Horoscop Urania zilnic: vineri, 4 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 4 iulie 2014


Horoscop 4 iulie 2014, Berbec:

Se pare că, în chestiuni sentimentale şi de suflet, e destul de greu să-ţi reziste cineva astăzi. Este de aşteptat să ai darul de a spune atât de iscusit, de inspirat în cuvinte ceea ce simţi, încât persoanei căreia îi declari dragostea să fie copleşită şi să consimtă la cererea ta. Oricum, e destul de posibil să nu accepţi cu uşurinţă un refuz, să mergi până la capăt pentru a cuceri reduta.


Horoscop 4 iulie 2014, Taur:

Iată o zi în care astrele stau deoparte, fără să te restricţioneze ori să te condiţioneze în vreun fel anume. S-ar zice că ai destulă libertate de gândire şi acţiune, sigur, toate astea sub rezerva de a-ţi asuma şi consecinţele faptelor tale. Toate domeniile de viaţă sunt în mod egal evidenţiate şi favorizate, toate domeniile de interes ale existenţei pot deveni câmpuri benefice de învăţare şi experimentare.


Horoscop 4 iulie 2014, Gemeni:

Vineri, 4 iulie 2014, iată o zi în care totul pare să decurgă la superlativ. Aflat cel mai probabil în deplinătatea forţelor tale fizice, ai putea deveni ostentativ. E de aşteptat să atragi atenţia asupra ta şi să impresionezi, să ai trecere la inima cuiva de s#x opus. Se pare că intuieşti azi şi o cale, o conduită potrivită prin care eşti răsfăţat de către cei din familie.


Horoscop 4 iulie 2014, Rac:

Ţi-ar putea fi destul de greu azi să accepţi unele înfrângeri sau eşecuri în carieră. E posibil să dramatizezi situaţia şi într-o chestiune de familie, iar faptul că nu ţi-ai punctat obiectivele ori că nu ţi-ai îndeplinit sarcinile alocate să capete proporţii apocaliptice în viziunea ta. Evită să te ambiţionezi într-o direcţie în care lucrurile nu se leagă - fii flexibil şi improvizează, dă dovadă de imaginaţie şi prezenţă de spirit!


Horoscop 4 iulie 2014, Leu:

Iată o zi călduţă, fără mari lipsuri şi deranjamente. Reuşeşti probabil să te descurci cu uşurinţă în afacerile cotidiene şi pragmatice, în care sunt puse în joc finanţele dar şi bunurile personale. În relaţia cu părinţii pot avea loc unele reparaţii morale necesare şi se poate instala provizoriu liniştea. Inclusiv starea fizică poate fi una îmbucurătoare, căci poţi fi sprinten şi deborda de energie.


Horoscop 4 iulie 2014, Fecioară:

Sarcasmul, persiflarea şi, în general, orice tip de ironie nu pare să fie deloc binevenite azi. E indicat să fii precaut legat de orice apreciere ai face la adresa partenerului de viaţă, căci acesta nu pare să ştie de glumă şi nu e probabil într-o dispoziţie prea relaxată. Într-o relaţie sentimentală cuvintele şi declaraţiile brutal de sincere pot răni, tot aşa cum nici tăcerea încăpăţânată nu te ajută.


Horoscop 4 iulie 2014, Balanţă:

Persoanele din jur te vor admira pentru iniţiativele pe care le vei lua şi îţi vor face numai complimente. Se pare că vei fi în centrul atenţiei, iar starea ta va fi una foarte bună. Aşadar, profită la maximum de fiecare moment al acestei zile. Spre seară este posibil ca un prieten să-şi achite o datorie mai veche faţă de tine.


Horoscop 4 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi gelozia te caracterizează. Fără să vrei, te gândeşti la o persoană de s#x opus şi vei încerca să afli cât mai multe detalii despre viaţa ei privată. Încearcă să acţionezi într-un mod discret, doar nu vrei să o determini pe acea persoană să te evite. Sfaturile primite din partea unor persoane din familie ar putea să-ţi fie de folos.


Horoscop 4 iulie 2014, Săgetător:

E de aşteptat să fie o zi cu ceva dificultăţi în plan financiar şi afectiv. La serviciu nu poţi face probabil dovada că ştii să-ţi faci meseria cu maximă competenţă, că ai dexterităţile practice necesare pentru ca treburile să funcţioneze. În consecinţă ai putea fi sancţionat sau neretribuit financiar după cum ţi-ai fi dorit. În plus, deşi eşti încrezător în tine şi pus pe fapte mari, relaţia sentimentală poate şchiopăta.


Horoscop 4 iulie 2014, Capricorn:

Te grăbeşti să iei anumite decizii sau să-ţi iei anumite angajamente faţă de persoanele din jur, iar acest lucru nu îţi va prinde bine deloc. Indicat ar fi să te gândeşti foarte bine înainte de a face anumite lucruri, trebuie să ştii care sunt avantajele şi dezavantajele în orice situaţie. O persoană apropiată îţi poate da câteva sfaturi.


Horoscop 4 iulie 2014, Vărsător:

Astăzi vei fi destul de agitat din cauza unor probleme mai vechi şi vei dori să le găseşti cât mai repede o rezolvare. Este posibil ca din această cauză să nu te poţi concentra la muncă. Încearcă să ceri sfatul unei persoane apropiate, îţi poate fi de folos şi în acest fel vei putea să fii mult mai liniştit.


Horoscop 4 iulie 2014, Peşti:

Banii nu vor fi o problemă pentru tine, iar de aceea vei avea tendinţa să achiziţionezi tot felul de lucruri sau pur şi simplu să pierzi timpul la terasă în compania anumitor persoane. Ai grijă să nu faci cheltuieli care nu îşi au rostul, vei avea nevoie de bani pentru o plecare în afara oraşului.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS