Horoscop Urania zilnic: vineri, 21 noiembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 21 noiembrie 2014


Horoscop 21 noiembrie 2014, Berbec:

Azi sunteţi foarte hotărâţi să faceţi puţină ordine în viaţa profesională. Este o perioadă foarte bună pentru discuţii importante legate de viitor cu partenerii de afaceri sau chiar cu superiorii. Vă este uşor să vă faceţi înţeleşi şi puteţi reuşi să îi convingeţi să vă ofere un bonus sau chiar şi o mărire de salariu.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Taur:

Ziua de vineri vine cu foarte multă energie, precum şi creativitate pentru voi. Vă descurcaţi de minune în rezolvarea proiectelor pe care le primiţi. De asemenea, acesta pare să fie un moment foarte bun pentru a vă ocupa de proiecte ambiţioase; vă este uşor să faceţi planuri strategice foarte bune.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Gemeni:

Astăzi primiţi o veste neplăcută şi sunteţi nevoiţi să vă amânaţi planurile. Dacă rămâneţi calmi şi aveţi încredere în cei din jurul vostru, vă va fi destul de uşor să vă ocupaţi de problemele care apar. Persoanele dragi, în special partenerul de cuplu, vă oferă sprijin necondiţionat.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Rac:

Săptămâna aceasta este una decisivă în ceea ce priveşte viaţa voastră profesională. Trebuie să rezolvaţi mai multe situaţii complicate şi pentru asta aveţi nevoie de multă răbdare şi pregătire. Este o perioadă bună pentru examene şi teste importante deoarece sunteţi creativi şi rezolvaţi cu uşurinţă sarcinile primite.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Leu:

Vă este tot mai uşor să vă ocupaţi de problemele profesionale. Indiferent de situaţie, voi ştiţi de fiecare dată ce trebuie să faceţi pentru a trece peste dificultăţile care apar. După orele prânzului, primiţi un cadou foarte frumos din partea unei persoane dragi, drept mulţumire pentru un favor pe care i l-aţi făcut.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Fecioară:

Vineri nu vă lipseşte încrederea în voi şi optimismul. Sunteţi pregătiţi pentru orice vă aduce această zi şi nu vă este teamă de obstacole, oricât de dificile ar fi ele. De asemenea, este posibil ca după orele prânzului să fiţi anunţaţi că primiţi un proiect amplu, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă numeroasă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Balanţă:

Ultimele achiziţii din această săptămână au făcut o gaură destul de mare în buzunarul vostru, însă sunteţi destul de optimişti şi încercaţi să vă reveniţi în ceea ce priveşte viaţa financiară. Se pare că astăzi astrele sunt de partea voastră deoarece puteţi primi un ajutor financiar neaşteptat din partea unei persoane apropiate.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi este una liniştită pentru Scorpioni; aveţi timp suficient pentru a vă rezolva sarcinile profesionale astfel încât mai târziu să vă puteţi ocupa de problemele care vă preocupă. Sunteţi nevoiţi să faceţi câteva schimbări neaşteptate în viaţa personală pentru a vă simţi împliniţi şi fericiţi.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Săgetător:

Astăzi puteţi primi ajutor financiar din partea unui posibil partener de afaceri. Acest lucru vă va ajuta să rezolvaţi situaţia financiară instabilă în ultima perioadă, dar şi să puneţi în practică un proiect mai vechi, pe care l-aţi lăsat să aştepte din cauza lipsei resurselor materiale. Spre seară, sărbătoriţi cu partenerul de cuplu o veste frumoasă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Capricorn:

Ziua de vineri se anunţă a fi una dificilă, cu multe schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte viaţa personală. Este posibil să intraţi într-o ceartă mai complicată cu o persoană dragă; vă va fi destul de greu să rezolvaţi problemele, însă contează foarte mult să aveţi răbdare şi să acceptaţi să faceţi compromisuri.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Vărsător:

Partenerul de cuplu vă presează şi nu ştiţi ce să faceţi în acest sens. Simţiţi nevoia unei schimbări însă, pe altă parte, vă este teamă de noutate. Încercaţi să nu mai pierdeţi timpul şi să luaţi o hotărâre: vă doriţi o relaţie serioasă sau vreţi să fiţi liberi şi să vă bucuraţi de viaţă. Decizia vă aparţine şi este una definitivă.


Horoscop 21 noiembrie 2014, Peşti:

Ziua de astăzi pare să vă supună la mai multe teste; sunteţi foarte creativi şi vă este destul de uşor să vă ocupaţi de problemele care apar la locul de muncă. Neînţelegerile cu colegii de muncă pot fi rezolvate doar prin discuţii sincere şi mature; mizaţi pe puterea voastră de convingere pentru a vă face înţeleşi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS