Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 5 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 5 iulie 2014


Horoscop 5 iulie 2014, Berbec:

Aveţi parte de o zi destul de neobişnuită; este posibil ca astăzi să primiţi un proiect important, care vine la pachet cu o serie de modificări în ceea ce priveşte viaţa dvs. profesională. Va fi o perioadă mai dificilă, însă dacă vă adaptaţi repede nimic nu vi se va mai părea greu de realizat.


Horoscop 5 iulie 2014, Taur:

Aveţi tendinţa să credeţi că faceţi alegeri nepotrivite în ceea ce priveşte viaţa profesională. Aveţi multe proiecte şi planuri pe care vreţi să le puneţi în aplicare, însă vă este teamă de eşecuri. Învăţaţi să aveţi încredere în dvs. şi să faceţi compromisuri. O persoană mai în vârstă vă poate da un sfat foarte bun, după care să vă ghidaţi.


Horoscop 5 iulie 2014, Gemeni:

Sâmbătă, 5 iulie 2014, vă treziţi mai obosit ca niciodată. Din cauza programului aglomerat din ultima perioadă, simţiţi că nu mai reuşiţi să vă concentraţi şi vă este tot mai dificil să veniţi cu idei noi pentru rezolvarea problemelor profesionale. Încercaţi să staţi departe de certuri sau discuţii contradictorii.


Horoscop 5 iulie 2014, Rac:

Ziua de astăzi vine la pachet cu multe surprize pentru dvs. Pe plan profesional este posibil să primiţi un proiect amplu, care vă va aduce multe beneficii financiare. Spre seară, partenerul de cuplu vă oferă un cadou la care visaţi de foarte mult timp.


Horoscop 5 iulie 2014, Leu:

Această zi este perfectă pentru a vă ocupa de viaţa profesională. Este posibil să vi se aprobe un proiect la care lucraţi de foarte mult timp şi în care v-aţi pus toate speranţele. Se anunţă o perioadă aglomerată, cu numeroase ore petrecute peste program însă beneficiile vor fi pe măsura muncii dvs. depuse.


Horoscop 5 iulie 2014, Fecioară:

În ultima perioadă aţi avut parte de câteva schimbări profesionale; v-aţi îndreptat întreaga atenţie asupra proiectelor la care lucraţi şi se pare că nu mai aveţi timp de absolut nimic. Pentru ca partenerul de cuplu să nu se simtă neglijat încercaţi să vă găsiţi timp şi pentru relaţia dvs. amoroasă.


Horoscop 5 iulie 2014, Balanţă:

Ziua începe foarte bine, cu o veste frumoasă la locul de muncă. Luaţi parte la o şedinţă importantă, iar superiorii vă felicită pentru ideile pe care le prezentaţi. Partenerul de cuplu are nevoie de atenţia dvs. deoarece trece printr-o perioadă dificilă. Încercaţi să îi fiţi alături şi să îl ajutaţi cu sfaturi.


Horoscop 5 iulie 2014, Scorpion:

În cazul în care vă gândiţi să schimbaţi ceva pe plan profesional, acesta este cel mai bun moment. Astrele sunt de partea dvs. şi vă ajută să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile, fără a întâmpina prea multe probleme. Spre seară, primiţi o veste neaşteptată de la un prieten pe care nu l-aţi mai văzut de ceva timp.


Horoscop 5 iulie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi se anunţă una destul de dificilă. Sunteţi nevoit să vă amânaţi planurile pe care vi le făcuseşi alături de persoana iubită deoarece trebuie să faceţi o călătorie de afaceri. Partenerul de cuplu nu va fi foarte mulţumit de această veste, însă se va resemna şi va înţelege situaţia.


Horoscop 5 iulie 2014, Capricorn:

Astăzi trebuie să luaţi o decizie radicală în ceea ce priveşte viaţa dvs. sentimentală. Nu vă mulţumeşte modul în care avansează relaţia de cuplu şi simţiţi că este timpul să faceţi o schimbare. O discuţie serioasă cu partenerul de cuplu vă poate ajuta să luaţi cea mai bună hotărâre în această privinţă.


Horoscop 5 iulie 2014, Vărsător:

Atenţia dvs. se învârte în jurul unei singure mari probleme – este vorba despre planul financiar. Spre norocul dvs., sunteţi creativ şi aveţi foarte multă imaginaţie şi asta vă ajută foarte mult în domeniul în care lucraţi. Urmează să primiţi un proiect important, care vă va aduce numeroase beneficii.


Horoscop 5 iulie 2014, Peşti:

În ultima perioadă aţi avut parte de numeroase schimbări neaşteptate în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Lucrurile încep să revină pe făgaşul lor normal, iar dvs. sunteţi din nou liniştit şi fericit. Vă pregătiţi pentru o etapă frumoasă alături de partenerul de cuplu şi sunteţi mai nerăbdător ca niciodată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS