Horoscop Urania zilnic: marţi, 30 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 30 decembrie 2014


Horoscop 30 decembrie 2014, Berbec:

Prima parte a zilei pare să fie una chiar foarte liniştită pentru Berbeci; aveţi timp să vă odihniţi şi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu. După orele prânzului este posibil să vă întâlniţi cu mai multe persoane pentru a face ultimele pregătiri pentru Revelion.


Horoscop 30 decembrie 2014, Taur:

După o perioadă mai încărcată şi destul de aglomerată, în care aţi alergat în stânga şi în dreapta pentru a îi mulţumi pe toţi, iată că a venit momentul să vă relaxaţi şi voi. Profitaţi de această zi pentru a o petrece în compania partenerului de cuplu deoarece aveţi o dispoziţie romantică.


Horoscop 30 decembrie 2014, Gemeni:

Este marţi, însă pentru voi este cea mai frumoasă zi a acestei săptămâni. Este posibil ca astăzi să primiţi o veste foarte bună din partea unei persoane dragi, care vă va schimba complet viitorul. Deciziile pe care urmează să le faceţi se vor dovedi benefice pentru relaţia cu cei din jurul vostru.


Horoscop 30 decembrie 2014, Rac:

Chiar dacă este marţi, ziua de astăzi este o zi de relaxare pentru Raci. În ultima perioadă aţi avut foarte multe drumuri de făcut pentru a vizita persoane dragi. Iată că acum a venit şi momentul în care să vă bucuraţi de puţină linişte. Spre seară, vă bucuraţi de compania partenerului de cuplu.


Horoscop 30 decembrie 2014, Leu:

Prima parte a zilei este destul de încărcată şi aglomerată pentru Lei; chiar şi aşa, rămâneţi optimişti şi vă ocupaţi de toate sarcinile primite cu zâmbetul pe buze. Această stare de spirit vă poate ajuta să rezolvaţi şi situaţii complicate sau probleme dificile, apărute din senin.


Horoscop 30 decembrie 2014, Fecioară:

Deciziile pe care le faceţi astăzi se vor dovedi chiar mult mai importante decât credeţi voi. Asiguraţi-vă că asta este ceea ce vă doriţi şi că nu faceţi un pas pe care apoi îl veţi regreta. De asemenea, o discuţie sinceră cu o persoană matură vă poate ajuta să faceţi alegerea potrivită.


Horoscop 30 decembrie 2014, Balanţă:

Deşi este marţi, aceasta este o zi perfectă pentru a vă bucura de compania celor dragi. În cazul în care sunteţi singuri, lucrurile se vor schimba într-un timp mai scurt decât credeţi. Trebuie doar să aveţi răbdare şi să lăsaţi astrele să îşi facă treaba; spre seară, este posibil să participaţi la un eveniment important în familie.


Horoscop 30 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de marţi este numai bună pentru a vă bucura de liniştea pe care vi-o doriţi de atâta timp. Primele ore ale dimineţii sunt potrivite pentru un somn mai lung; după amiază, o plimbare prin parc sau chiar vizionarea unui film vă pot ajuta să vă relaxaţi. Nu luaţi decizii importante deoarece le veţi regreta.


Horoscop 30 decembrie 2014, Săgetător:

Sunteţi nerăbdători pentru următoarele zile, iar astăzi vă gândiţi că ar fi cazul să faceţi ultimele pregătiri pentru petrecerea de Revelion. Nu aveţi nevoie de ajutor din partea nimănui, vă place foarte mult să vă ocupaţi de organizarea evenimentelor fără a îi implica pe cei invitaţi.


Horoscop 30 decembrie 2014, Capricorn:

Astrele vă găsesc într-o dispoziţie romantică; de aceea este indicat ca ziua de marţi să fie petrecută în compania partenerului de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, încercaţi să ieşiţi în oraş şi să întâlniţi persoane noi. Cupidon este gata să lovească, acum depinde doar de voi.


Horoscop 30 decembrie 2014, Vărsător:

Astăzi vă ocupaţi de o situaţie neplăcută la locul de muncă. Deşi nu aveţi în plan să rezolvaţi foarte multe sarcini profesionale, iată că sunteţi nevoiţi să faceţi asta. Colegii şi partenerii de afaceri vă vor rămâne datori cu această situaţie. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu o discuţie mult prea serioasă.


Horoscop 30 decembrie 2014, Peşti:

Astăzi vă ocupaţi de ultimele aspecte ale vieţii profesionale; realizaţi că s-au schimbat foarte multe în ultima perioadă şi sunteţi mândru de ceea ce aţi rezolvat. Urmează o perioadă mai complicată, însă foarte benefică pentru viitorul vostru deoarece veţi avea foarte multe de învăţat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS