Horoscop Urania săptămânal: 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Berbec:

Astrele vă administrează o doză de irascibilitate peste media obişnuită la începutul săptămânii. Aşadar, dacă cineva încearcă să vă pună căpăstru ori vă tratează de sus lunea şi marţea aceasta, s-ar putea să nu reacţionaţi tocmai bine. Gândiţi-vă că dacă daţi curs acceselor de furie, vă creaţi, întâi de toate, vouă înşivă un deserviciu. Căutaţi să nu acordaţi o importanţă prea mare acestor lucruri.


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Taur:

În mod normal, nu sunteţi persoane temperamentale, dar dacă vă sare ţandăra cândva în intervalul de zile luni-marţi, înseamnă că paharul s-a umplut şi-a dat peste el. Important este să nu vă consumaţi prea mult pe interior, mai ales dacă au loc evenimente care nu ţin de voi şi pe care nu le puteţi întoarce în favoarea voastră. Nu vă frământaţi inutil când nu este în puterea voastră să schimbaţi ceva!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Gemeni:

Sunteţi departe de a fi persoane fixiste, dar tocmai în noaptea dintre ani se găseşte cineva să vă insulte inteligenţa. Sau în orice caz, aşa îi catalogaţi voi atitudinea. Poate că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg sau de la petrecerea de Revelion şi sunteţi niţel întorşi pe dos. Trageţi aer adânc în piept, expiraţi şi lăsaţi-vă purtaţi de val. Până la urmă, lucrurile nu stau chiar atât de rău!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Rac:

Noaptea dintre ani se anunţă a fi una de pomină, dar s-ar putea să trageţi ponoase de pe urma ei în a doua parte a săptămânii. E normal să vă doriţi să furaţi privirile tuturor, dar încercaţi să vă compuneţi o ţinută în ton cu temperaturile de afară. Configuraţiile astrale care se perfectează vinerea şi sâmbăta aceasta vă predispun la afecţiuni specifice sezonului rece, deci îngrijiţi-vă!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Leu:

Nu se semnalează nicio schimbare la capitolul sănătate. Totuşi, puteţi experimenta dureri reumatice la nivelul încheieturilor mâinilor sau articulaţiilor genunchilor duminică. În loc să apelaţi la clasicele antiinflamatoare, interesaţi-vă care ar fi remediile naturiste care s-ar preta în cazul disconfortului cu care vă confruntaţi. Ceaiurile de coada-calului pot fi o soluţie la îndemână.


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Fecioară:

Dacă Revelionul vă surprinde la mare distanţă de casă sau în străinătate, poate chiar pe un fus orar diferit de cel cu care sunteţi obişnuiţi, s-ar putea ca această schimbare de peisaj să nu vă permită să vă bucuraţi aşa cum se cuvine de noaptea dintre ani. Încercaţi să nu exageraţi cu mâncarea şi băutura, mai ales dacă nu v-aţi odihnit suficient ori încă resimţiţi oboseala de după sărbători.


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Balanţă:

Sănătatea nu se numără printre acele sectoare care v-ar rezerva neplăceri săptămâna aceasta. Sociabili cum sunteţi, vă prieşte atmosfera sezonului de iarnă în care dispuneţi de timpul necesar să-l petreceţi cu oamenii la care ţineţi. Vă face bine să fiţi înconjuraţi de cei pe care îi iubiţi, deci nu ezitaţi să staţi mai mult prin preajma lor. Buna lor dispoziţie se dovedeşte molipsitoare în cazul vostru!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Scorpion:

În cazul vostru, există riscul ca săptămâna să debuteze cu cefalee, indispoziţie şi iritabilitate excesivă, fapt care nu rămâne fără ecou printre apropiaţii voştri pentru că această stare de disconfort vă poate determina să spuneţi şi să faceţi lucruri care i-ar putea leza într-o anumită măsură. Înainte de a scăpa porumbelul, scuzaţi-vă şi retrageţi-vă pentru câtva timp pentru a vă reechilibra pe interior.


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Săgetător:

Indiferent dacă sunteţi împătimiţi ai petrecerilor sau le vedeţi drept un prilej de a vă distra copios cu prietenii, cert e că cheful dintre ani s-ar putea să fie prea mult, până şi pentru voi. Agitaţia din jur, muzica dată la un volum ridicat sau faptul că toată lumea vă asaltează cu întrebări vă pot pune capac înainte de numărătoare. Ieşiţi la aer atunci când simţiţi că atmosfera devine prea încărcată!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Capricorn:

Din câte se pare, păşiţi în Noul An cu motoarele turate la maximum, dar energia debordantă de care daţi dovadă în noaptea dintre ani s-ar putea să vă părăsească în zilele imediat următoare. Poate că faceţi exces de zel la petrecerea de Revelion şi rămâneţi cu bateriile goale în weekend, fapt care nu sună tocmai bine dacă v-aţi făcut planuri ambiţioase. Căutaţi să nu vă suprasolicitaţi!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Vărsător:

De obicei, voi sunteţi aceia care le administrează celorlalţi doza de imprevizibil, iar când se întâmplă ca alţii să vă rezerve surprize, nu le întâmpinaţi de fiecare dată cu braţele deschise. Vă puteţi întâlni cu unul dintre aceste momente cândva la începutul săptămânii, fapt care vă poate scoate din zona de confort. Ridicaţi-vă la înălţimea aşteptărilor şi profitaţi cum puteţi mai bine de pe urma acestuia!


Horoscop 29 decembrie 2014 - 4 ianuarie 2015, Peşti:

Contextul astral al sănătăţii rămâne tensionat şi săptămâna aceasta, fapt care v-ar putea strica planurile de Revelion, mai ales dacă nu au ieşit de la bun început aşa cum v-aţi propus voi. Chiar dacă nu-i tocmai uşor să evitaţi discuţiile de complezenţă şi pe acele persoane care nu se află în graţiile voastre, căutaţi să vă bucuraţi de faptul că-i aveţi pe cei dragi alături de voi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS