Horoscop Urania zilnic: luni, 28 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 28 iulie 2014


Horoscop 28 iulie 2014, Berbec:

Destul de multă rigiditate, severitate şi tendinţa de control în relaţia cu persoana iubită. Poate fi vorba şi de o serie de dispute verbale iscate pe fondul unor neînţelegeri presante de ordin financiar, de faptul că nu puteţi cădea de acord asupra destinaţiei unor sume de bani importante în economia bugetului comun. Evitaţi capriciile de lux, încercaţi să încropiţi în doi o listă de cheltuieli prioritare!


Horoscop 28 iulie 2014, Taur:

Ar fi indicat să n-ai planuri prea ambiţioase azi în privinţa îndeplinirii unor sarcini, a asumării unor responsabilităţi importante pe linie profesională. În ciuda unei diplomaţii şi a unei politeţi practicate, faptul că nu reuşeşti totuşi să-ţi reprimi impulsurile de furie şi nemulţumire, că nu te poţi adapta cu uşurinţă la un context nou de lucru, ar putea duce la conflicte de autoritate destul de semnificative.


Horoscop 28 iulie 2014, Gemeni:

Luni, 28 iulie 2014, poţi fi destul de ezitant, introvertit şi timorat - se poate să nu îndrăzneşti să faci un pas mare, să iei o hotărâre importantă decât dacă eşti silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşeşti să te arăţi pe atât de viteaz şi de erou încât să poţi să-ţi decizi singur drumul, ar fi util să ştii că, la nevoie, ai putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.


Horoscop 28 iulie 2014, Rac:

E de aşteptat să nu exagerezi azi cu critica şi seriozitatea, cu exigenţele şi nevoia de perfecţiune. Pari mai blând şi mai tolerant în interacţiunea cu ceilalţi, fapt ce ţi-ar putea aduce beneficii sentimental, dar şi financiar ori profesional. Deşi te afli într-o stare bună fizic, nu-ţi permiţi accese de impulsivitate şi nu te arunci cu capul înainte fără să verifici, nu-ţi asumi riscuri nesăbuite ori prosteşti.


Horoscop 28 iulie 2014, Leu:

Probabil că azi cauţi să-ţi găseşti un centru de siguranţă, un loc care să-ţi ofere securitate şi linişte interioară. E posibil ca viaţa domestică să reprezinte pentru tine o prioritate, să tragi mai mult la rutina de domiciliu sau să-ţi umpli ziua cu mici activităţi administrative, lipsite de risc şi bătaie de cap. Totuşi, există posibilitatea ca surplusul de energie să răbufnească în chip de frustrare când te aştepţi mai puţin.


Horoscop 28 iulie 2014, Fecioară:

Sentimentul general de astăzi poate fi unul mulţumitor. Poţi fi beneficiarul unor sume de bani care să-ţi acopere lipsuri financiare nu foarte grave, tot aşa cum poţi să intri într-o relaţie sentimentală pe măsura aşteptărilor. Te simţi probabil în plenitudinea forţelor tale fizice şi psihice, controlezi eficient atacurile de panică şi nu te mai laşi terorizat de gândurile negre.


Horoscop 28 iulie 2014, Balanţă:

S-ar zice că azi te preocupă prea mult propria persoană ca să mai bagi de seamă la nevoile şi apăsările altora. Persoana iubită ar putea fi cea mai vitregită de acest sindrom de lipsă de empatie, deşi mai toţi cei cu care ai relaţii apropiate ar putea simţi că nu trăieşti clipa şi din punctul lor de vedere. Indiferent de reproşuri, găseşti, se pare, în cele din urmă înţelegere la cei din familie.


Horoscop 28 iulie 2014, Scorpion:

Printre ai tăi acasă s-ar putea să auzi remarci conform cărora ai devenit pentru moment un personaj incomod, care nu se supune regulilor şi cutumelor postulate de către familie. Asta poate atrage cu sine discuţii aprins înfierbântate şi neînţelegeri acute. Altfel, dragostea te-ar putea frământa la modul abstract, căci e posibil să te îndrăgosteşti de ideea de iubire şi nu de un iubit anume.


Horoscop 28 iulie 2014, Săgetător:

Astăzi poţi simţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, poţi alege să dregi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să devii mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să te substitui în mare măsură persoanelor de lângă tine. Te identifici destul de fidel cu suferinţa şi cauza lor, înţelegi perfect punctul lor de vedere.


Horoscop 28 iulie 2014, Capricorn:

S-ar putea ca azi să te loveşti de o risipă absurdă de energie. În privinţa unor chestiuni de bani te orientezi tocmai în direcţiile cele mai puţin profitabile, în ciuda unui efort susţinut. În viaţa sentimentală, de asemenea, poţi lua unele hotărâri în mod pripit şi în totală necunoştinţă de cauză, poţi face afirmaţii, acuze neîntemeiate şi chiar dureroase pentru partenerul de cuplu.


Horoscop 28 iulie 2014, Vărsător:

Se prea poate că azi la domiciliu să te simţi presat de timp, să dai dovadă de nerăbdare. Este posibil să acţionezi concentrat şi ferm, să te achiţi de obligaţiile şi sarcinile de lucru impuse la modul abrupt şi direct, să iei decizii fără a cântări prea mult argumentele. În plus, s-ar putea ca rezervele de încredere în propriile puteri să fie pe terminate, să te temi de nereuşite ori să nu-ţi înţelegi foarte clar priorităţile.


Horoscop 28 iulie 2014, Peşti:

E de aşteptat să nu exagerezi azi cu critica şi seriozitatea, cu exigenţele şi nevoia de perfecţiune. Pari mai blând şi mai tolerant în interacţiunea cu ceilalţi, fapt ce ţi-ar putea aduce beneficii sentimental, dar şi financiar ori profesional. Deşi te afli într-o stare bună fizic, nu-ţi permiţi accese de impulsivitate şi nu te arunci cu capul înainte fără să verifici, nu-ţi asumi riscuri nesăbuite ori prosteşti.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS