Horoscop Urania zilnic: marţi, 4 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 4 noiembrie 2014


Horoscop 4 noiembrie 2014, Berbec:

Dimineaţa va fi una obişnuită, cu sarcini pe care le rezolvaţi destul de uşor. După orele prânzului, urmează să primiţi o propunere de colaborare, care va stârni invidia colegilor de muncă. De aceea, este necesar să fiţi mai atenţi la munca în echipă şi să încercaţi să vă rezolvaţi singuri problemele.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Taur:

Ziua începe destul de frumos pentru voi. Este posibil ca azi să aveţi parte de o discuţie serioasă cu superiorii pentru a discuta despre un proiect de care vreţi să vă ocupaţi. Daţi dovadă de hotărâre şi profesionalism; dacă sunteţi dedicaţi muncii voastre, în scurt timp veţi putea vedea progresele.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Gemeni:

Ziua de marţi vine cu mici conflicte profesionale; colegii de muncă vor încerca să vă pună beţe în roate, însă voi trebuie să rămâneţi pe poziţii. O discuţie sinceră şi matură cu ei vă poate ajuta să rezolvaţi aceste neînţelegeri. Ultimele ore ale zilei vor fi petrecute într-o companie plăcută.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Rac:

Astrele sunt de partea voastră în această perioadă; săptămâna va fi una destul de dificilă, însă voi vă păstraţi calmul şi reuşiţi să vă descurcaţi chiar şi în cele mai dificile momente. Partenerul de cuplu şi membrii familiei vă sunt alături şi vă sprijină necondiţionat. Sunteţi pregătiţi pentru tot ce urmează.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Leu:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru planul sentimental; sunteţi destul de visători şi vă faceţi planuri de viitor pentru voi şi partenerul de cuplu. Acum este un moment bun pentru o discuţie sinceră cu persoana iubită; vă gândiţi serios că este momentul să faceţi următorul pas în relaţia de cuplu, însă vă este teamă să nu fiţi respinşi.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi începe cum nu se poate mai frumos; problemele sentimentale încep să se rezolve treptat, iar soarele reapare şi pe strada voastră. Întreaga săptămână va fi încărcată de romantism şi dragoste. De asemenea, după orele prânzului este posibil să primiţi un proiect profesional amplu, care vă va aduce multe beneficii financiare.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Balanţă:

Ziua de marţi începe cu o veste bună pentru voi; partenerul de cuplu vine la voi cu o propunere neaşteptată în ceea ce priveşte planurile de viitor. Deşi este un moment pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp, vă este teamă de aceste schimbări. Asiguraţi-vă că vă ascultaţi inima şi că faceţi alegerile potrivite.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Scorpion:

Dimineaţa vă găseşte optimişti şi cu zâmbetul pe buze; sarcinile de astăzi vor fi uşoare şi veţi avea timp şi pentru relaxare. În ceea ce priveşte planul amoros, este o perioadă bună pentru schimbări sau evoluţii în relaţia de cuplu. De asemenea, dacă sunteţi singuri şi aţi pus ochii pe cineva, luaţi-vă inima în dinţi şi faceţi primul pas către o posibilă relaţie.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Săgetător:

Ziua de marţi începe cu numeroase discuţii şi întâlniri; este o perioadă destul de complicată pentru voi, însă cu multe oportunităţi de evoluţie profesională. Aveţi încredere în forţele proprii şi nu vă fie teamă de schimbări. Ştiţi că vă veţi adapta destul de uşor noilor cerinţe ale colectivului de muncă.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua nu începe cu dreptul pentru voi; din cauza unei greşeli la locul de muncă, proiectul la care lucraţi poate fi compromis. Trebuie să aveţi o discuţie de urgenţă cu colegii de muncă şi superiorii pentru a găsi cea mai bună soluţie pentru rezolvarea acestei probleme complicate.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Vărsător:

Marţi sunteţi pe drumuri; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi mai multe drumuri pentru a vă ocupa de o problemă personală. Vă păstraţi calmul şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi. Spre seară, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou frumos, pe care vi-l doreaţi de mai mult timp.


Horoscop 4 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi se anunţă a fi una mai complicată pentru voi; vă pregătiţi să vă asumaţi responsabilităţi mult prea mari şi vreţi să preluaţi mai multe proiecte ample pentru a scăpa de problemele financiare. Nu vă încărcaţi cu prea multe sarcini deoarece veţi rămâne prinşi în muncă şi nu veţi rezolva mai nimic din ce vă propuneţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS