Horoscop Urania zilnic: marţi, 2 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 2 decembrie 2014


Horoscop 2 decembrie 2014, Berbec:

Începutul săptămânii este întotdeauna cel mai greu pentru voi; vă obişnuiţi destul de uşor cu weekendul şi libertatea de care aveţi parte şi vă este dificil să treceţi din nou la rutina profesională. Chiar şi aşa, azi parcă vă doriţi să vă terminaţi proiectele; daţi dovadă de maturitate şi profesionalism.


Horoscop 2 decembrie 2014, Taur:

Ultima perioadă a fost una destul de liniştită pentru voi, iar ziua de marţi nu face abstracţie de la regulă. Petreceţi clipe frumoase în compania partenerului de cuplu şi vă bucuraţi de rutina frumoasă în care aţi intrat. Spre seară, puteţi primi o veste de la un prieten de departe.


Horoscop 2 decembrie 2014, Gemeni:

Din cauza unor neînţelegeri cu partenerul de cuplu, decideţi să vă concentraţi asupra vieţii sentimentale. Este nevoie de multă răbdare pentru a rezolva aceste probleme dificile. Vă recomand, totuşi, să vă axaţi mai mult pe viaţa profesională deoarece acesta este un moment bun pentru a începe proiecte importante.


Horoscop 2 decembrie 2014, Rac:

Astăzi aveţi mari emoţii deoarece aşteptaţi un răspuns din partea unui superior cu privire la un proiect amplu de care vreţi să vă ocupaţi. Iată că astrele sunt de partea voastră şi vă oferă posibilitatea de a demonstra de ce sunteţi în stare. Profitaţi de această ocazie şi începeţi să puneţi în aplicare planurile cât mai repede cu putinţă.


Horoscop 2 decembrie 2014, Leu:

Din cauza treburilor profesionale, nu prea mai aveţi timp şi pentru relaţia cu partenerul de cuplu. S-au produs câteva schimbări majore în viaţa voastră şi este recomandat ca acum să fiţi uniţi pentru a depăşi împreună aceste momente. Încercaţi să nu vă aduceţi problemele de la muncă în viaţa sentimentală.


Horoscop 2 decembrie 2014, Fecioară:

Astăzi astrele vă zâmbesc; este timpul să vă apucaţi de proiectele pe care le tot amânaţi. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a vă pune în aplicare planurile făcute. De asemenea, se pare că drumul este unul liniştit, fără obstacole imposibil de depăşit.


Horoscop 2 decembrie 2014, Balanţă:

Uneori voi sunteţi cei care aduc problemele în relaţia de cuplu. Din cauza neliniştii pe care o simţiţi este posibil să vedeţi situaţii dificile acolo unde acestea nu există. Trebuie să învăţaţi să apreciaţi ceea ce aveţi şi să nu mai vă doriţi să schimbaţi atât de multe în viaţa voastră; partenerul de cuplu se poate sătura de toate aceste situaţii neplăcute.


Horoscop 2 decembrie 2014, Scorpion:

Încă de dimineaţă sunteţi foarte agili şi puşi pe treabă; vă concentraţi destul de uşor şi vă este foarte simplu să găsiţi răspunsuri pentru întrebările pe care le aveţi. Este un moment foarte bun pentru a participa la întâlniri importante, negocieri complicate sau chiar pentru a vă ocupa de examene şi teste.


Horoscop 2 decembrie 2014, Săgetător:

Ziua de marţi nu este aşa cum aţi gândit-o voi. Din cauza unei probleme ce ţine de aspecte profesionale, trebuie să vă amânaţi planurile cu partenerul de cuplu. Din păcate, acesta nu este mulţumit de această schimbare; reacţia lui poate transforma o simplă ceartă într-un conflict dureros.


Horoscop 2 decembrie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi pare a fi una foarte liniştită pentru voi; aveţi timp suficient să vă bucuraţi de timpul liber şi să vă faceţi ordine în gânduri şi în viaţă. Spre seară, o persoană foarte importantă pentru voi vă invită la un eveniment. Este un moment bun pentru a vă face noi cunoştinţe sau chiar prieteni.


Horoscop 2 decembrie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi vine cu o surpriză pentru voi; este posibil să întâlniţi o persoană care va juca un rol foarte important în viitorul vostru profesional. Această persoană vă va ajuta să vă găsiţi drumul în viaţă şi să înţelegeţi care sunt planurile voastre pe viitor.


Horoscop 2 decembrie 2014, Peşti:

Lucraţi la un proiect în echipă alături de mai mulţi colegi şi nu vă mulţumeşte deloc modul în care dezvoltaţi ideile; se pare că mulţi dintre aceştia nu sunt chiar foarte dornici de muncă, ci mai mult reuşesc să vă pună beţe în roate. O discuţie serioasă cu ei vă poate ajuta să rezolvaţi această problemă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS