Horoscop Urania zilnic: joi, 18 decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 18 decembrie 2014


Horoscop 18 decembrie 2014, Berbec:

În sfârşit a venit ziua mult aşteptată. După o perioadă în care aţi muncit destul de mult, iată că rezultatele efortului vostru pot fi văzute, dar şi răsplătite. Astăzi este ziua în care finalizaţi proiectul la care aţi lucrat în ultimul timp. Superiorii vă surprind cu un bonus substanţial, perfect pentru a îl cheltui în perioada sărbătorilor.


Horoscop 18 decembrie 2014, Taur:

Joi este o zi importantă pentru voi deoarece vreţi să faceţi câteva schimbări în viaţa profesională. Este posibil să vă doriţi să transformaţi un hobby într-o afacere profitabilă; trebuie doar să găsiţi persoanele potrivite, care să aibă încredere în voi şi să investească în această pasiune.


Horoscop 18 decembrie 2014, Gemeni:

În prima parte a zilei reuşiţi să vă ocupaţi de sarcinile profesionale fără nicio problemă. După prânz, sunteţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri; sunteţi în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă sau pentru un coleg de muncă, însă găsiţi destul de greu ceva care să vă mulţumească.


Horoscop 18 decembrie 2014, Rac:

Vine perioada sărbătorilor şi veţi avea mai multe cheltuieli decât este necesar. De aceea vă recomand ca măcar acum să încercaţi să fiţi mai chibzuiţi şi să nu vă mai cumpăraţi lucruri de care nu aveţi mare nevoie. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie foarte interesantă cu un membru al familiei.


Horoscop 18 decembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi solicită involuntar sinceritatea; diverse zvonuri şi bârfe vor fi răspândite în cercul cunoştinţelor şi de aceea este posibil să aveţi parte de câteva momente mai dificile. Dacă rămâneţi calmi şi comunicaţi deschis cu cei interesaţi, veţi reuşi să scăpaţi de această încurcătură.


Horoscop 18 decembrie 2014, Fecioară:

Ziua de joi este foarte importantă pentru voi; vreţi să faceţi o schimbare pe plan sentimental, însă vă este teamă deoarece mai multe persoane dragi vor suferi. Chiar şi aşa, încercaţi să vă ascultaţi inima şi să faceţi doar ceea ce simţiţi. Nu vă lăsaţi manevraţi de nimeni deoarece mai târziu puteţi regreta drumul pe care îl alegeţi.


Horoscop 18 decembrie 2014, Balanţă:

Astăzi realizaţi că nu trebuie să amestecaţi viaţa profesională cu cea personală. Lucraţi la un proiect alături de o persoană dragă şi nu este tocmai aşa cum vă aşteptaţi. Deşi nu vă doriţi, veţi fi nevoiţi să faceţi câteva compromisuri pentru ca această colaborare să funcţioneze.


Horoscop 18 decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de joi vine cu o surpriză pe plan profesional. Este posibil să primiţi o propunere de colaborare din partea unui superior sau chiar a unui coleg de muncă. Trebuie să evaluaţi foarte bine atât beneficiile, cât şi riscurile pe care le poate aduce o astfel de afacere.


Horoscop 18 decembrie 2014, Săgetător:

Sunteţi bine dispuşi şi cu zâmbetul pe buze întreaga zi; treceţi peste orice dificultate destul de uşor şi asta deoarece sunteţi atenţi la ceea ce faceţi şi vă păstraţi optimismul. Spre orele prânzului, astrele vă surâd pe plan sentimental; dacă sunteţi singuri, acesta este cel mai bun moment pentru a face o nouă cucerire.


Horoscop 18 decembrie 2014, Capricorn:

Conjunctura astrală de astăzi vă permite să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de timpul liber de care dispuneţi. Lăsaţi deoparte toate problemele şi încercaţi să aveţi parte de o zi frumoasă alături de partenerul de cuplu sau de cei dragi. Activităţile în aer liber vă ajută să vă distraţi.


Horoscop 18 decembrie 2014, Vărsător:

Cum toate problemele voastre s-au rezolvat în favoarea voastră, fără ca voi să depuneţi un foarte mare efort, ziua de astăzi ar trebui dedicată relaxării. Este un moment foarte bun pentru a petrece câteva clipe în compania partenerului de cuplu, pe care l-aţi cam neglijat în ultima perioadă.


Horoscop 18 decembrie 2014, Peşti:

Datorită poziţiei astrale, puteţi observa o mică modificare a stării voastre. Măcar astăzi reuşiţi să faceţi o pauză de la viaţa profesională şi să vă îndreptaţi atenţia asupra relaţiei pe care o aveţi cu cei din jurul vostru. O ieşire în oraş în compania celor dragi vă poate ajuta să vă revanşaţi pentru faptul că i-aţi neglijat în ultima perioadă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS