Horoscop Urania zilnic: marţi, 8 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 8 iulie 2014


Horoscop 8 iulie 2014, Berbec:

Începeţi ziua cu o schimbare în bine; fie că este vorba despre relaţia cu partenerul de cuplu, fie că trebuie să luaţi o hotărâre cu privire la locul de muncă actual, acest pas va fi unul extrem de important pentru dvs. şi vă va aduce liniştea de care aveţi nevoie în viaţă.


Horoscop 8 iulie 2014, Taur:

Sunteţi o persoană destul de importantă în cadrul companiei, iar superiorii au mare încredere în dvs. De aceea, primiţi un proiect foarte amplu, la care va trebui să lucraţi alături de o echipă numeroasă. Nu vă este teamă de acest început şi sunteţi hotărât să le demonstraţi tuturor că meritaţi toate beneficiile pe care le primiţi.


Horoscop 8 iulie 2014, Gemeni:

Marţi, 8 iulie 2014, este o zi extrem de aglomerată pentru dvs. şi nu aveţi timp nici să respiraţi. Primiţi foarte multe sarcini dificile, de care trebuie să vă ocupaţi într-un timp extrem de scurt. Din păcate cam acesta va fi ritmul întreaga săptămână iar dvs. trebuie să ţineţi pasul cu el.


Horoscop 8 iulie 2014, Rac:

Este timpul să reveniţi la normalitate. Aşa cum era de aşteptat, încă de dimineaţă sunteţi pregătit de muncă. Proiectele vă aşteaptă iar dvs. sunteţi mai mult decât dornic să vă reluaţi activitatea profesională. Trageţi tare, însă beneficiile pe care urmează să le primiţi vor fi pe măsura muncii depuse.


Horoscop 8 iulie 2014, Leu:

Relaţia pe care o aveţi cu superiorii s-a format de-a lungul timpului şi se bazează pe încredere reciprocă. Sunteţi foarte apreciat în cadrul companiei şi asta deoarece aţi muncit foarte mult şi aţi dat dovadă de responsabilitate şi maturitate atunci când a fost cazul. Astăzi este posibil să primiţi o veste neaşteptată din partea colaboratorilor de afaceri.


Horoscop 8 iulie 2014, Fecioară:

Astăzi sunteţi nevoit să vă amânaţi planurile deoarece va trebui să vă ocupaţi de un proiect de ultimă oră. Spre norocul dvs., primiţi ajutor din partea colegilor de departament, iar împreună reuşiţi să găsiţi cea mai bună rezolvare. Spre seară, vă relaxaţi în compania unor persoane dragi.


Horoscop 8 iulie 2014, Balanţă:

Sunteţi hotărât să vă rezolvaţi problemele, însă daţi peste câteva bariere şi vă este tot mai dificil să vă păstraţi calmul. Este posibil ca un coleg de muncă să vă pună beţe în roate în proiectele la care lucraţi. Singurul mod de a vă ocupa de această neînţelegere este cu ajutorul superiorilor.


Horoscop 8 iulie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi vine la pachet cu mici schimbări în ceea ce priveşte programul de muncă. Spre norocul dvs., veţi avea mai puţin de lucru şi veţi termina mai devreme decât de obicei. Astfel, veţi putea să vă petreceţi seara în compania partenerului de cuplu. Sunt foarte multe subiecte despre care trebuie să discutaţi.


Horoscop 8 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi aflaţi că trebuie să vă ocupaţi de un proiect mai amplu şi pentru asta este posibil să lucraţi alături de o altă echipă sau chiar să fiţi transferat într-un alt departament. Vi se va părea destul de dificil la început, însă trebuie să vă adaptaţi. Veţi avea foarte multe lucruri noi de învăţat, care vă vor ajuta pe viitor.


Horoscop 8 iulie 2014, Capricorn:

Astăzi sunteţi nehotărât şi este posibil să vă doriţi să faceţi câteva schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa dvs. profesională. Nu sunteţi mulţumit de jobul pe care îl aveţi şi aveţi impresia că pierdeţi timpul. Nu luaţi o decizie radicală decât în momentul în care sunteţi hotărât că vreţi să faceţi asta sau aveţi o altă oferta de muncă.


Horoscop 8 iulie 2014, Vărsător:

Ziua de astăzi vă găseşte foarte bine dispus şi cu idei incredibile în ceea ce priveşte viaţa profesională. Sunteţi foarte creativ şi reuşiţi să găsiţi cele mai bune soluţii pentru cele mai dificile probleme. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a vă ocupa de planul de afaceri, şedinţe sau chiar negocieri.


Horoscop 8 iulie 2014, Peşti:

Sunteţi optimist cu privire la problemele de la locul de muncă şi vă păstraţi răbdarea pentru a nu face vreo scenă în faţa superiorilor. Primiţi mai multe sarcini decât puteţi face faţă şi veţi fi nevoit să staţi şi peste program. Spre fericirea dvs., un coleg de muncă vă oferă o mână de ajutor cu privire la un proiect.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS