Horoscop Urania zilnic: joi, 31 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 31 iulie 2014


Horoscop 31 iulie 2014, Berbec:

Atenţia dvs. va fi îndreptată asupra lucrurilor materiale; vă doriţi foarte mult să cheltuiţi bani şi să vă achiziţionaţi mai multe lucruri. Întrucât următoarea perioadă va fi una mai dificilă în ceea ce priveşte planul profesional, încercaţi să vă limitaţi doar la lucruri de care aveţi cu adevărat nevoie.


Horoscop 31 iulie 2014, Taur:

Evenimentele de astăzi vor readuce armonia în viaţa dvs; aveţi noroc în activităţile profesionale şi reuşiţi să vă rezolvaţi problemele sentimentale. În cazul în care sunteţi într-o relaţie, acordaţi mai multă atenţie partenerului de cuplu. Dacă sunteţi singur, o ieşire în oraş vă poate ajuta să faceţi o cucerire importantă.


Horoscop 31 iulie 2014, Gemeni:

Joi, 31 iulie 2014, este ideal pentru a vă face ordine nu doar în viaţa profesională, ci şi în cea financiară. Este posibil să primiţi o propunere de colaborare din partea unui coleg de muncă. Nu acceptaţi această ofertă decât după ce aţi cerut şi părerea partenerului de cuplu.


Horoscop 31 iulie 2014, Rac:

Astăzi sunteţi pus pe muncă; vă doriţi foarte mult să vă ocupaţi de problemele mai dificile pentru ca pe seară să vă puteţi relaxa în compania partenerului de cuplu. Din fericire, aveţi foarte multă inspiraţie şi vă veţi termina proiectele mai repede decât aţi crezut. Nu intraţi în dispute sau certuri cu colegii de muncă deoarece foarte greu veţi scăpa.


Horoscop 31 iulie 2014, Leu:

Sunteţi prins cu multe treburi la locul de muncă; încă de la prima oră a dimineţii trebuie să vă ocupaţi de un proiect sau de o negociere importantă şi aveţi nevoie să daţi tot ce este mai bun din dvs. Din păcate, spre seară veţi fi epuizat din cauza oboselii şi nu veţi mai reuşi să vă ţineţi promisiunile făcute partenerului de cuplu.


Horoscop 31 iulie 2014, Fecioară:

Această perioadă este foarte bună pentru noi începuturi. În cazul în care simţiţi nevoia să faceţi schimbări în orice aspect al vieţii dvs., nu mai staţi pe gânduri. Sunteţi foarte inspirat, aveţi multă putere de convingere şi sunteţi sigur pe dvs., calităţi ce vă vor ajuta să găsiţi drumul către fericire.


Horoscop 31 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi mai sensibil decât de obicei; este posibil să vă loviţi de o problemă mai dificilă, căreia nu reuşiţi să îi găsiţi rezolvare. În cazul în care nu vă descurcaţi de unul singur, cereţi ajutorul unei persoane de încredere; poate fi un membru al familiei, partenerul de cuplu sau un prieten apropiat.


Horoscop 31 iulie 2014, Scorpion:

Învăţaţi să faceţi compromisuri cu persoanele potrivite; dacă îi ajutaţi pe cei din jurul dvs., şi ei vă vor returna favoarea atunci când veţi avea nevoie. Prietenii sunt foarte importanţi pentru a vă descurca în momente dificile, iar dvs. ştiţi cel mai bine asta. Este posibil ca astăzi să legaţi o prietenie puternică cu o persoană necunoscută.


Horoscop 31 iulie 2014, Săgetător:

Aveţi parte de o zi destul de aglomerată. Din cauza faptului că ieri nu aţi reuşit să vă concentraţi pentru a vă termina treaba, astăzi se pare că va trebui să munciţi de două ori mai mult. Faceţi-vă un plan strict, pe care să îl urmaţi şi profitaţi de orice moment liber al colegilor de muncă pentru a le cere ajutorul.


Horoscop 31 iulie 2014, Capricorn:

În sfârşit, o urmă de speranţă. Astăzi reuşiţi să vedeţi primele progrese în proiectele pe care le-aţi început în urmă cu ceva timp. Astfel, vă recăpătaţi optimismul şi se pare că sunteţi tot mai dornic să vă duceţi visele la capăt. Spre seară, aveţi parte de o surpriză neaşteptată pe plan sentimental.


Horoscop 31 iulie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi este una destul de dificilă pentru dvs. Simţiţi că trebuie să schimbaţi ceva în viaţa sentimentală; aveţi impresia că aţi ajuns într-un moment în care dvs. sunteţi singurul care face ceva pentru ca relaţia să funcţioneze. Înainte de a lua o decizie importantă, încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 31 iulie 2014, Peşti:

Se pare că nu aveţi foarte multe lucruri de făcut la locul de muncă, aşa că vă dedicaţi ziua relaxării. Aveţi timp pentru a face planuri de vacanţă sau pentru a vă bucura de o pauză de prânz prelungită. Spre seară, o ieşire în oraş în compania partenerului de cuplu sau a prietenilor apropiaţi vă va ajuta să încheiaţi în forţă această zi frumoasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS