi să te gândeşti şi după aceea să vorbeşti. Dacă nu vrei să te simţi frustrat în privinţa veniturilor este timpul să treci peste aceste momente. Ai vrea să-ţi urmezi propriile planuri dar dorinţa de a obţine fonduri va agrava situaţia. Va trebui să-ţi limitezi cheltuielile până în luna aprilie.


Taur:

Eşti constrâns de situaţia financiară şi rezultatul este o puternică frământare interioară. Partenerii îţi pot provoca furia dar dacă încerci poţi să-ţi ascunzi nerăbdarea. Este în interesul tău să păstrezi o manieră civilizată de abordare a evenimentelor publice şi a obligaţiilor. Nu amesteca sentimentele în discuţii. Va câştiga amabilitatea.


Gemeni:

Astăzi, 31 ianuarie 2014, viaţa socială îţi va aduce evenimente fericite şi va schimba starea de frustrare pe care o resimţi acum în viaţa ta. Dacă colegii tăi nu-ţi recunosc rolul de lider, asigură-te că le-ai atras atenţia în privinţa nevoilor tale şi a ceea ce meriţi. Anumite prietenii îţi pot trezi furia şi îţi vor pune la încercare răbdarea. Nu lăsa că părerile celorlalţi să te împiedice să-ţi pui în aplicare planurile.


Rac:

Ai încredere în instinctele tale în privinţa banilor. Fă un efort şi ia legătura cu oamenii aflaţi la mare distanţă dacă vrei să obţii suportul financiar de care ai nevoie. Poate că te simţi iritat din cauza întârzierilor la lucru care ar putea scoate la iveală partea mai puţin plăcută a personalităţii tale. Dacă te-ai concentra asupra nevoilor celorlalţi ai uita de propriile probleme. Câteva întârzieri poate că sunt necesare pentru ca viitorul să fie un succes.


Leu:

Vineri, 31 ianuarie 2014, planurile de călătorie se pot schimba din moment în moment şi tu va trebui să ajungi la o înţelegere cu partenerul sau cu jumătatea ta. Este mai bine să faci lucrul ăsta de la distanţă. Oportunităţile din punct de vedere financiar te vor ajuta să treci peste obstacolele care fac parte din viaţa de zi cu zi. Cineva foarte apropiat ţie şi-a pierdut încrederea în propria persoană. Dacă îi vei acorda atenţia meritată, cu siguranţă relaţia se va îmbunătăţi.


Fecioară:

Nu lăsa să se agraveze problemele de sănătate. Trebuie să le rezolvi chiar dacă ele par atât de simple încât te fac să crezi că pierzi timp preţios. Poate că te supără faptul că trebuie să te lupţi pentru a obţine ceea ce ce ai nevoie. Nu lăsa ca mândria sau egoismul să te îndrepte spre drumul pe care crezi tu că vei obţine ceea ce este mai bun pentru tine. Ascute-ţi dinţii şi fii pregătit pentru o confruntare pe cinste cu persoanele care îşi fac treaba prea încet.


Balanţă:

Astăzi, 31 ianuarie 2014, exprimă-ţi bucuria şi entuziasmul în legătură cu contractele care te pun într-o situaţie avantajoasă. Acum este momentul să-ţi extinzi orizonturile. Fă-ţi planuri ca să-ţi promovezi ideile şi bucură-te de rezultatele muncii tale din trecut. Nu lăsa nimic să te împiedice să culegi avantajele unei noi şanse apărute în viaţa ta. Nu te lăsa angrenat în anumite contracte din cauza mândriei.


Scorpion:

N-ai decât să faci bilanţul întârzierilor şi a problemelor de acasă şi serviciul tău va avea numai de suferit şi în felul acesta vei avea parte de şi mai multe frustrări. Nu lăsa că emoţiile puternice să-ţi afecteze starea sănătăţii. Scrie o mică povestioară despre greşelile celorlalţi şi găseşte ceva amuzant în fiecare situaţie. Râsul poate fi cel mai bun medicament pentru a trata orice problemă deranjantă care pare să devină prea serioasă. Recunoaşterea publică poate că va mai întârzia o vreme.


Săgetător:

Fă un efort să-ţi păstrezi visele intacte. Poate că vei avea o viziune asupra vieţii perfecte de familie, odată ce se va produce o îmbunătăţire în munca ta. Dacă există întârzieri în finalizarea proiectelor sau dacă ceilalţi nu se arată dornici să te ajute, există posibilitatea să iei lucrurile mult prea personal. O mică călătorie este poate lucrul care îţi va da o nouă perspectivă. Încearcă să-ţi reîmprospătezi forţele plimbându-te.


Capricorn:

Oportunităţile financiare abundă, dar poate că se găsesc pe linie moartă dintr-un anume punct de vedere. Dacă veniturile pe care le aştepţi se bazează pe comisioane sau pe bacşişuri, nu te grăbi să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard. Vei fi capabil să-ţi investeşti timpul, banii sau talentul foarte curând. Anumite grupuri sau asociaţi te deranjează momentan.


Vărsător:

Încearcă să nu te comporţi prea dictatorial în cadrul parteneriatului. Discuţiile sincere pot ajuta în găsirea unei rezolvări a oricărei probleme implicând conflicte datorită unor obligaţii neonorate. Simţi că nu primeşti respectul şi recunoaşterea pe care le meriţi, dar şi partenerul sau jumătatea ta simt acelaşi lucru. Încearcă să împarţi sarcinile de serviciu în mod egal şi aminteşte-ţi că preţul şi recunoaşterea trebuie plătite de ambele părţi dacă vrei să domnească cinstea.


Peşti:

Vei face un important pas înainte în privinţa discuţiilor legate de activităţile implicând activităţi în colectiv. Poate că simţi că timpul tău merită mai mult decât o restructurare de program şi că trebuie să stabileşti alte contracte. Dacă simţi că mergi iar şi iar pe acelaşi drum, găseşte un mijloc prin care să produci material pentru ca oamenii să fie bine informaţi. Te simţi frustrat în privinţa serviciului tău. Dacă vrei să fii sigur că vei avea destulă energie ai grijă de sănătatea ta şi adoptă o dietă corectă.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 30 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 30 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 30 ianuarie 2014, compasiunea şi sensibilitatea de care dai dovadă în mod constant îţi permit să ai grijă de membrii familiei tale. Nu ezita să fii tu acela care croieşte drumuri pentru cei din jur. Nimeni nu îţi va pune vreodată la îndoială curajul şi abnegaţia. Câteva idei noi îţi vor permite să demonstrezi măsura talentelor tale.


Taur:

Urmează-ţi instinctele! În special cele care te îndeamnă să întăreşti relaţiile cu partenerii. Vei putea să te apuci de lucruri noi, dar pentru moment nu este necesar să ştie tot oraşul ce planuri ai. Umorul şi nevoia ta de noi provocări se vor materializa prin găsirea unor noi surse de venituri.


Gemeni:

Astăzi, 30 ianuarie 2014, este momentul să îţi laşi partenerii să conducă jocul în ceea ce priveşte munca ta cea de toate zilele. Vei găsi modalităţi nebănuite de a-i ajuta. Ai încredere în puterea ta de a cerceta şi analiza datele şi faptele. Noile posibilităţi ce ţi se vor oferi cer să le dedici timpul şi atenţia ta integrală. E cazul să îţi analizezi modul în care îţi cheltuieşti timpul, energia şi banii.


Rac:

Este posibil să îţi descoperi un talent ascuns, acela de a face rost de bani. Dacă continuă să te preocupe rezolvarea problemelor celor din jur, vei fi mai motivat în a deschide o afacere pe cont propriu. Orientarea către tehnica şi tehnologia de ultimă oră te va ajuta enorm. Viaţa ta socială va fi plină de evenimente.


Leu:

Joi, 30 ianuarie 2014, perioada este în continuare fastă pentru tine. Eşti mândru de abilitatea cu care îţi conduci partenerii şi prietenii. Acum este posibil să îţi găseşti perechea perfectă, cineva cu care să împarţi experienţa ta. Deoarece eşti un conducător înnăscut ai nevoie de cineva care să împartă cu tine responsabilităţile dar să rămână spontan şi versatil. Ai încredere în instinctele tale în ceea ce priveşte lucrurile ce se petrec în depărtare.


Fecioară:

Eşti plin de entuziasm deoarece ai veşti bune de la birou şi despre sănătatea ta. Eşti plin de energie datorită rezultatelor de la birou, rezultate ce te-au plasat pe rampa de lansare. Mai rămâne să apese cineva butonul. Unde vei ajunge trebuie să îţi alegi cu grijă colaboratorii, să îţi creezi un mediu de lucru propice. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din drum.


Balanţă:

Astăzi, 30 ianuarie 2014, în ceea ce priveşte viaţa ta socială ar fi mai bine să îţi asculţi instinctele. Este un risc să te îndrăgosteşti, să investeşti în ceva, dar vei fi mândru de rezultatele pe care le vei obţine. Prietenii îţi vor da o mână de ajutor. Împarte cu ei noile idei pe care le ai. Poate este momentul să încerci dezvoltarea unui talent pe care îl aveai în copilărie.


Scorpion:

Gata, drumurile s-au deschis în faţa ta şi te poţi apuca de orice activitate doreşti. Nu ezita să îţi canalizezi toate energiile în direcţia dorită. Poate te aventurezi într-o direcţie cu totul nouă, una care să îţi aducă aventura în viaţă. Din punct de vedere financiar succesele vor veni unul după altul mai ales dacă cineva mai conservator te va sfătui.


Săgetător:

Ziua va fi plină de surprize. Fii pregătit să le faci faţă şi să îţi schimbi planurile din mers. În iubire, la muncă sau în legătură cu copii se vor produce schimbări neaşteptate. Foloseşte-ţi abilitatea de a hotărî şi de a acţiona pe moment. Totuşi toată săptămâna lucrurile se vor amâna singure. Mai este ceva de tras dar se pare că se vede „luminiţa de la capătul tunelului”.


Capricorn:

Situaţia ta materială urmează să se îmbunătăţească şi o dată cu ea şi starea ta sufletească. Stai de vorbă cu partenerul sau cu jumătatea ta şi puneţi la cale un mod sigur de a face mai mulţi bani. Planurile legate de casă te vor stimula în mod deosebit. Poate că vei afla cum este posibil să stai acasă şi să faci bani.


Vărsător:

Eşti în plină formă şi cât se poate de eficient. Tot ce vei întreprinde în viaţa ta socială va avea succes. Cei care te înconjoară vor fi entuziasmaţi de ideile tale şi te vor ajuta să le pui în practică. Va trebui să te mai domoleşti în zilele care vor urma, dar deocamdată totul este perfect. Toată lumea este mândră de tine.


Peşti:

Astăzi poţi trata de pe poziţii de forţă atunci când este vorba de abilităţile şi cunoştinţele tale. Faptul că întotdeauna găseşti soluţiile tehnice necesare te poate propulsa foarte sus. Nu este momentul să lâncezeşti. Capacitatea de a simţi ce gândesc sau ce vor oamenii trebuie exploatată la maxim. Acum este momentul să investeşti în tine şi în viitorul tău.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 29 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 29 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 29 ianuarie 2014, foloseşte momentele liniştite care vor veni ca să te obişnuieşti cu un program de rutină. Concentrează-ţi atenţia asupra micilor proiecte legate de terenuri sau de proprietăţi ca să creezi un mediu propice. Casa ta poate deveni un colţ de rai. Fă-o pe cât este posibil comodă. Este posibil să trebuiască să lucrezi undeva departe de casă pentru o scurtă perioadă de timp. Acest lucru îţi poate fi foarte folositor, mai ales dacă te simţi presat de persoane cu autoritate.


Taur:

Atât timp cât Saturn rămâne în semnul tău, te vei găsi sub o puternică presiune în ceea ce priveşte proiectele pe termen lung care ajung la scadenţă. Nu lăsa pe nimeni şi nimic să-ţi tulbure încrederea în tine. Ai nevoie de puţin timp doar pentru tine. Fă o mică pauză şi odihneşte-te. Aminteşte-ţi că totul se face pe rând. Rezultatele muncii tale vor începe să se vadă pe la sfârşitul lunii ianuarie.


Gemeni:

Astăzi, 29 ianuarie 2014, deschide-ţi mintea la orice fel de speculaţii. Ai nevoie de ceva nou şi provocator care să echilibreze rutina zilnică care s-a agăţat de tine. Până în aprilie vei simţi nevoia de a fi necesar, dar trebuie să fii în stare să găseşti proiectele care vor cere mult de la tine. Asigură-te că scopurile tale sunt rezonabile. Încearcă să nu-ţi încarci programul sau să încerci să faci mai mult decât poţi.


Rac:

Urmează-ţi visele şi lasă-ţi intuiţia să lucreze pentru tine. Îţi vei da seama ce este potrivit pentru tine, mai ales dacă sunt implicate proiecte legate de străinătate. Planurile de călătorie vor abunda, dar fii precaut atunci când este vorba de problemele în care sunt implicate activităţi de grup. Ştii cum să promovezi proiectele la scară largă. S-ar putea să ai nevoie de o mărire de salariu pentru a merge mai departe.


Leu:

Miercuri, 29 ianuarie 2014, un parteneriat ideal te poate face să te simţi minunat. Nu uita, oricum, că ai de îndeplinit importante obligaţii, chiar dacă ele nu-ţi vor da aceleaşi satisfacţii. Munca grea şi lungile ore petrecute la birou te vor costa sănătatea. Încearcă să câştigi jocul mai înainte ca scadenta să-ţi dea bătăi de cap în următoarele zile. Dacă vei face rost de nişte venituri suplimentare vei putea să-ţi faci planuri de călătorie.


Fecioară:

Poate că acum munca îţi va solicita aproape tot timpul şi atenţia. Fanteziile te vor ajuta să găseşti un mod de exprimare a creativităţii. Te vei simţi cam descurajat, mai ales dacă petreci multe ore la serviciu. Ai nevoie de o schimbare din când în când, aşa că încearcă să aranjezi ceva. Ştiind că munceşti pentru o carieră în ascensiune şi pentru un anume stil de viaţă, toate aceste lucruri vor face ca presiunea să fie mai uşor de suportat.


Balanţă:

Astăzi, 29 ianuarie 2014, ciupeste-te ca să fii sigur că nu visezi. Dragostea va face din tine un sclav şi proiectele de la serviciu par mai ispititoare ca niciodată. Viziunile tale vor fi susţinute afectiv de către parteneri, precum şi de cei aflaţi la conducere. Persoanele cu autoritate îşi vor da seama de talentul tău în anticiparea tendinţelor. Atât timp cât vei continua să acorzi atenţie la ceea ce se întâmplă şi să rămâi pe fază, vei conduce propriile proiecte.


Scorpion:

Onorurile şi recunoaşterea vor veni fiind legate de munca ta. Te vei simţi plin de bucurie şi entuziasm pentru că beneficiile continuă să crească. Chiar şi aşa, poate că vei simţi totuşi o limitare din cauza proiectelor care implică parteneriatul pentru că vei fi constrâns să stai deoparte. Încearcă să negociezi puţin timp liber pentru a analiza propriile planuri. Fii sigur că eşti la curent cu rutina. Nu rămâne în urmă.


Săgetător:

Încearcă să aranjezi rezolvarea problemelor contractuale. Poate că mai ai de completat câteva acte înainte ca negocierile să meargă mai departe. Este un timp perfect pentru a face acţiuni promoţionale sau proiecte de publicitate. Vei primi respectul pe care îl meriţi datorită proiectelor legate de comunicare. Încearcă să-ţi măreşti veniturile profitând de atenţia care ţi se acordă.


Capricorn:

Eşti în stare să-ţi măreşti veniturile, ştiind să-i recuperezi pe cei împrumutaţi sau să-i câştigi din munca făcută. Oricum, fii sigur că ai luat deciziile corecte în privinţa investiţiilor. Distracţiile sau nevoile personale cer mulţi bani. Nu te îngrijora, dar fii atent dacă vrei ca situaţia financiară să nu-ţi scape de sub control. O muncă interesantă te poate tenta să ignori orice fel de precauţie.


Vărsător:

Continui să-ţi păstrezi doar pentru tine scopurile pe care le urmăreşti. Ai nevoie să-ţi împarţi visurile cu un partener sau cu soţul tău pentru a găsi un echilibru. Dacă eşti îngrijorat în ceea ce priveşte stilul de viaţă pe care îl doreşti sau vrei să găseşti un loc perfect pentru a petrece în linişte puţin timp, fă investigaţii atente. Va trebui să îţi iei un angajament serios dacă vrei să-ţi construieşti casa visurilor.


Peşti:

Sunt necesare discuţii serioase dacă vrei să pui bazele unor operaţii care implică proiecte de grup sau este vorba de situaţii legate de lumea corporaţiilor. Este nevoie să petreci cât mai mult timp posibil în spatele scenei. Inspiraţia îţi va deschide noi lumi ale fanteziei şi creativităţii. Important pentru tine este să ai în minte o idee de bază de la care să pleci pentru a pune în aplicare planurile pe care le ai.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 28 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 28 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 28 ianuarie 2014, forţe contrare continuă să se manifeste în viaţa ta. Vei fi cuprins de un nou avânt şi vei obţine cele mai bune rezultate jucând cu cărţile pe faţă. Orice încercare de ai manipula pe ceilalţi se va întoarce împotriva ta. Datorită unei lipse de fonduri va trebui să amâni o serie de planuri. Nu acţiona pripit.


Taur:

Recentele necazuri se datoresc unei întovărăşiri ce nu duce nicăieri. Dacă te afli în situaţia în care partenerul tău controlează totul trebuie să regândeşti lucrurile. Ai nevoie să îţi controlezi singur viaţa. Mai ales pentru că eşti mult mai puternic decât laşi să se vadă.


Gemeni:

Astăzi, 28 ianuarie 2014, ai grijă de sănătatea ta. Încerci să ascunzi faţă de ceilalţi stresul şi oboseala ce te copleşesc. Organizează-te în aşa fel încât să mai rămână şi timp pentru odihnă. Ai capacitatea de a realiza acest lucru. Modul în care îţi organizezi munca te va propulsa încă o treaptă. Cere să lucrezi cu persoanele potrivite proiectelor tale.


Rac:

Îţi vei manifesta îngrijorarea referitor la o situaţie neplăcută. Eşti un inimos şi simţi nevoia de a influenţa vieţile celor din jurul tău. Emani atât de multă energie încât cu doar câteva cuvinte poţi schimba în bine viaţa unui om. Nu te feri să o faci!


Leu:

Marţi, 28 ianuarie 2014, nu te lăsa oprit de niciun obstacol. Dacă ai îndoieli în privinţa a ceea ce trebuie făcut, odihneşte-te o zi. Nu lua hotărâri definitive astăzi. S-ar putea ca presiunea psihică să fie prea mare. Alege-ţi un loc de muncă care să îţi pună în valoare talentele.


Fecioară:

O serie de probleme neplăcute te vor obliga să abordezi în mod diferit situaţia de la locul de muncă. Nu lua hotărâri până nu aduni toate datele. Îndreaptă-ţi atenţia asupra problemelor legate de casă sau proprietăţi.


Balanţă:

Astăzi, 28 ianuarie 2014, este momentul să recuperezi din întârzieri chiar dacă sunt aşa de multe încât nu ştii de unde să începi. Analizează-ţi posibilităţile băneşti. Momentul este prielnic pentru a încheia noi afaceri. Investirea timpului, talentului sau a banilor tăi îţi vor aduce beneficii nebănuite. Nu acţiona pripit!


Scorpion:

Ai un talent deosebit de a-ţi exprima părerile. Joacă cu toate cărţile pe masă şi vei reuşi să creezi situaţii favorabile pentru tine. Tendinţa de a lâncezi pe care o ai se datorează unei senzaţii latente de insecuritate. Pune-ţi pe hârtie ideile înainte de a le prezenta într-o manieră care să nu mai suporte comentarii.


Săgetător:

Aliază-te cu un partener sau cu perechea ta în realizarea planurilor pe care le-ai pus la cale. Discuţiile vor crea condiţiile prielnice realizării acestora. Nu fă concesii. Ai nevoie de ce este mai bun pentru a reuşi. Lipsa banilor nu trebuie să fie o piedică în a demara ce ţi-ai propus.


Capricorn:

Dacă reuşeşti să te scuturi, măcar un moment, de greutăţile ce te apasă vei descoperi noi drumuri în viaţa ta. Este momentul să înveţi lucruri noi. Energia ta interioară te va ajuta să duci lucrurile la bun sfârşit. Prudenţa trebuie să cedeze acum locul acţiunii hotărâte.


Vărsător:

Treci peste necazurile pe care ţi le crează nişte şefi. Numai aşa vei putea să dai dovadă calităţilor tale. Eşti un gânditor care construieşte drumuri pentru cei din jur. Unii dintre ei îţi vor căuta nod în papură. De fapt vor să îi convingi. Fă cunoscute ideile tale celor din jur.


Peşti:

Ascultă-ţi vocea interioară. Inspiraţia te va conduce pe drumuri pline de activităţi interesante. Dacă rutina de zi cu zi te împiedică să îţi pui în practică ideile, amână o parte din sarcini pentru mai târziu. Ai capacitatea de a pune în practică aceste planuri noi. Câteva persoane o să ţi se alăture în construirea noului drum.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Berbec, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Taur, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Gemeni, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Rac, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Leu, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Fecioară, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Balanță, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Scorpion, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Săgetător, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Capricorn, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Vărsător, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Pești, 26 ianuarie - 1 februarie 2014

 
Horoscop Urania Pești, 26 ianuarie - 1 februarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Pești, săptămâna 26 ianuarie - 1 februarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 27 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 27 ianuarie 2014


Berbec:

Luni, 27 ianuarie 2014, cu toate că lucrurile merg bine în ceea ce priveşte relaţiile cu partenerii, colegii şi perechea ta, vei avea ceva dificultăţi în ceea ce priveşte banii. Nerăbdarea ta nu va rezolva nimic. Poate laşi pe un partener sau pe jumătatea ta să se ocupe de latura financiară a vieţii tale.


Taur:

Necazurile generate de o asociere te îndeamnă să laşi totul baltă. Poate că este mai bine să îţi înfrângi teama şi să iei taurul de coarne. Dacă vei schimba macazul este posibil să îndrepţi lucrurile. Este adevărat că vei stârni gelozia unora şi vei avea parte de o competiţie neloaială.


Gemeni:

Astăzi, 27 ianuarie 2014, ai grijă să nu forţezi lucrurile. Dacă presezi prea tare o persoană sau rezolvarea unei situaţii, acestea s-ar putea întoarce împotriva ta. Farmecul şi amabilitatea ta vor duce la rezolvarea problemelor. Ai grijă să nu îţi pui piedică singur.


Rac:

Trebuie să ai grijă să nu faci eforturi prea mari căci îţi vei afecta sănătatea. Nu este exclus să îţi curgă banii printre degete şi să ajungi într-o situaţie mai grea decât cea de acum. Fii practic şi moderat. O călătorie îţi va aduce noi posibilităţi, noi prieteni şi o altă perspectivă asupra lucrurilor.


Leu:

Luni, 27 ianuarie 2014, relaţiile cu o serie de persoane par nesigure pentru moment. Faptul că nu ştii cum vor reacţiona îţi poate afecta liniştea şi viaţa acasă. Încearcă să faci faţă situaţiei. Cu puţin umor şi ocupându-te de problemele zilnice la fel ca până acum, vei reuşi să treci peste această zi.


Fecioară:

Ca să reuşeşti să îţi termini treaba o să fii nevoit să apelezi la cele mai moderne utilaje disponibile. Abordează problemele legate de acte, bani sau călători cu cât mai multă linişte în suflet. Atât eficienţa ta la birou cât şi sănătatea ta depind de determinarea cu care vei păstra calea cea dreaptă.


Balanţă:

Astăzi, 27 ianuarie 2014, sosirea unor bani pe care altcineva ţi datora îţi aduce linişte în suflet şi în casă. Azi este o zi perfectă pentru a încerca să faci cât mai mulţi bani. Dacă te cerţi cu un partener sau cu perechea ta din cauza unor supărări pe care le au ei sau pentru că ei cheltuiesc prea mulţi bani, vei avea regrete în viitor.


Scorpion:

Nu lăsa pe nimeni să îţi schimbe hotărârile. Eşti tentat să cheltuieşti banii în mod necumpătat. Este momentul să te stăpâneşti. Încearcă să te odihneşti şi să elimini stresul din viaţa ta. Un partener îţi poate aduce siguranţă şi iubirea de care ai nevoie în viaţă. Bucură-te de această nouă situaţie.


Săgetător:

Astăzi eşti plin de o energie nebănuită. Dacă nu profiţi de acest lucru vei da de o parte nişte oameni sau nişte afaceri ce îţi vor aduce mari câştiguri în viitor. Fii foarte atent şi precaut când discuţi cu ceilalţi. Fii mai degrabă moderat decât aventuros. Supărarea sau nemulţumirea te vor arunca în braţele unei iubiri nedorite.


Capricorn:

Eşti atât de bucuros în legătură cu nişte persoane încât nu observi că unele dintre ele nu acţionează în interesul tău. Ai grijă cu cine vorbeşti despre viaţa ta personală. Vei descoperi că cineva face totul ca să te sape. Concurenţa şi gelozia o să facă parte din viaţa ta la birou. Încearcă să îi descoperi pe cei care nu se simt în largul lor în prezenţa ta.


Vărsător:

Visurile sunt o parte importantă din viaţa ta. Dacă îţi imaginezi o anumită situaţie financiară că va deveni realitate, dacă reuşeşti să îţi construieşti starea mentală adecvată. Ai grijă să nu grăbeşti lucrurile şi nu renunţa chiar înainte ca ele să se întâmple. Plănuieşte cum vrei să se desfăşoare evenimentele.


Peşti:

Este vulnerabil şi prea sensibil în acest moment dar poţi totuşi să îţi realizezi visurile dacă îţi urmezi instinctele. Amână călătoriile şi nu acţiona prematur. Încearcă să priveşti situaţiile cu umor pentru a nu fi tentat să dai bir cu fugiţii. Este momentul să aduci mai multă linişte şi armonie în întâlnirile cu prietenii.

 

Horoscop Urania zilnic: duminică, 26 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - duminică, 26 ianuarie 2014


Berbec:

Duminică, 26 ianuarie 2014, lucrurile încep să meargă bine pentru tine. Atât Saturn cât şi Jupiter arată că atât aspectele legate de comunicare cât şi cele legate de bani se îndreaptă către o rezolvare pozitivă. Este momentul să începi să aduni roadele eforturilor depuse până acum. Cu toate că vei mai avea ceva probleme acasă, bucuriile şi banii vor curge din toate părţile.


Taur:

Colegii, prietenii sau asociaţii te împing în faţă către o nouă poziţie socială. O să ai şansa să lucrezi ce îţi place şi să joci un rol important. Este momentul în care visele tale se vor împlini. Foloseşte-ţi puterea de a concepe lucruri noi şi în niciun caz nu te exchiva de la asumarea unei poziţie de conducător.


Gemeni:

Astăzi, 26 ianuarie 2014, este momentul să călătoreşti sau să împărtăşeşti informaţiile pe care le deţii cu câţi mai mulţi oameni. Ideile sau visele tale îi vor ajuta pe cei din jur. Discuţiile îţi vor aduce noi realizări. Orientează-ţi cariera către un post unde să îţi poţi exprima viziunile despre viitor şi vei primi recunoaşterea pe care o meriţi din plin.


Rac:

În acest moment eşti necăjit datorită unor discuţii pe care le-ai avut şi eşti tentat să spui lucruri pe care mai târziu le vei regreta. Trebuie să alegi între a te descărca sau a îndura. Dacă reuşeşti să te stăpâneşti vei primi mulţumiri din partea tuturor. Nu purta discuţiile călăuzit de sentimentele tale interioare. Vei găsi o modalitate nouă de a face bani.


Leu:

Duminică, 26 ianuarie 2014, relaţiile cu prietenii sau parteneri par a fi ideale în acest moment. Se pare că o grămadă de lume vine să te ajute să îţi pui planurile în aplicare. Câţiva te vor ajuta fără să pună prea multe întrebări, ceea ce va fi benefic, căci unele lucruri trebuie făcute în secret. Vei putea să îţi duci la bun sfârşit ideile legate de locul de muncă sau de alte firme.


Fecioară:

Ai grijă de sănătatea ta şi mai ales nu te lăsa pradă emoţiilor prea puternice. Încearcă să menţii o atmosferă plăcută şi armonioasă la locul de muncă. Poţi realiza acest lucru vorbind colegilor despre cum crezi tu că ar trebui făcut pentru că totul să meargă mai bine. În ceea ce priveşte casa, proiectele tale referitoare la proprietăţi vor trece într-o fază nouă.


Balanţă:

Astăzi, 26 ianuarie 2014, eşti pe calea cea bună. Creativitatea ta este recunoscută şi o să primeşti felicitări pentru noile idei pe care le ai. Implicarea în activităţile sociale îţi va aduce şi mai multe posibilităţi de afirmare. Este momentul să culegi laurii şi să vezi rezultatele asiduităţii tale. Ai trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere material dar acum lucrurile se vor schimba în bine.


Scorpion:

Situaţia pare a se prezenta ideal în ceea ce priveşte viaţa sau casa ta. Eşti într-un moment în care activitatea profesională sau o iubire te ridică deasupra tuturor. Este atât de perfect încât te vei ciupi ca să vezi dacă nu cumva visezi. Cei din jurul tău îţi vor recunoaşte meritele şi te vor lăuda. Călătoriile îţi vor aduce beneficii.


Săgetător:

Dacă astăzi ţi se prezintă o ocazie nu este momentul să o ratezi. Este posibil să îţi schimbi în bine modul de viaţă. Este o zi perfectă să semnezi acte sau să închei înţelegeri. Întâlnirile şi discuţiile îţi vor aduce noi beneficii. O mutare în alt loc va fi ca o gură de aer proaspăt. Nu trebuie să îţi fie frică să ieşi la scena deschisă.


Capricorn:

Dacă până acum ai avut îndoieli în ceea ce priveşte planurile tale, astăzi vei vedea rezultatele lor practice. Vei începe să culegi banii ce vor curge de peste tot. Ai grijă căci vorba dulce mult aduce. Calităţile tale te vor pune faţă în faţă cu o serie de situaţii estrem de bănoase. Este momentul să apeşi pe acceleraţie şi să iei viteză.


Vărsător:

Eşti în centrul atenţiei tuturor, situaţie pe care este posibil să o împarţi cu un partener. Două minţi vor fi în orice caz mai bune decât una singură. Veţi primi un suport financiar, nişte bani ce vă vor permite să vă realizaţi planurile sau visele. Vei avea o mai mare siguranţă financiară de acum înainte. Norocul şi-l mai face şi omul cu mâna lui.


Peşti:

Ai o minte foarte activă şi eşti mai eficient când acţionezi din umbră. Trebuie să găseşti cel mai eficient mod de a finaliza lucrările pe care le ai cu toate că acum eşti predispus să visezi la lucruri noi. Dacă conduci o lucrare, sau eşti un şef, în primul rând de la tine se vor aştepta rezultate. Este momentul să te bucuri mai mult de viaţă împreună cu familia ta.

 

Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 25 ianuarie 2014


Berbec:

Azi şi în weekend, nu veţi avea timp pentru odihnă, dar de distrat, vă veţi distra la maximum. Prietenii vor avea grijă de asta.


Taur:

Nu trebuie să vă străduiţi prea tare dacă vreţi să impresionaţi pe cineva anume. Cu cât sunteţi mai natural şi mai relaxat, cu atât mai bine!


Gemeni:

Astăzi, 25 ianuarie 2014, în mod sigur, ideile dvs. sunt strălucite şi intenţiile dvs. sunt foarte bune, dar asta nu înseamnă că trebuie să vă impuneţi, cu orice preţ, punctul de vedere.


Rac:

Partenerul este promovat la serviciu sau câştigă o competiţie ori sunteţi invitat să petreceţi acest weekend împreună cu familia, acasă la un prieten.


Leu:

Sâmbătă, 25 ianuarie 2014, primiţi multe invitaţii, dar n-ar fi rău dacă, între întâlnirile cu prietenii şi mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi, aţi opta pentru a doua variantă.


Fecioară:

Sfaturile cele mai bune sunt cele solicitate! Nu e cazul să vă implicaţi prea mult în problemele altora! N-aţi avea nimic de câştigat.


Balanţă:

Astăzi, 25 ianuarie 2014, oricât de tentate ar fi ofertele şi promoţiile, încercaţi să respectaţi lista de cumpărături stabilită acasă! Altfel, veţi arunca banii pe fereastră.


Scorpion:

Vreţi, nu vreţi, astăzi va trebui să jucaţi rolul de confident pentru un prieten care vă spune tot ce are pe suflet. Iar asta implică timp şi răbdare.


Săgetător:

Din cauza prietenilor care vă anunţă că a intervenit ceva în programul lor, va trebui să amânaţi o călătorie pe care aţi stabilit-o împreună.


Capricorn:

Astăzi aveţi chef de vorbă, socializaţi, aveţi simţul umorului şi îi cuceriţi pe cei din jur cu vervă şi optimismul dvs. La fel veţi fi şi în weekend.


Vărsător:

Vă convingeţi că aveţi mai mulţi prieteni decât credeaţi şi că puteţi să vă bazaţi pe oameni care, până acum, nu v-au inspirat încredere.


Peşti:

Când Luna este în Scorpion, mai toată lumea caută să citească printre rânduri. Aşa că trebuie să aveţi grijă ce spuneţi şi mai ales despre cine vorbiţi!

 

Horoscop Urania zilnic: vineri, 24 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - vineri, 24 ianuarie 2014


Berbec:

Vineri, 24 ianuarie 2014, sunteţi atent la detalii, puneţi în balanţă totul înainte de a lua decizii şi daţi dovadă şi de răbdare şi de înţelegere faţă de cei din jur. Prietenii spun că v-aţi schimbat.


Taur:

Deşi aveţi multe de făcut la serviciu, atenţia dvs. se îndreaptă spre problemele personale sau spre problemele cu care se confruntă cineva drag.


Gemeni:

Astăzi, 24 ianuarie 2014, la serviciu, primiţi la timp informaţiile de care aveţi nevoie pentru a redacta un document sau, acasă, primiţi veşti bune de la un prieten de departe.


Rac:

Azi este mai bine să nu vă concentraţi pe proiecte şi strategii pe termen lung. Mai bine găsiţi soluţii pentru problemele mărunte, aparent lipsite de importanţă.


Leu:

Vineri, 24 ianuarie 2014, e foarte bine că aveţi încredere în dvs., dar ar fi şi mai bine dacă nu aţi pierde din vedere ceva esenţial: succesul dvs. depinde foarte mult şi de ceilalţi.


Fecioară:

S-ar putea să primiţi o ofertă de colaborare sau un loc de muncă. Nu refuzaţi propunerea doar pentru că nu aveţi destulă experienţă în domeniul respectiv.


Balanţă:

Astăzi, 24 ianuarie 2014, chiar dacă Marte, Planeta Războiului, este în zodia dvs., nu înseamnă că trebuie să ieşiţi la atac, să criticaţi şi să contraziceţi pe toată lumea.


Scorpion:

Dacă aţi renunţat la un proiect profesional pentru că nu aţi primit nici de la şefi, nici de la colegi, sprijinul necesar, astăzi lucrurile se pot schimba total. În favoarea dvs.!


Săgetător:

Vă place să îi implicaţi pe colegi în proiectele dvs. şi îi ajutaţi să fie cât mai bine informaţi, dar azi ar trebui să vă protejaţi ideile pentru că acestea să nu fie însuşite de alţii.


Capricorn:

Astăzi vreţi să vă faceţi ordine în „reţeaua” de prieteni şi colaboratori. Unii dintre ei vor fi eliminaţi de pe lista „persoanelor de încredere”.


Vărsător:

Soluţii neaşteptate la probleme atât de vechi, încât aproape că v-aţi săturat să vă gândiţi la ele. Asta v-au pregătit astrele pentru această zi, plină de veşti şi oportunităţi.


Peşti:

Chiar dacă nu aveţi ceva special de sărbătorit, s-ar putea să primiţi un cadou surpriză de la o persoană care vă apreciază (sau chiar vă iubeşte) mai mult decât aţi fi crezut.

 

Horoscop Urania zilnic: joi, 23 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - joi, 23 ianuarie 2014


Berbec:

Joi, 23 ianuarie 2014, ascultă sfaturile prietenilor care sunt de partea ta. Situaţia de la locul de muncă va fi cam agitată. Sugestiile venite din partea unor persoane cu multă intuiţie te vor ajuta să faci o alegere decisivă. Discuţiile se vor dovedi importante. Foloseşte-te de avantajul ultimei şanse ca să te îndepărtezi de plafonarea în care se găsesc ceilalţi iar tu să poţi apuca pe un alt drum.


Taur:

Ai un simţ special al timpurilor pe care le trăim. Să nu te surprindă dacă oamenii aflaţi la mare distanţă îţi vor răspunde cu condiţia să te fii adresat la modul cel mai direct. Nu îi poţi ajuta dar fii pregătit să te afirmi într-un alt mod. Latura financiară se va îmbunătăţi datorită eforturilor pe care le depui în vederea găsirii de noi metode şi tehnologii mai puţin folosite. Dacă scopul tău este să luminezi calea oamenilor, nu poţi pierde.


Gemeni:

Astăzi, 23 ianuarie 2014, vei avea parte de provocări ca niciodată până acum. Propuneţi noi scopuri, nu rata şansele care apar şi pune în aplicare noi proiecte care pot cunoaşte aprecierea cuvenită. Se pare că ai antena undeva în înaltul cerului şi asculţi muzica sferelor. Cheia este să-ţi asculţi vocea interioară. Te simţi neliniştit şi incapabil să stai pe loc. Lasă-te dus de val.


Rac:

Caută un partener care să-ţi fie prieten cu adevărat. Poţi să-ţi uneşti forţele cu cineva care să acţioneze ca un factor de stabilitate în domeniul tău de activitate. Nu ţi-ai dorit niciodată să-ţi împarţi viaţa cu un bătăuş, dar poate că te asociezi cu mulţi oameni care găsesc că este stimulantă dorinţa ta. Fă-ţi timp să discuţi cu cineva care are posibilitatea să finanţeze noile planuri.


Leu:

Joi, 23 ianuarie 2014, banii îţi alunecă printre degete atât de uşor. Asigură-te că ceea ce cheltuieşti în activităţile care implică parteneriatul îţi vor aduce beneficii pe termen lung. Nu este momentul să fii frivol sau extravagant. Concentrează-ţi atenţia asupra proiectelor şi a rutinei zilnice de la locul de muncă până la mijlocul lunii aprilie. Va trebui să suporţi toată greutatea deciziilor până atunci.


Fecioară:

Te simţi ca şi cum te-ar fi fulgerat. Dacă brusc te mişti ca şi cum ai fii băgat în priză, îndreaptă energia către domeniile care te vor face să te mişti repede. Impuneţi să mergi pe un alt drum şi riscă să renunţi la ceea ce te înnebunea până acum. Fii pregătit să ţi se recunoască meritele ca rezultat al activităţii. Bucură-te!


Balanţă:

Astăzi, 23 ianuarie 2014, şansele să pleci în călătorie apar în ultimul moment. Fii cu bagajele gata de drum şi ia-ţi ultimele notiţe. Dragostea şi domeniul creaţiei fac viaţa mai frumoasă şi mai agitată. Asigură-te că ai acordat atenţie ideilor noi care te pot conduce spre adevărate inovaţii. În aparenţă eşti acelaşi om, dar marile inspiraţii se ascund înlăuntrul minţii tale.


Scorpion:

Încarcă-te pentru a face faţă provocărilor de zi cu zi. Nu fugi tocmai când lucrurile devin din ce în ce mai grele. Nu face schimbări în stilul tău de viaţă prea devreme. Totuşi vei fi pregătit să găseşti un nou mod de a trăi şi vei aduna destui bani care să-ţi permită să alegi. Va trebui să petreci mai mult timp cu cei din jur şi cu asociaţii care te vor ajuta să strângi toate beneficiile datorate oportunităţilor şi în felul acesta îţi vor creşte veniturile.


Săgetător:

Partenerii tăi pot fi momentan puşi pe şotii şi oarecum nefolositori. Însărcinează pe altcineva cu obligaţiile lor şi fă schimbări în planurile pe care le aveai. Poate că vei stârni râsul dar experienţa îşi va spune cuvântul. S-ar putea să fii de-a dreptul catapultat pe scena socială. Gândeşte-te că fiecare trebuie să profite de şanse atunci când apar. Păstrează-ţi simţul umorului.


Capricorn:

O nouă sursă de venituri te va tenta să-ţi cheltuieşti banii în călătorii, aventuri sau în publicitate. Încearcă să găseşti noi căi de a explora noi teritorii şi să foloseşti experienţa într-o nouă slujbă. Vei descoperi noi metode şi tehnici unice care vor face ca rutina zilnică să devină mai suportabilă. Se pare că ai un fel de electricitate în braţe. Acordă atenţie ideilor inovatoare.


Vărsător:

Te afli în situaţia de a lua decizii în ceea ce privesc banii, domeniul creaţiei sau copiii. Poate încerci o lovitură norocoasă care să-ţi aducă noi surse de venit şi care să-ţi facă viaţa mai frumoasă. Dacă motivaţia este corectă planurile de petrecere au toate şansele să iasă bine. O acţiune de caritate va stârni emoţia în inimile tuturor.


Peşti:

Proiectele de parteneriat pot fi foarte importante în găsirea unei noi case sau a unui stil de viaţă. Ascultă-ţi instinctele în legătură cu schimbările pe care vrei să le faci. Până la mijlocul lunii aprilie atenţia ta va fi legată de proprietăţi. În acest timp fii atent la activitatea zilnică. Momentan nu eşti în stare să-ţi controlezi gândurile. Încearcă să acorzi atenţie ideilor care îţi trec prin cap.

 

Horoscop Urania zilnic: miercuri, 22 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - miercuri, 22 ianuarie 2014


Berbec:

Miercuri, 22 ianuarie 2014, dacă eşti deprimat, priveşte şi vezi cât de minunaţi sunt oamenii din jurul tău. Toată lumea te iubeşte. Şi mai ai şi norocul ca partenerul sau perechea ta să te stimeze şi să te iubească. Nu lăsa micile necazuri să îţi strice ziua. Vei primi banii pe care altcineva ţi-i datorează.


Taur:

De parcă nu îţi ajungea ce aveai de făcut, acum o să mai ai de rezolvat încă o serie de probleme. Întâlnirile şi discuţiile vor fi plictisitoare dar foarte importante din punct de vedere financiar. Este momentul să mergi pe drumuri nebătătorite. Ideile noi vor fi acelea care îţi vor face viaţa mai plăcută şi plină de înţelesuri.


Gemeni:

Astăzi, 22 ianuarie 2014, grijile financiare te pot împiedica să faci ce trebuie. Ascultă-ţi intuiţia şi mergi pe un drum nou. Ai energia necesară să găseşti soluţiile ce îţi vor aduce zile mai bune. Şi în special ceea ce îţi doreşti mai mult: banii. Dacă încerci, vei reuşi să convingi oamenii capabili să te ajute.


Rac:

Dacă stai puţin liniştit şi te gândeşti, vei găsi noi soluţii să faci bani. Ascultă ce îţi şopteşte Eul interior. Între timp încearcă să reduci cheltuielile de zi cu zi. Înfrânge-ţi tendinţa de a pune tot timpul degetul pe rană şi foloseşte-ţi şarmul şi amabilitatea când vorbeşti cu cei din jur.


Leu:

Miercuri, 22 ianuarie 2014, cu imaginaţia de care dai dovadă vei putea pune pe picioare câteva afaceri legate de proprietăţi. Ce faci acuma va declanşa evenimente cu multă greutate în viitor. Analizează toate posibilităţile. O asociere va fi mai mult decât binevenită. Studiază legislaţia pentru a-ţi pune în practică ideile.


Fecioară:

Acum lumea este la picioarele tale. Pune accentul pe acele demersuri ce îţi vor aduce o mai mare recunoaştere publică a calităţilor tale. Nu pierde timpul. S-ar putea să nu mai întâlneşti curând o zi în care să fii atât de inspirat.


Balanţă:

Astăzi, 22 ianuarie 2014, este momentul să îţi conduci afacerile din umbră. Situaţia este atât de favorabilă încât vei obţine tot ceea ce doreşti. Dacă există neînţelegeri cu partenerul sau perechea ta este bine să discuţi cât se poate de deschis cu ei şi vei câştiga. Totuşi nu încerca să te apuci de mai multe decât poţi să faci.


Scorpion:

Intuiţia ta va face ca această zi să nu fie una pierdută pentru tine şi pentru cei din jurul tău. Propune noi soluţii în ceea ce priveşte casa sau proprietăţile. Este posibil să îţi măreşti veniturile în mod considerabil. Te aşteaptă multe surprize în viaţa ta, aşa că fii pregătit.


Săgetător:

Urmează-ţi instinctele în domeniul financiar, dar nu acţiona fără să îţi faci un plan. Discuţiile şi întâlnirile cu alţi oameni îţi vor fi de ajutor în realizarea scopurilor tale. Nu uita că vorba dulce mult aduce iar între timp tu îţi faci treaba. Nu ezita să te sfătuieşti cu cei care decid în privinţa carierei tale.


Capricorn:

Eşti mai mult ca niciodată sensibil la dorinţele sau nevoile unui partener sau ale perechii tale. Din punct de vedere financiar eşti într-o perioadă fastă. Dacă îţi propui noi realizări ai grijă să îţi asiguri o rezervă, căci s-ar putea să nu poţi să realizezi chiar tot ceea ce vrei. Colegii sunt acum mai mult ca oricând dispuşi să te ajute.


Vărsător:

Cu toate că eşti stăpân pe situaţie este momentul să împarţi sarcinile cu un partener sau cu perechea ta. Numai împreună veţi realiza ceea ce ţi-ai propus. Astăzi eşti plin de idei noi şi poţi sesiza foarte bine care sunt punctele slabe ale planurilor voastre.


Peşti:

Doar în mintea ta se găsesc soluţiile pentru ziua de mâine. Fixează-ţi un scop şi discută realizarea lui cu un partener sau cu perechea ta. De la ei vei primi ajutor în realizarea celor mai neobişnuite idei. Ceea ce visezi va deveni realitate dacă pregăteşti terenul cum trebuie.

 

Horoscop Urania zilnic: marţi, 21 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - marţi, 21 ianuarie 2014


Berbec:

Marţi, 21 ianuarie 2014, vei avea ceva probleme legate de acte sau de locuri aflate la depărtare. În acest moment ai forţa de a convinge pe oricine şi de a-l molipsi de entuziasmul tău. Nu este momentul să te îngrijoreze evoluţia lucrurilor. Dacă altfel nu se poate, rezolvă numai lucrurile aflate la îndemână.


Taur:

Cu toate că eşti presat de câteva probleme personale, astăzi ţi se vor deschide noi posibilităţi financiare. Tot ce vei face va ieşi bine. Dacă eşti obosit sau stresat, amână rezolvarea unor probleme pe mâine. Poate că atunci vei găsi soluţii mai bune.


Gemeni:

Astăzi, 21 ianuarie 2014, discuţiile se vor dovedi fructuoase în ceea ce priveşte viitorul tău. Dacă ceva te nelinişteşte, mai analizează o dată totul înainte de a lua o decizie. Constrângerile legate de viaţa de acasă sau de proprietăţi se vor rezolva atunci când nu vei mai fi supus la o presiune aşa mare. Nu este exclus să te muţi în altă locuinţă.


Rac:

Din punct de vedere financiar eşti într-o perioadă fastă. Orice afacere îţi va reuşi. Relaţiile tale cu câteva persoane sunt încordate şi îţi vei face griji din această cauză. Partenerii - sau lipsa lor - vor face ca situaţia să pară mai dificilă. Nu lua hotărâri astăzi.


Leu:

Marţi, 21 ianuarie 2014, cei cu care împărţeai responsabilităţile sunt în acest moment copleşiţi de probleme. Deoarece ai mult de lucru şi nu te mai ajută nimeni, eşti tentat să îi judeci aspru pe toţi. Încearcă să îţi schimbi gândurile. Lasă uşile deschise şi vei fi surprins chiar tu de întorsătura favorabilă pe care o va lua situaţia. Odihneşte-te mai mult.


Fecioară:

O zi care ar putea decurge sub semnul iubirii, în orice formă a sa. Poate fi vorba de maximă toleranţă şi înţelegere faţă de suferinţa altuia, de a-ţi dori să sprijini sau să ajuţi fără rezerve.


Balanţă:

Astăzi, 21 ianuarie 2014, este sărbătoare pentru tine. Întinde-ţi aripile şi zboară cât mai sus. Vei fi fericit într-o legătură sentimentală. Toată lumea este mulţumită dar tu ştii că încă nu ai rezolvat toate problemele financiare. Rezolvarea lor va apare legată de proprietăţi sau de acte notariale.


Scorpion:

Primirea unor bani va permite să îţi aranjezi lucrurile din casă. Partenerul sau perechea ta este foarte stresată în acest moment. Dacă îţi va transmite şi ţie această stare nu vei mai fi capabil să rezolvi nimic. Păstrează-ţi simţul umorului şi nu îi lăsa pe cei din jur să îţi pună la îndoială planurile de viitor.


Săgetător:

Lipsa de bani te va forţa să mai avansezi o treptă. Vei prelua noi responsabilităţi. Chiar dacă nu toţi te vor ajuta să îţi duci la capăt planurile, ai destulă energie să o faci singur. Cu entuziasmul tău vei reuşi să îi convingi că ai dreptate. Grijile ţi-ar putea afecta sănătatea.


Capricorn:

Norocul te va însoţi la muncă şi în privinţa banilor astfel încât vei începe o viaţă nouă. Câteva probleme te vor îngrijora totuşi. Analizează mai întâi cauzele şi apoi hotărăşte ce faci. Evită să gândeşti negativ, mai ales pentru că de fapt, nu ai de ce să fii îngrijorat. Dacă te simţi obosit odihneşte-te mai mult.


Vărsător:

Astăzi eşti stăpân pe situaţie. Având în vedere relaţiile excepţionale cu partenerul sau cu perechea ta, vă veţi simţi minunat împărţind împreună planurile de viitor. Este momentul să vă bucuraţi împreună cu prietenii de succesele tale.


Peşti:

În acest moment chiar nu ai chef decât de cei din familie. Totuşi evită să faci planuri sau proiecte împreună cu perechea ta sau cu un partener. Propune-ţi noi ţinte în cariera ta. Şi pe acasă poţi să mai faci câte ceva nou. Eşti de-a dreptul copt pentru noi orizonturi în viaţa ta.

 

Horoscop Urania zilnic: luni, 20 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania azi - luni, 20 ianuarie 2014


Berbec:

Şi cele mai bune planuri mai scârţâie câteodată. Vei fi foarte necăjit pentru că nişte bani promişi nu mai sosesc. Cei din jurul tău nu îşi dau seama tot atât de repede ca tine de modul în care evoluează lucrurile. Încearcă să nu fii sarcastic cu ei, ci tolerant.


Taur:

Eşti prea nerăbdător în ceea ce priveşte evoluţia evenimentelor. Nervii îşi pot spune cuvântul şi cu cât ai urcat mai sus cu atât mai rău o să cazi. Poţi strica o prietenie sau un parteneriat dacă nu te apuci serios de treabă. Lasă ironia deoparte şi împărtăşeşte-le celorlalţi cum crezi tu că trebuie schimbate lucrurile în bine.


Gemeni:

Astăzi, 20 ianuarie 2014, nu este cazul nici să acţionezi pripit, nici să alergi prea mult căci s-ar putea să ieşi din joc. Gândeşte-te bine înainte să vorbeşti. Încearcă o apropiere conservatoare a subiectelor şi nu forţa lucrurile căci nu vei mai reuşi să le finalizezi. Dacă este posibil evită călătoriile cu avionul.


Rac:

Chiar dacă eşti în miezul problemelor nu grăbi rezolvarea lor. Fii conştient că poziţia aceasta îţi oferă beneficii dar şi multe obligaţii sau necazuri pe care va trebui să le accepţi. Lucrurile bune cer timp pentru a fi duse la bun sfârşit. În ce priveşte pe cei din jur, nu uita că „vorba dulce mult aduce”.


Leu:

Luni, 20 ianuarie 2014, fii pregătit pentru schimbări majore în toate domeniile. Partenerii vor fi de neînţeles, planurile de călătorie nesigure, proiectele de birou fără finalizare. Chiar dacă eşti nerăbdător, cei din jur se vor mişca încet. Fii amabil cu cei ce încearcă să te ajute. Trebuie să reuşeşti să îţi stăpâneşti nervii.


Fecioară:

Astăzi vei avea parte de câteva conflicte. Încearcă să fii amabil cu colegii, partenerii, perechea ta sau copii. Gândeşte-te bine înainte de a deschide gura căci altfel îţi vor ieşi vorbe urâte. Încearcă să abordezi situaţiile în alt mod şi nu uita că muştele trag mai degrabă la miere decât la oţet.


Balanţă:

Astăzi, 20 ianuarie 2014, şedinţele de lucru vor avea rezultate excelente. Datorită lor vei ieşi ca undelemnul la suprafaţă, dar nu te arunca cu capul înainte, cel puţin nu încă. Neînţelegerile cu partenerii par să se agraveze. Dacă îţi trece prin cap să le rezolvi pe cale legală, te sfătuiesc să mai amâni lucrurile.


Scorpion:

Este momentul să te dedici mai mult unui partener sau perechii tale. Discuţiile cu el nu vor fi uşoare întrucât amândoi aveţi câte o idee formată despre cum trebuie să evolueze lucrurile. Nu refuza o mână de ajutor şi încearcă să înţelegi şi punctul de vedere al celuilalt. Graba va strica treaba.


Săgetător:

Dacă te vei consulta cu cei din jur nu este exclus să găseşti rezolvarea la problemele tale financiare. Este posibil ca ei să fii trecut pe unde tu nu ai fost încă. Agitaţia şi nerăbdare vor strica lucrurile. Încearcă să mai găseşti şi altceva de lucru. Adesea neplăcerile apar când mergi prea repede sau prea departe.


Capricorn:

Ai grijă căci azi ţi se vor scurge banii printre degete. Eşti nervos şi te vei descărca pe prieteni sau pe cei din casă. Dacă chiar crezi că îţi vei descărca nervii făcând cumpărături, poate te rezumi totuşi la a cumpăra nişte mărunţişuri pentru casă. Ia-o uşor, nici Roma nu s-a construit într-o singură zi.


Vărsător:

Eşti predispus să grăbeşti prea tare lucrurile şi să fii sarcastic. Dacă nu te controlezi vei strica tot ce ai construit până acum. Percepi mult mai acut decât ceilalţi modul de desfăşurare a evenimentelor din jurul tău dar trebuie să acţionezi cu tact şi în timp pentru a reuşi ce ţi-ai propus.


Peşti:

Chiar dacă ceilalţi sunt nerăbdători şi agresivi tu rămâi amabil şi liniştit. Totuşi, trebuie mai degrabă să împingi lucrurile înainte, decât să păstrezi calmă situaţia existentă. Ai grijă căci perechea ta va fi şi ea nerăbdătoare şi ironică. Cel mai bun lucru este să mergi încet şi sigur, dar din ce în ce mai departe.

 

Horoscop Urania săptămânal: Berbec, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Berbec, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Berbec, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Taur, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Taur, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Taur, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Gemeni, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Gemeni, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Gemeni, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Rac, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Rac, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Rac, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Leu, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Leu, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Leu, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Fecioară, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Fecioară, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Fecioară, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Balanță, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Balanță, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Balanță, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Scorpion, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Scorpion, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Scorpion, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Săgetător, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Săgetător, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Săgetător, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Capricorn, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Capricorn, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Capricorn, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.

 

Horoscop Urania săptămânal: Vărsător, 19-25 ianuarie 2014

 
Horoscop Urania Vărsător, 19-25 ianuarie 2014


Aflaţi ce vă rezervă astrele pentru săptămâna care urmează! Această înregistrare face parte din cadrul emisiunii „Pasul Fortunei“, prezentată de astrologul Simona Vărzaru pe postul de televiziune B1 TV. Previziunile astrologice prezentate în acest material sunt valabile pentru zodia Vărsător, săptămâna 19-25 ianuarie 2014.

„Pasul Fortunei“ este o emisiune de previziuni astrologice care s-a bucurat, încă din toamna lui 2001, de un imens succes.

Programul realizat de Urania nu este un horoscop obişnuit, ci o incursiune pasionantă în astrologie, ce oferă publicului informaţii utile despre contextul astral al săptămânii viitoare.