Horoscop Urania săptămânal: 22-28 septembrie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania 22-28 septembrie 2014


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Berbec:

Probabil că începeţi săptămâna pe baterii de rezervă sau tonusul vostru nu este acela cu care aţi fi fost obişnuiţi până acum. Căutaţi să vedeţi motivul pentru care aţi ajuns în starea aceasta. Poate că nu v-aţi odihnit suficient în weekend ori v-aţi suprasolicitat la muncă săptămâna trecută sau poate ar fi momentul să consultaţi un medic pentru un set general de analize. Doar voi puteţi veni cu concluzia!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Taur:

În cazul vostru, Luna Noua de miercuri influenţează casa sănătăţii fizice. Încercaţi să vă îngrijiţi mai mult în următoarele zile, dat fiind că planează riscul unor afecţiuni renale sau infecţii urinare. În cazul în care nu preluaţi singuri această iniţiativă, s-ar putea să ajungeţi în situaţia de a fi siliţi s-o faceţi joia aceasta, când realizaţi că sănătatea voastră nu era atât de puternică pe cât credeaţi.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Gemeni:

Pe fondul frământărilor interioare, pricinuite probabil de unele chestiuni profesionale presante, revin în peisaj duminica aceasta dureri sau chiar afecţiuni cu care v-aţi confruntat în mod repetat în ultimii doi ani şi jumătate. Nu este indicat să le treceţi cu vederea pentru că vă pot răpi din energia de care aveţi nevoie pentru a vă ocupa de toate treburile zilnice. Consultaţi un medic!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Rac:

Dacă vă aşteaptă un drum lung lunea aceasta sau doar vă petreceţi mult timp în maşină alergând dintr-o parte în alta, încercaţi să nu vă lăsaţi distrat de peisaj, gânduri sau ceilalţi pasageri din maşină. Nu zice nimeni că n-aţi fi un bun conducător auto, dar s-ar putea ca oboseala să vă joace feste. Poate că ar fi mai bine să apelaţi la mijloacele de transport în comun sau serviciile de taximetrie.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Leu:

Probabil că nu vă veţi hazarda în trafic joia aceasta, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre ceilalţi participanţi la trafic. Important este să nu vă lăsaţi intimidaţi de manevrele lor (poate prea) îndrăzneţe şi să vă vedeţi de drum liniştiţi. Dacă credeţi că sunteţi genul care se pierde cu firea în astfel de situaţii, poate ar fi mai bine să evitaţi orele de vârf şi călătoriile care implică ore multe la volan.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Fecioară:

Duminica aceasta puteţi fi ţinta unor răutăţi gratuite, fie ca cineva vă bagă beţe-n roate deliberat, ajung la urechile voastre bârfe care vă privesc, cineva drag v-a înşelat încrederea, împărtăşindu-i cuiva un secret de-al dumneavoastră sau, pur şi simplu, nimic din ce v-aţi propus nu vă reuşeşte. Cu siguranţă, nu vă doriţi să ieşiţi în evidenţă în acest mod, iar toate aceste lucruri riscă să vă înece corăbiile.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Balanţă:

Ipohondria se poate dovedi cel mai aprig duşman al vostru luni. În cazul în care credeţi că se întâmplă ceva cu voi, aţi contractat vreun virus ori vă doare pe ici pe colo, dar medicul continuă să vă infirme presupunerile, poate ar trebui să-i daţi crezare şi să luptaţi contra paranoiei. Luna Nouă de miercuri din casa personalităţii vă îndeamnă să faceţi acelaşi lucru şi să vă echilibraţi pe interior.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Scorpion:

Luna Nouă de miercuri din casa subconştientului vă îndeamnă să cădeţi la pace cu voi înşivă, evitând să vă raportaţi mereu la eşecurile profesionale, sentimentale sau la invesţiile care v-au pricinuit pagube. Deşi apar schimbări bruşte la serviciu ori starea de sănătate vi se deteriorează dintr-odată joi, nu înseamnă că ar trebui să abandonaţi această misiune prea uşor.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Săgetător:

Într-un fel sau altul, vă pomeniţi duminica aceasta într-o pasă proastă, complet paralizaţi de angoasele, obsesiile, viciile şi neputinţele care v-au dat târcoale de doi ani şi jumătate încoace, afectându-vă jovialitatea pe care aţi regăsit-o cu greu în lunile de vară. Încercaţi să faceţi un exerciţiu de voinţă şi să vă gândiţi că voi sunteţi la cârma acestor gânduri şi nu ele sunt cele care vă conduc.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Capricorn:

Sunteţi genul de persoane care nu spun lucruri fără să aibă habar despre ce vorbesc, dar lunea aceasta vă este ceva mai dificil să vă exprimaţi ideile într-un mod concis şi care să nu fie deschis la interpretări. Nu trebuie să începeţi automat să credeţi că sunteţi incapabili sau că ceilalţi ştiu mai multe decât voi, ci încercaţi să vă relaxaţi şi să înţelegeţi că uneori tindeţi să luaţi prea în serios lucrurile.


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Vărsător:

Cu siguranţă, nu căutaţi să intraţi în dispută cu nimeni şi nici să turnaţi gaz pe foc, dar modul în care vă exprimaţi, tonul pe care-l folosiţi în discuţiile cu ceilalţi şi cuvintele pe care le alegeţi spun altceva despre voi joia aceasta. Puteţi ajunge chiar să credeţi că sunteţi inadaptaţi social, retrăgându-vă într-o carapace pe care nu ştia nimeni până acum că o aveţi. Trebuie doar să vă îndulciţi puţin vorbele!


Horoscop 22-28 septembrie 2014, Peşti:

În ultimii doi ani şi jumătate, filozofia voastră de viaţă a trecut prin schimbări majore ca urmare a evenimentelor mai puţin plăcute care s-au succedat în acest interval de timp. Simţiţi mai acut duminică senzaţia că nu mai ştiţi în ce să credeţi, abandonându-vă complet unei stări de melancolie, deşi vă merge bine la serviciu şi sănătatea vă este de fier. Învăţaţi să apreciaţi aceste lucruri!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS