Horoscop Urania zilnic: marţi, 29 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 29 iulie 2014


Horoscop 29 iulie 2014, Berbec:

Ziua începe foarte bine pentru dumneavoastră; sunteţi extrem de pregătit pentru a face faţă tuturor provocărilor întâlnite la locul de muncă. Din păcate, un coleg tot încearcă să vă pună beţe în roate. Dacă vă păstraţi calmul şi aveţi o discuţie serioasă şi matură cu el, veţi reuşi să rezolvaţi această problemă.


Horoscop 29 iulie 2014, Taur:

Pentru a reuşi ceea ce vă propuneţi, trebuie să eşuaţi măcar o dată. Eraţi convins de faptul că munca dvs. va da roade încă de la început; din păcate nu este aşa. Sunt multe obstacole de care trebuie să treceţi, iar drumul pare să fie mai anevoios decât niciodată. Important este să aveţi încredere în dvs. şi să nu renunţaţi până când nu vă atingeţi obiectivele.


Horoscop 29 iulie 2014, Gemeni:

Marţi, 29 iulie 2014, deşi nu sunteţi foarte energic, cu un mic efort de voinţă din partea dvs. şi puţin ajutor din partea colegilor de muncă reuşiţi să finalizaţi un proiect important. Este posibil să primiţi un bonus frumos, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare.


Horoscop 29 iulie 2014, Rac:

Ziua de astăzi se anunţă a fi plină de provocări în ceea ce priveşte viaţa profesională; din fericire sunteţi foarte sigur pe dvs. şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi fără prea multe probleme. În acelaşi timp, în viaţa sentimentală apar mici schimbări benefice; relaţia dvs. de cuplu trece printr-o perioadă frumoasă.


Horoscop 29 iulie 2014, Leu:

Astăzi reuşiţi să vă ocupaţi singur de un proiect mai amplu sau rezolvaţi o problemă profesională, care vă aduce numeroase beneficii companiei. Spre norocul dvs., sunteţi pe drumul cel bun, iar în scurt timp lucrurile se vor schimba în bine pentru cariera dvs. Este, însă, esenţial să faceţi faţă schimbărilor şi să vă puteţi adapta din mers.


Horoscop 29 iulie 2014, Fecioară:

Este posibil ca astăzi să primiţi o sumă de bani. Poate fi vorba despre un împrumut mai vechi sau un bonus de pe urma unui proiect la care aţi lucrat în urmă cu puţin timp. În sfârşit reuşiţi să vă rezolvaţi problemele financiare şi vă rămân bani şi pentru a pune deoparte pentru zile negre.


Horoscop 29 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi sunteţi foarte irascibil şi nu reuşiţi să socializaţi cu nimeni; aveţi foarte multe aşteptări de la cei din jurul dvs. şi sunteţi dezamăgit dacă ei dau greş în ceea ce fac. Sunteţi tentat să faceţi reproşuri nemeritate şi să răniţi sentimentele celor dragi fără să vă daţi seama. Încercaţi să le apreciaţi pentru ceea ce sunt şi nu încercaţi să le schimbaţi.


Horoscop 29 iulie 2014, Scorpion:

Încercaţi să aveţi mare grijă la modul în care vă exprimaţi părerea în cadrul unei şedinţe de muncă deoarece ideile dvs. pot fi înţelese greşit; este posibil ca acest lucru să genereze chiar conflicte în cadrul companiei. Pe plan sentimental, aveţi nevoie de un impuls pentru a îndrăzni să faceţi noi cuceriri.


Horoscop 29 iulie 2014, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să întâmpinaţi câteva dificultăţi în rezolvarea proiectelor la locul de muncă. Spre norocul dvs., unul dintre colegi vă ajută cu un sfat important. Stilul dvs. calm va ţine departe de conflictele de cuplu. Aveţi multă răbdare şi reuşiţi să vă împăcaţi partenerul.


Horoscop 29 iulie 2014, Capricorn:

Ziua de astăzi vine cu schimbări foarte bune pe plan profesional; este posibil să fiţi mutat într-un alt departament sau chiar să acceptaţi o ofertă de muncă într-o companie mai importantă. Spre seară, o persoană dragă are nevoie de ajutorul dumneavoastră; vă rezervaţi ultimele ore ale zilei pentru a asculta şi a da sfaturi.


Horoscop 29 iulie 2014, Vărsător:

În ultima perioadă v-aţi neglijat viaţa socială din cauza problemelor profesionale. De aceea este indicat să profitaţi de orice ocazie apărută pentru a socializa mai mult şi a relua legăturile cu vechii prieteni. De asemenea, acesta este un moment foarte bun pentru a vă rezolva problemele cu partenerul de cuplu sau a face cuceriri importante.


Horoscop 29 iulie 2014, Peşti:

Ziua începe cu multe proiecte noi şi muncă ce vă va ţine legat de birou până după program. Din fericire, vă place foarte mult ceea ce faceţi şi beneficiile financiare sunt foarte mari încât să nu fiţi deranjat de orele lucrate. Spre seară, dacă ieşiţi în oraş aveţi ocazia să cunoaşteţi persoane interesante sau chiar să faceţi o cucerire.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS