Horoscop Urania zilnic: miercuri, 30 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 30 iulie 2014


Horoscop 30 iulie 2014, Berbec:

Primele ore ale zilei nu sunt deloc productive pentru dvs., ci din contră. Sunteţi destul de agitat şi nu prea reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă. Încercaţi să vă conformaţi cu ideea că astăzi este o zi dificilă şi să nu vă mai luptaţi cu morile de vânt. Cel mai bine este să vă odihniţi şi să vă ocupaţi de activităţile la care chiar vă pricepeţi.


Horoscop 30 iulie 2014, Taur:

Ziua de astăzi nu pare a fi foarte bună pentru a vă ocupa de proiecte şi discuţii importante, aşa că cel mai bine este să vă îndreptaţi atenţia asupra problemelor sociale. În cazul în care aveţi conflicte de rezolvat, acesta este cel mai bun moment pentru a vă ocupa de asta. De asemenea, spre seară aveţi parte de o discuţie serioasă cu partenerul de cuplu.


Horoscop 30 iulie 2014, Gemeni:

Miercuri, 30 iulie 2014, este posibil să vă treziţi morocănos; nu sunteţi mulţumit de felul în care v-aţi aranjat viaţa, ci din contră, aveţi nevoie de o schimbare. Decât să vă plângeţi, cel mai bine este să vă apreciaţi munca şi să vă bucuraţi de tot ce aţi realizat. A fost un drum lung şi anevoios, pe care l-aţi parcurs încrezător în forţele proprii.


Horoscop 30 iulie 2014, Rac:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a vă ocupa de viaţa financiară. Este posibil să primiţi o sumă de bani sau să faceţi o investiţie majoră, care vă va aduce numeroase beneficii în viitor. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, ar fi bine să îi acordaţi partenerului de cuplu atenţia de care are nevoie. Găsiţi-vă timp pentru a petrece câteva clipe alături de persoana iubită.


Horoscop 30 iulie 2014, Leu:

Este posibil ca ziua să înceapă cu un mic conflict la locul de muncă. Deşi faceţi tot posibilul să vă păstraţi calmul şi să rezolvaţi această problemă ca o persoană matură, colegul de muncă nu pare să dea înapoi. Cel mai bine este să vă retrageţi cât încă mai puteţi; cel mai inteligent cedează întotdeauna.


Horoscop 30 iulie 2014, Fecioară:

Această zi nu este tocmai potrivită pentru a vă ocupa de viaţa profesională deoarece veţi întâmpina dificultăţi imposibil de trecut. De aceea vă recomand să vă îndreptaţi atenţia asupra iubirii. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, acesta este un moment foarte bun pentru a ieşi în oraş şi a face o nouă cucerire.


Horoscop 30 iulie 2014, Balanţă:

Este posibil să treceţi printr-o perioadă mai dificilă în ceea ce priveşte situaţia financiară. Din fericire, sunteţi o persoană optimistă, cu idei foarte bune şi vă va fi destul de uşor să găsiţi soluţii pentru problemele dvs. Un coleg de muncă, un membru al familiei sau un prieten drag vă poate ajuta cu un împrumut.


Horoscop 30 iulie 2014, Scorpion:

Sunteţi destul de mulţumit de veniturile dvs. financiare în prezent, însă sunteţi îngrijorat când vine vorba despre viitor. Chiar şi aşa, lăsaţi deoparte aceste probleme deoarece acum este timpul pentru a face planuri de vacanţă. Spre seară, vă întâlniţi cu o persoană dragă, care vă poate ajuta cu un sfat pentru problemele dvs.


Horoscop 30 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi va fi destul de dificil să faceţi progrese profesionale; trebuie să daţi dovadă de perseverenţă şi să fiţi foarte sigur pe dvs. Nu va fi uşor să preluaţi proiecte importante sau să participaţi la negocieri dificile. Pe plan sentimental, spre seară puteţi rezolva un conflict mai dificil cu partenerul de cuplu.


Horoscop 30 iulie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi se anunţă una destul de dificilă şi de aceea este indicat să vă păstraţi calmul. Deşi aveţi impresia că problemele vă acaparează şi dvs. nu mai reuşiţi să faceţi faţă sarcinilor dificile, aveţi răbdare deoarece veţi găsi răspuns tuturor întrebărilor dvs. Trebuie să daţi dovadă de profesionalism în discuţiile cu superiorii.


Horoscop 30 iulie 2014, Vărsător:

Astăzi reuşiţi să îi impresionaţi pe toţi colegii de muncă; sunteţi foarte perseverent şi veniţi cu cele mai bune idei pentru viitoarele proiecte din cadrul companiei. De asemenea, spre seară este foarte posibil să fiţi nevoit să faceţi un drum mai lung pentru a vă ocupa de o chestiune privată.


Horoscop 30 iulie 2014, Peşti:

Este posibil să întâmpinaţi câteva probleme la locul de muncă. O atitudine liniştită şi matură vă poate ajuta să treceţi peste toate momentele dificile. Dacă aveţi întâlniri importante, încercaţi să vă ocupaţi de ele în a doua parte a zilei, când veţi fi mult mai calm. Seara vă găseşte în compania prietenilor apropiaţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS