Horoscop Urania zilnic: marţi, 25 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 25 noiembrie 2014


Horoscop 25 noiembrie 2014, Berbec:

Ziua de azi poate reprezenta un nou început pentru voi doar dacă ştiţi cum să vă folosiţi intuiţia şi să profitaţi de oportunităţile minunate care vă apăr în cale. Nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jurul vostru, ci încercaţi doar să vă ascultaţi vocea interioară; astăzi nu veţi fi dezamăgiţi.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Taur:

Stelele şi planetele sunt poziţionate în aşa fel încât să vă ajute indiferent de situaţie. De asemenea, sunteţi susţinuţi întreaga zi de persoanele din jurul vostru, aşadar indiferent de deciziile pe care trebuie să le luaţi, toţi vă vin în ajutor şi vă oferă sprijinul necesar. Vă aşteaptă o perioadă de tranziţie, însă foarte frumoasă.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Gemeni:

Aveţi nevoie de schimbări, iar aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de această situaţie. Vă este foarte uşor să luaţi decizii importante deoarece sunteţi calmi şi vă cunoaşteţi limitele. De asemenea, pe plan sentimental aveţi parte de o surpriză foarte frumoasă din partea partenerului de cuplu.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Rac:

Ziua de marţi vine la pachet cu multă răbdare pentru voi; vă doriţi să faceţi anumite schimbări în viaţa profesională, însă oportunităţile care vă apăr în cale vă amână aceste planuri. Este foarte important să ştiţi ce vreţi pe plan profesional însă, în acelaşi timp, să profitaţi de toate şansele care apar, chiar dacă vă schimbă oarecum drumul ales.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Leu:

Dacă până acum aţi avut câteva probleme în ceea ce priveşte viaţa financiară, iată că de astăzi lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal. Este posibil să primiţi o sumă de bani de pe urma unui proiect mai vechi sau a unui împrumut făcut unui prieten. De asemenea sunteţi inspiraţi şi reuşiţi să vă ocupaţi de o colaborare importantă.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Fecioară:

Nu vă abateţi de la drumul vostru; încercaţi să nu vă mai lăsaţi ispitiţi de tot ce vă apare în cale deoarece pierdeţi timp extrem de preţios. Ascultaţi sfatul celor din jurul vostru şi rămâneţi axaţi doar pe sarcinile şi proiectele pe care le primiţi. Nu alergaţi după doi iepuri deoarece este posibil să nu prindeţi niciunul.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Balanţă:

Începe o săptămână mai complicată pentru voi, cu numeroase probleme în ceea ce priveşte viaţa financiară. Aţi făcut multe cheltuieli, achiziţionând produse de care nu aveţi cu adevărat nevoie. Dacă rămâneţi calmi, puteţi găsi o soluţie pentru această situaţie neplăcută; un partener de afaceri vă poate oferi un împrumut.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Scorpion:

Astăzi nu sunteţi în apele voastre şi vă este foarte greu să vă ocupaţi de proiectele în grup; este posibil ca ceea ce spuneţi să poată fi interpretat greşit şi să ajungeţi la mici conflicte cu colegii de muncă. De aceea vă recomand să fiţi foarte atenţi la sugestiile pe care le faceţi. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi în compania unui prieten drag.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Săgetător:

Din cauza unei probleme personale, puteţi rata unele oportunităţi cu adevărat importante pentru cariera voastră. Nu pierdeţi spiritul de luptă, încercaţi să vă concentraţi şi să vă ocupaţi de proiectele în care sunteţi implicaţi. După orele prânzului, lucrurile par să revină la normal, iar voi veţi scăpa de starea de nervozitate şi anxietate.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi destul de nesiguri în ceea ce priveşte viitorul vostru profesional; aveţi făcute câteva planuri, însă acestea nu vă mulţumesc suficient. Vă recomand să aşteptaţi o perioadă, să analizaţi situaţia şi să înţelegeţi ce vă doriţi cu adevărat. Deciziile pe care trebuie să le luaţi sunt pe o durată destul de lungă de timp şi de aceea trebuie să fie cele corecte.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Vărsător:

Ziua de marţi nu vă găseşte foarte optimişti şi există şi o varietate de motive pentru acest lucru. Este posibil ca visurile voastre să întâlnească obstacole extrem de dificile, aproape imposibil de depăşit. De aceea contează foarte mult să rămâneţi calmi şi să aveţi încredere în forţele proprii; voi sunteţi singurii care se poate încuraja.


Horoscop 25 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua începe cu câteva schimbări majore la locul de muncă; există posibilitatea ca superiorii să nu fie foarte mulţumiţi de modul vostru de a rezolva problemele şi vă pot atrage atenţia. Trebuie să fiţi mai siguri pe voi şi să daţi dovadă de profesionalism atunci când vă ocupaţi de sarcinile pe care le primiţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS