Horoscop Urania zilnic: marţi, 23 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 23 decembrie 2014


Horoscop 23 decembrie 2014, Berbec:

Se pare că astrele sunt de partea voastră azi. Relaţia cu partenerul de cuplu ia o întorsătură destul de neobişnuită, însă foarte frumoasă pentru viitorul vostru ca pereche. În cazul în care sunteţi singuri, aveţi posibilitatea de a întâlni o persoană interesantă.


Horoscop 23 decembrie 2014, Taur:

Prima parte a zilei este potrivită pentru a vă odihni sau a vă face planuri pentru vacanţa de sărbători. După orele prânzului, este posibil să faceţi mai multe drumuri pentru a revedea persoane dragi, cel mai probabil membri ai familiei.


Horoscop 23 decembrie 2014, Gemeni:

Astăzi aveţi timp să vă bucuraţi de momente frumoase alături de persoane dragi, pe care nu le-aţi mai văzut de foarte mult timp. Spre seară, primiţi un cadou neaşteptat de la partenerul de cuplu; este un accesoriu pe care vi-l doriţi şi pe care îl veţi folosi foarte des.


Horoscop 23 decembrie 2014, Rac:

Astăzi este posibil să faceţi mai multe drumuri pentru a rezolva câteva probleme minore legate de viaţa financiară. După orele prânzului, reuşiţi să vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu; vă înţelegeţi foarte bine, iar asta vă bucură enorm.


Horoscop 23 decembrie 2014, Leu:

Relaţia cu colegii de muncă se înrăutăţeşte pe zi ce trece. Din fericire, în curând urmează să faceţi o schimbare pe care vi-o doriţi de foarte mult timp. Toţi cei din jurul vostru vă felicită pentru curaj şi vă încurajează pe acest drum nou.


Horoscop 23 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de marţi este mai mult decât perfectă pentru a rezolva probleme sau conflicte mai vechi, de care nu aţi avut timp să vă ocupaţi. Este posibil să dezgropaţi sentimente uitate, însă veţi avea puterea de a face pace cu trecutul şi de a merge mai departe.


Horoscop 23 decembrie 2014, Balanţă:

Sunteţi pe ultima sută de metri cu sarcinile de muncă, însă nu vă doriţi să intraţi în vacanţă. Problemele de pe plan personal au nevoie urgentă de atenţie din partea voastră, însă voi continuaţi să le amânaţi. O persoană din trecut vă poate aduce o veste neaşteptată.


Horoscop 23 decembrie 2014, Scorpion:

Voi începeţi săptămâna cu zâmbetul pe buze. Chiar dacă mai aveţi de rezolvat destul de multe sarcini până să vă puteţi lua concediul de sărbători, sunteţi foarte bine dispuşi şi chiar relaxaţi. Spre seară este posibil să primiţi un bonus din partea superiorilor.


Horoscop 23 decembrie 2014, Săgetător:

Această perioadă este cea mai frumoasă pentru voi şi de aceea o aşteptaţi nerăbdători în fiecare an. Chiar dacă mai este destul de puţin timp până la Crăciun, încă mai aveţi multe sarcini de rezolvat; încercaţi să vă ocupaţi de ele pentru a sta relaxaţi de sărbători.


Horoscop 23 decembrie 2014, Capricorn:

Astrele sunt de partea voastră marţi în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu vă surprinde cu o propunere destul de importantă pentru viitorul vostru. În cazul în care sunteţi singuri, este posibil ca astăzi să vă întâlniţi sufletul pereche.


Horoscop 23 decembrie 2014, Vărsător:

Această săptămână este o perioadă foarte liniştită şi fericită pentru voi; petreceţi momente frumoase alături de cele mai dragi persoane din viaţa voastră. Astăzi este posibil să faceţi câteva drumuri în oraş pentru a rezolva mici probleme financiare.


Horoscop 23 decembrie 2014, Peşti:

Mai aveţi foarte puţin până la vacanţa de sărbători şi faceţi tot posibilul pentru a vă rezolva toate sarcinile primite. Ziua de marţi este destul de aglomerată, însă voi vă ocupaţi de sarcini cu zâmbetul pe buze. Spre seară, vă relaxaţi în compania persoanei iubite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS