Horoscop Urania zilnic: miercuri, 9 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 9 iulie 2014


Horoscop 9 iulie 2014, Berbec:

A venit momentul să luaţi o decizie extrem de importantă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Vă gândiţi să faceţi o mişcare complicată în carieră; următoarea perioadă se anunţă a fi destul de dificilă, însă beneficiile vor fi pe măsura muncii depuse, iar dvs. vă veţi simţi mai împlinit ca niciodată.


Horoscop 9 iulie 2014, Taur:

Ziua de astăzi este bună pentru călătorii de afaceri, întâlniri importante sau proiecte importante. În cazul în care sunteţi în sesiune sau aveţi examene, astrele sunt de partea dvs. Spre seară, sunteţi nevoit să vă ocupaţi de o problemă familială. Dacă vă păstraţi calmul, totul se va rezolva în scurt timp.


Horoscop 9 iulie 2014, Gemeni:

Miercuri, 9 iulie 2014, sunteţi nesigur în ceea ce priveşte viaţa sentimentală; trebuie să luaţi o decizie destul de importantă şi aveţi nevoie de un sfat, aşa că hotărâţi să discutaţi cu un prieten apropiat. Tot astăzi vă îndreptaţi atenţia asupra propriei persoane. Faceţi documentări serioase şi vă gândiţi să vă schimbaţi stilul alimentar.


Horoscop 9 iulie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este dedicată strict planului profesional. După o scurtă pauză de relaxare, sunteţi hotărât să vă apucaţi serios de treabă. Prima parte a zilei este excelentă pentru a gândi strategii, a pune în aplicare planuri sau a vă ocupa de proiecte în echipă. Aveţi idei foarte bune şi reuşiţi tot ce vă propuneţi.


Horoscop 9 iulie 2014, Leu:

Încă de la prima oră a dimineţii sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă concentraţi. Simţiţi nevoia să cereţi ajutorul colegilor de muncă, însă ideile lor nu vă vor ajuta foarte mult. Cel mai bine este să vă păstraţi calmul şi să vă ocupaţi singur de sarcinile pe care le aveţi. Spre seară, este posibil să întâlniţi un prieten vechi.


Horoscop 9 iulie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a plănui evenimente viitoare din viaţa dvs. sau a prietenilor. Vă organizaţi foarte bine timpul şi aveţi multă inspiraţie. Aceasta este o perioadă bună şi pentru şedinţe sau negocieri importante. Spre seară, partenerul de cuplu vă va surprinde cu un cadou frumos.


Horoscop 9 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi nu reuşiţi să vă concentraţi deloc şi sunteţi destul de irascibil. Pentru a trece cu bine peste această zi, încercaţi să vă ocupaţi de sarcinile dvs. şi să nu intraţi în contact cu prea multă lume. După orele prânzului, hotărâţi că vreţi să reparaţi o greşeală din trecut. Poate fi vorba despre un conflict avut cu o persoană dragă sau chiar cu un fost partener de cuplu.


Horoscop 9 iulie 2014, Scorpion:

Vă îndreptaţi atenţia asupra vieţii personale. Treceţi printr-o perioadă destul de grea şi aveţi nevoie de tot sprijinul din lume. Vă simţiţi în siguranţă înconjurat de prietenii vechi, care vă cunosc destul de bine încât să ştie cum să fie alături de dvs. încât să vă facă să vă simţiţi confortabil.


Horoscop 9 iulie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi vine cu câteva surprize în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Sunteţi hotărât să faceţi o schimbare în relaţia cu partenerul de cuplu. Dacă sunteţi încă singur, astrele sunt de partea dvs. şi vă oferă posibilitatea de a întâlni persoane noi. Datorită umorului şi stilului natural, vă va fi foarte uşor să intraţi în graţiile celor din jurul dvs.


Horoscop 9 iulie 2014, Capricorn:

Aveţi parte de o zi destul de complicată pe plan profesional; aşteptaţi un răspuns cu privire la un proiect amplu şi extrem de important, iar partenerul sau clientul de afaceri pare să nu se grăbească cu anunţarea deciziei. Mâinile dvs. sunt legate şi nu aveţi ce face, aşa că cel mai bine este să învăţaţi să aveţi răbdare.


Horoscop 9 iulie 2014, Vărsător:

Treceţi prin schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi planuri şi idei foarte bune, pe care aşteptaţi de mult timp pentru a le pune în aplicare. Acesta este un moment bun pentru a lua decizii importante. Partenerul de cuplu este alături de dvs. şi vă oferă sprijinul de care aveţi nevoie.


Horoscop 9 iulie 2014, Peşti:

Astrele au fost foarte darnice cu dvs. în ultima perioadă deoarece aţi făcut cele mai bune alegeri pe toate planurile. Obişnuiţi-vă cu visurile îndrăzneţe, aveţi încredere în dvs. şi profitaţi de fiecare ocazie care va apare. În ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu, totul pare să devină tot mai serios.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS