Horoscop Urania zilnic: luni, 1 Decembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 1 Decembrie 2014


Horoscop 1 Decembrie 2014, Berbec:

Sunteţi destul de agitaţi, iar această zi trebuie să fie una de relaxare. Nu sunteţi obişnuiţi să staţi degeaba, însă în cazul acesta sunteţi nevoiţi. Problemele pe care le aveţi se vor rezolva doar cu trecerea timpului; de aceea simţiţi că sunteţi prinşi şi de mâini şi de picioare. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o vizită frumoasă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Taur:

Dacă ieri aţi stat şi v-aţi regândit planurile, iată că ziua de astăzi este foarte potrivită pentru a vă relaxa. Activităţile în aer liber vă pot ajuta să scăpaţi de griji şi de probleme. Spre seară, este posibil să petreceţi clipe frumoase în compania unor prieteni apropiaţi, pe care nu i-aţi mai văzut de mult timp.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Gemeni:

Deşi nu aveţi niciun chef de muncă, trebuie să vă ocupaţi de proiectele pe care le aveţi în desfăşurare. Din păcate, situaţia devine destul de tensionată la birou din cauza unor discuţii răutăcioase între mai mulţi colegi. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism şi să rezolvaţi aceste neînţelegeri.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Rac:

După distracţia de ieri, ziua de astăzi este foarte bună pentru relaxare. Profitaţi de timpul liber pentru a vă odihni şi a vă bucura de beneficiile unei zile fără griji. Plimbările mai lungi sau activităţile sportive sunt benefice pentru a vă îmbunătăţi starea de spirit.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Leu:

Datorită perseverenţei voastre, superiorii vă apreciază şi vă oferă beneficii substanţiale. De asemenea, este posibil ca astăzi să primiţi o ofertă de colaborare din partea unui partener de succes. Şansele ca proiectul vostru să se finalizeze cu succes sunt foarte mari.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Fecioară:

După o perioadă mai complicată, iată că acum a răsărit soarele şi pe strada voastră. Acesta este un moment foarte bun pentru a vă consolida relaţia cu partenerul de cuplu. În cazul în care sunteţi singuri, veşti bune; astrele sunt de partea voastră şi vă pot ajuta să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Balanţă:

Deşi nu aveţi niciun chef, astăzi trebuie să participaţi la un eveniment sau o întâlnire cu mai multe persoane. Nu vă doriţi să mergeţi, însă promisiunea rămâne promisiune şi trebui să vă faceţi simţită prezenţa. În cele din urmă, reuşiţi să vă relaxaţi şi chiar să aveţi parte de o seară foarte frumoasă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi vine la pachet cu puţină relaxare pentru voi. După o perioadă mai aglomerată, este timpul să vă bucuraţi de puţină linişte în compania persoanelor dragi. După orele prânzului, este posibil să primiţi o veste foarte bună cu privire la starea de sănătate a unui prieten drag.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Săgetător:

Astăzi vă treziţi în faţa trecutului; deşi credeaţi că aţi făcut pace şi chiar aţi acceptat tot ce s-a întâmplat, iată că descoperiţi că încă mai sunt multe situaţii încă incerte pentru voi. Nu puteţi trece peste această perioadă de unii singuri, de aceea vă recomand să cereţi sprijinul celor apropiaţi.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Capricorn:

Conjunctura astrală este favorabilă pentru voi; este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un împrumut mai vechi făcut unui prieten sau chiar despre un bonus pentru un proiect mai vechi. Vă gândiţi serios să faceţi o investiţie serioasă sau chiar să vă achiziţionaţi ceva important.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Vărsător:

Sunteţi hotărâţi ca astăzi să vă ocupaţi de problemele lăsate nerezolvate la locul de muncă. Aveţi nevoie de doar câteva ore pentru a rezolva mici sarcini ce nu pot fi amânate. După orele prânzului, este posibil să vă ajutaţi un membru al familiei cu un împrumut pentru o achiziţie importantă.


Horoscop 1 Decembrie 2014, Peşti:

Relaţia cu partenerul de cuplu trece prin încercări destul de dificile în această perioadă. Din cauza programului încărcat al amândurora, aţi reuşit să vă distanţaţi fără să vă daţi seama. Indicat ar fi să încercaţi să aveţi o discuţie serioasă şi foarte sinceră; este posibil să fiţi nevoiţi să faceţi compromisuri pentru a salva relaţia.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS