Horoscop Urania săptămânal: 3-9 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 3-9 noiembrie 2014


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Berbec:

Şansele sunt mari să nu vă începeţi săptămâna în cea mai bună formă. Nu vă prea stă gândul la activităţile de pe agenda zilei, visaţi cu ochii deschişi şi parcă sunteţi şi uşor împiedicaţi. Dacă meseria voastră presupune o coordonare mână-ochi bine dezvoltată, este indicat să vă concentraţi mai mult decât în mod normal pentru a evita riscul de accidentări. Luaţi-o mai încet lunea aceasta!


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Taur:

De regulă, faza de Lună Plină e acompaniată de descărcări energetice greu de ignorat indiferent dacă se formează pe axa sănătăţii sau nu, deci este de aşteptat să resimţiţi puternic lunaţia de joi care se perfectează pe axa personalităţii voastre. Probabil că presiunile sociale care se prefigurează zilele următoare vor atenta destul de serios la echilibrul universului vostru interior, aparent de neclintit.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Gemeni:

În cazul vostru, Luna Plină de joi se formează pe axa sănătăţii, creând o punte de legătură între casa sănătăţii fizice unde se regăsesc Soarele, Venus şi Saturn şi cea a subconştientului unde ajunge Luna, iar semnele fixe nu se încurcă cu jumătăţi de măsură. În funcţie de cum aţi avut grijă de voi, puteţi dezvolta rapid o afecţiune cronică sau vă puteţi vindeca în câteva zile de o boală serioasă.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Rac:

Vă puteţi învârti într-un cerc vicios al unor tipare de gândire autodistructive sau coercitive weekendul aceasta, mai exact în preajma zilelor de sâmbătă şi duminică. V-ar face bine să vorbiţi despre ceea ce simţiţi sau să-i scrieţi un SMS aceluia/eia care v-a stârnit aceste trăiri, dar poate vă temeţi că veţi fi judecaţi pentru că aţi dat curs acestei confidenţe. Luaţi-vă inima în dinţi şi faceţi-o!


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Leu:

Până miercuri inclusiv, evitaţi să vă implicaţi în activităţi care, în lipsa unor experienţe anterioare solide şi suficient de numeroase, vă pot face rău. Este spre binele vostru să nu vă jucaţi cu focul pe parcursul acestor zile pentru că riscaţi să vă ardeţi rău de tot. Nu există loc de reverie aşa că, atât timp cât vă găsiţi în orele de program, încercaţi să vă concentraţi doar pe ceea ce aveţi de făcut.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Fecioară:

Odată cu Luna Plină de joi, s-ar putea să simţiţi nevoia de a face ce zice preotul. Nu contează dacă este vorba într-adevăr de un prelat al Bisericii, un speaker motivaţional sau de vocea voastră interioară, ci mai important este să învăţaţi să vă bucuraţi de gesturile mărunte şi să apreciaţi micile plăceri ale vieţii.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Balanţă:

Starea de bine a zilei de luni depinde în mare măsură de echilibrul vostru sufletesc, dar nu trebuie să pierdeţi în vedere faptul că nu vă strică să vă disciplinaţi corpul puţin. Încercaţi să mâncaţi la ore fixe, să vă puneţi în pat mai devreme şi să vă faceţi liste cu activităţile pe care trebuie să le bifaţi pentru că, în caz contrar, s-ar putea să vă treziţi că săptămâna începe şi nu ştiţi ce aveţi de făcut.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Scorpion:

S-ar putea ca Luna Plină de joi să vină la pachet cu câteva zile destul de tensionate pe plan personal. Este posibil să vă confruntaţi cu lipsa de încredere în propria persoană, un nivel de energie destul de scăzut sau cu tendinţa de a vă blama pentru faptul că ceilalţi par să vă trateze cu indiferenţă, trecând cu vederea semnalele pe care le trimiteţi. Lucraţi mai mult cu voi înşivă!


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Săgetător:

Dacă, începând cu ultima Lună Nouă, n-aţi căutat să curăţaţi mizeria ascunsă în ultima vreme sub covorul subconştientului, ajungeţi să resimţiţi fizic încărcătura negativă cu ocazia Lunii Pline. În prima fază, se manifestă prin lipsa apetitului sau chiar mâncat compulsiv. Printre simptome se numără letargia, apatia şi tonusul scăzut. Nu uitaţi că sursa reală a problemelor este de ordin psihic.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Capricorn:

În corelaţie cu principiul astrologiei medicale care recomandă să nu se intervină chirurgical sau în alt mod asupra acelei părţi a corpului simbolizate de semnul pe care-l tranzitează Luna în acel moment, înseamnă că nici vouă nu vă este indicat să lucraţi la sală umerii, braţele şi antebraţele sâmbătă sau duminică. Altfel, vă puteţi accidenta ori vă alegeţi cu o febră musculară cruntă!


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Vărsător:

Veştile bune sau mai puţin bune, în orice caz surprinzătoare, întâlnirile neprogramate care îşi pun amprenta pe aspectul zilei, dar şi conversaţiile la care nu vă aşteptaţi, fie la telefon ori faţă în faţă vă pot da sentimentul că nu mai sunteţi în controlul a tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. Dacă aceste abateri de la rutina cotidiană nu s-au dovedit cu adevărat nefaste, nu exageraţi fără motiv.


Horoscop 3-9 noiembrie 2014, Peşti:

Poate că de doi ani şi mai ales de la ultima Lună Nouă încoace, aţi fost tentaţi să vă autovictimizaţi şi să condamnaţi Universul pentru eşecurile voastre. Probabil că aţi găsit sprijin în ceilalţi, dar i-aţi abandonat când soarta vă surâdea din nou. Odată cu Luna Plină de joi, puteţi ajunge în postura în care nu mai aveţi la cine să apelaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS