Horoscop Urania zilnic: joi, 3 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 3 iulie 2014


Horoscop 3 iulie 2014, Berbec:

Aţi avut o perioadă destul de dificilă în ceea ce priveşte planul financiar. Din fericire, în curând timp va răsări soarele şi pe strada dvs.; în cursul zilei de astăzi este posibil să găsiţi cea mai bună modalitate de a rezolva problemele. Primiţi o sumă de bani sau o propunere de afaceri.


Horoscop 3 iulie 2014, Taur:

Astăzi primiţi o posibilă ofertă profesională. Poate fi vorba despre un proiect amplu, care vine la pachet cu numeroase beneficii financiare. Chiar şi aşa, volumul de muncă este uriaş şi nu veţi mai avea timp de nimic. Consultaţi-vă partenerul înainte de a lua o decizie finală.


Horoscop 3 iulie 2014, Gemeni:

Joi, 3 iulie 2014, ar trebui să fiţi mai chibzuit în ceea ce priveşte cheltuielile. Deşi aţi avut o perioadă frumoasă financiar, lucrurile nu vor sta aşa tot timpul. Dacă aveţi vreo ofertă de colaborare sau o idee de afaceri, nu staţi pe gânduri şi apucaţi-vă de treabă. Aveţi multă inspiraţie şi reuşiţi în tot ce vă propuneţi.


Horoscop 3 iulie 2014, Rac:

Sunteţi foarte ocupat în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar atunci când găsiţi puţin timp liber, hotărâţi să îl petreceţi alături de cei dragi. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză neaşteptată din partea unui prieten mai vechi. O vizită neanunţată sau o veste vor încheia perfect această zi.


Horoscop 3 iulie 2014, Leu:

Ziua de astăzi vine la pachet cu multe emoţii şi stări de anxietate. Complotaţi cu un coleg sau un prieten să rezolvaţi un conflict mai vechi între două persoane dragi şi sunteţi foarte nerăbdător să vedeţi cum funcţionează planul dvs. Spre seară, aveţi parte de o discuţie serioasă cu un membru al familiei.


Horoscop 3 iulie 2014, Fecioară:

Viaţa profesională este într-o continuă schimbare, iar dvs. vă este tot mai greu să vă adaptaţi la toate aceste modificări. În cazul în care nu vă mai descurcaţi, încercaţi să aveţi o discuţie serioasă cu superiorii; aceştia vor înţelege şi vă vor oferi ajutorul de care aveţi nevoie. Câteva zile de concediu vă pot readuce liniştea de care aveţi nevoie.


Horoscop 3 iulie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi este una extrem de frumoasă pentru dvs. Astrele vă pregătesc surprize uriaşe pe plan sentimental. Este posibil ca partenerul de cuplu să vă surprindă în curând cu o propunere. Dacă sunteţi singur, în scurt timp lucrurile se vor schimba. Urmează să întâlniţi o persoană care vă va schimba radical viaţa.


Horoscop 3 iulie 2014, Scorpion:

Sunteţi foarte încrezător în forţele proprii şi vă pregătiţi să vă asumaţi responsabilitatea pentru viitorul dvs. profesional. Faceţi alegeri riscante, însă înţelepte şi foarte mature. Acum este cel mai bun moment pentru a schimba ceva în ceea ce priveşte cariera dvs. Vă urmaţi visurile şi asta este tot ce contează.


Horoscop 3 iulie 2014, Săgetător:

Din cauza unei greşeli de neatenţie din partea unuia dintre colegii de muncă, un proiect poate fi compromis. Partenerii de afaceri şi superiorii nu sunt deloc mulţumiţi de modul în care avansează munca echipei dvs. şi se gândesc să renunţe la finanţare. Din păcate nu puteţi face nimic pentru a schimba acest lucru, trebuie doar să aşteptaţi.


Horoscop 3 iulie 2014, Capricorn:

Sunteţi o persoană care are nevoie de libertate, iar rutina în care aţi intrat vă sperie. Lucrurile pe plan profesional sunt foarte bine aranjate, iar dvs. trebuie să înţelegeţi că uneori trebuie să faceţi compromisuri pentru a avea stabilitate financiară şi a vă bucura de avantaje profesionale.


Horoscop 3 iulie 2014, Vărsător:

Relaţia dintre dvs. şi partenerul de cuplu a început să scârţâie, iar dvs. aţi ajuns în punctul în care nu ştiţi ce să mai faceţi pentru a o salva. Înainte de a lua o decizie radicală, încercaţi să cereţi ajutorul unei persoane în care puteţi avea încredere. Este posibil să primiţi un sfat important, care vă poate ajuta să rezolvaţi această problemă dificilă.


Horoscop 3 iulie 2014, Peşti:

Astăzi vă ocupaţi de o problemă extrem de dificilă la locul de muncă. Colegii de muncă vă apreciază devotamentul pentru echipă, iar superiorii sunt foarte impresionaţi de alegerea dvs. Pe plan sentimental, continuaţi să faceţi alegeri nepotrivite; poate că este timpul să vă ascultaţi inima şi să vă lăsaţi purtat de sentimente.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS