Horoscop Urania zilnic: luni, 7 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 7 iulie 2014


Horoscop 7 iulie 2014, Berbec:

În prima parte a zilei aveţi timp să vă bucuraţi de câteva clipe de linişte şi de relaxare. După prânz, primiţi vizitatori sau trebuie să participaţi la un eveniment important. O discuţie matură şi serioasă cu o persoană foarte dragă vă va ajuta să vedeţi lumea cu alţi ochi şi să vă schimbaţi priorităţile în viaţă.


Horoscop 7 iulie 2014, Taur:

Informaţiile pe care le veţi primi pe parcursul zilei de azi vă vor ajuta să luaţi câteva decizii pe care le tot amânaţi de ceva vreme. Vă veţi bucura să primiţi şi câteva veşti din partea unei persoane pe care nu aţi mai văzut-o de foarte mult timp. Aţi putea profita de moment şi să-i propuneţi să ieşiţi la o cafea, pentru a povesti fiecare ce a mai făcut în ultima vreme.


Horoscop 7 iulie 2014, Gemeni:

Luni, 7 iulie 2014, dimineaţa vă găseşte uşor nostalgic. Este posibil ca astăzi să simţiţi nevoia de a relua legătura cu un prieten mai vechi, de care nu aţi mai auzit de foarte mult timp. Rezervaţi-vă câteva ore pentru discuţii lungi, în care retrăiţi amintiri frumoase şi poveşti pe care nu le-aţi mai auzit de mult timp.


Horoscop 7 iulie 2014, Rac:

Simţiţi că trebuie să schimbaţi ceva în viaţa dvs. şi începeţi cu modificările din locuinţă. Partenerul de cuplu vă vine în ajutor şi vă ajută să achiziţionaţi cele mai bune piese de mobilier şi accesorii pentru casă. Asamblarea şi aranjarea produselor va dura destul de mult timp, însă rezultatul final vă va mulţumi pe deplin.


Horoscop 7 iulie 2014, Leu:

În ultima perioadă aţi abuzat de cardul de credit şi nu v-aţi dat seama cât aţi cheltuit. Cel mai bine este să returnaţi produsele de care nu aveţi nevoie sau pe care ştiţi că nu le veţi folosi prea curând. Încercaţi să fiţi mai chibzuit în următoarea perioadă şi să vă limitaţi la a vă lua doar lucrurile cu adevărat indispensabile.


Horoscop 7 iulie 2014, Fecioară:

Nu vă neglijaţi relaţia de dragoste; încercaţi ca măcar astăzi să petreceţi câteva momente în compania partenerului de cuplu. Se anunţă o zi frumoasă, aşa că o plimbare în aer liber vă va ajuta pe amândoi să vă relaxaţi. Discuţiile despre viitorul împreună par a fi şi ele în program, înzestraţi-vă cu multă răbdare.


Horoscop 7 iulie 2014, Balanţă:

Ziua începe foarte bine; sunteţi cu zâmbetul pe buze şi vă bucuraţi de compania celor dragi. Din păcate, o conversaţie cu o persoană apropiată se poate transforma într-o ceartă gravă. Dacă simţiţi că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, cel mai bine este să vă retrageţi până nu este prea târziu.


Horoscop 7 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi simţiţi nevoia să fiţi singur şi să vă relaxaţi. Din păcate, prietenii dvs. au o altă părere. Primiţi o invitaţie la un eveniment important şi nu aveţi cum să refuzaţi. Deşi nu aveţi dispoziţia necesară, în final ajungeţi să vă distraţi şi să vă bucuraţi de compania persoanelor care vă însoţesc.


Horoscop 7 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi sunteţi foarte sociabil şi vorbăreţ. Găsiţi foarte uşor subiecte de conversaţii şi reuşiţi să vă faceţi plăcut de majoritatea persoanelor cu care intraţi în contact. Este un moment frumos pentru a vă face noi cunoştinţe şi chiar prieteni. Spre seară, un membru al familiei vă aduce o veste neaşteptată.


Horoscop 7 iulie 2014, Capricorn:

Astăzi aveţi nevoie să fiţi singur şi să vă puneţi în ordine ideile şi gândurile. Aţi avut o perioadă destul de aglomerată şi vreţi să vă relaxaţi de unul singur. Spre seară, este posibil să aveţi parte de o discuţie educaţională şi foarte frumoasă în compania unei persoane inteligente, pe care o respectaţi foarte mult.


Horoscop 7 iulie 2014, Vărsător:

Astăzi hotărâţi să vă ocupaţi de persoanele dragi din viaţa dvs. şi să îmbunătăţiţi relaţia pe care o aveţi cu acestea. Sunteţi foarte sociabil şi bine dispus; este posibil să faceţi o vizită unui prieten sau chiar să ieşiţi din localitate pentru a vă vedea cu un membru al familiei. Seara vă găseşte în compania persoanei de cuplu.


Horoscop 7 iulie 2014, Peşti:

Începeţi ziua de astăzi cu o decizie hotărâtă; sunteţi dispus să faceţi compromisuri pentru ca partenerul dvs. să fie fericit. Va trebui să vă călcaţi pe orgoliu şi să vă ocupaţi de o problemă mai veche pe care o aveţi cu o cunoştinţă de-a persoanei iubite. Spre seară, aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva momente de singurătate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS