Horoscop Urania zilnic: duminică, 6 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 6 iulie 2014


Horoscop 6 iulie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi este dedicată distracţiei, relaxării şi flirtului. Dacă sunteţi singur, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a întâlni noi persoane. Stilul direct şi personalitatea jucăuşă vă vor ajuta foarte mult în conversaţii. Evitaţi activităţile de rutină şi bucuraţi-vă de compania prietenilor.


Horoscop 6 iulie 2014, Taur:

Astăzi trebuie să faceţi o călătorie scurtă pentru a vă putea relaxa. Este posibil să fie vorba despre o mică vacanţă petrecută în compania unor prieteni dragi. Chiar şi aşa, încercaţi să nu exageraţi cu cheltuielile; indicat ar fi să păstraţi câţiva bani deoparte pentru a fi asigurat în momentele mai puţin fericite.


Horoscop 6 iulie 2014, Gemeni:

Duminică, 6 iulie 2014, sunteţi presat de timp şi trebuie să luaţi o decizie în ceea ce priveşte viaţa dvs. personală. Încercaţi să nu vă grăbiţi deoarece viitorul dvs. depinde de asta; dacă simţiţi că nu vă descurcaţi, vă recomand să cereţi ajutorul şi părerea unei persoane de încredere. Astfel vă veţi descărca şi poate veţi primi un sfat care vă va fi de folos.


Horoscop 6 iulie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este una specială pentru dvs. În sfârşit reuşiţi să lăsaţi deoparte problemele profesionale şi vă faceţi timp pentru viaţa sentimentală. Petreceţi momente frumoase alături de partenerul de cuplu şi câţiva prieteni apropiaţi; spre seară aveţi parte de o surpriză frumoasă din partea unui membru al familiei.


Horoscop 6 iulie 2014, Leu:

După o perioadă destul de aglomerată la locul de muncă, astăzi aveţi timp să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de o zi liniştită, fără prea multe evenimente importante. La prânz este posibil să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu, care vine cu o soluţie foarte bună pentru rezolvarea problemelor voastre.


Horoscop 6 iulie 2014, Fecioară:

Dimineaţa vă găseşte cu zâmbetul pe buze şi extrem de bine dispus. Vă păstraţi acest optimism întreaga zi, deşi aveţi foarte multe probleme care vă dau bătaie de cap. Un prieten drag are nevoie de ajutor financiar şi decide să vină la dvs.; hotărâţi să îi oferiţi banii necesari pentru a îşi rezolva problemele.


Horoscop 6 iulie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi vine la pachet cu multe surprize în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Partenerul de cuplu vă propune să treceţi la următorul nivel în relaţia voastră; dacă sunteţi singur, acest lucru se va schimba în scurt timp. Acum este cel mai bun moment să faceţi noi cuceriri.


Horoscop 6 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi este posibil să fiţi nevoit să faceţi un drum mai lung pentru a petrece câteva momente alături de cei dragi; faceţi o vizită părinţilor sau chiar bunicilor. Spre seară trebuie să luaţi o decizie cu privire la un proiect profesional de care vă ocupaţi. Partenerul de cuplu vă oferă un sfat important, care vă ajută foarte mult cu privire la această situaţie.


Horoscop 6 iulie 2014, Săgetător:

Sunteţi foarte activ şi aveţi foarte multe idei pentru a vă ocupa de problemele profesionale. În prima parte a zilei trebuie să vă ocupaţi de mici proiecte personale; aveţi de luat câteva decizii importante, care vă vor schimba foarte mult relaţia cu cei din jurul dvs. În curând prietenii vă vor felicita pentru alegerile făcute.


Horoscop 6 iulie 2014, Capricorn:

Astăzi sunteţi răsplătit pentru eforturile depuse în viaţa sentimentală; partenerul decide să îşi petreacă întreaga zi în compania dvs. Spre seară este posibil să aveţi parte de o surpriză incredibilă; este vorba despre un cadou frumos, pe care dvs. vi-l doreaţi de foarte mult timp, însă nu aţi reuşit să vi-l achiziţionaţi.


Horoscop 6 iulie 2014, Vărsător:

Realizaţi că puteţi începe o afacere extrem de bună cu unul dintre hobby-urile dvs. Aceasta pasiune a dvs. vă va aduce numeroase beneficii financiare, însă trebuie să aveţi răbdare deoarece este drum lung până acolo. Important este că aveţi încredere în dvs. şi sunteţi dispus să luptaţi pentru a vă atinge visurile.


Horoscop 6 iulie 2014, Peşti:

Astăzi trebuie să vă amânaţi sau anulaţi planurile deoarece sunteţi nevoit să faceţi un drum afară din localitate. Un membru al familiei sau chiar o persoană foarte apropiată dvs. trece printr-un moment foarte greu, iar dvs. trebuie să îi fiţi alături. Spre seară, reuşiţi să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de câteva clipe de linişte.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS