Horoscop Urania zilnic: miercuri, 23 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 23 iulie 2014


Horoscop 23 iulie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru dumneavoastră; aveţi multă energie şi veniţi cu idei inovative pe toate planurile. Spre surprinderea dvs., reuşiţi să vă terminaţi sarcinile la timp şi decideţi să vă ajutaţi şi colegii de muncă. Seara se anunţă una frumoasă, cu multe surprize sentimentale. Dacă nu sunteţi într-o relaţie, acum este momentul potrivit să cunoaşteţi noi persoane.


Horoscop 23 iulie 2014, Taur:

Sunteţi foarte sigur pe dvs. şi reuşiţi aproape tot ce vă propuneţi. Aveţi încredere în forţele proprii şi nu aveţi nevoie de nimeni pentru a vă spune ce să faceţi în viaţă. Urmează o perioadă destul de aglomerată pentru dvs. deoarece vreţi să faceţi câteva schimbări pe plan profesional. Este timpul să vă urmaţi visele şi să vă puneţi în aplicare planurile şi ideile.


Horoscop 23 iulie 2014, Gemeni:

Miercuri, 23 iulie 2014 - aţi avut o perioadă oarecum dificilă, cu câteva schimbări majore în viaţă; v-aţi dedicat timpul liber vieţii profesionale deoarece aţi avut foarte multe planuri şi idei de pus în practică. Membrii familiei şi prietenii se simt neglijaţi, iar dvs. sunteţi singurul care poate face ceva pentru a schimba asta. Faceţi-vă timp pentru a vă ocupa şi de relaţiile cu cei dragi.


Horoscop 22 iulie 2014, Rac:

Drumul pe care mergeţi acum este unul destul de anevoios şi dificil; nu mai aveţi foarte mult până când vă veţi vedea visele îndeplinite. Dacă până acum eraţi frustrat deoarece nu vedeaţi nicio schimbare, iată că în următoarea perioadă vă veţi putea bucura de roadele muncii dvs. Aveţi încredere în dvs. deoarece vă aşteaptă un viitor frumos.


Horoscop 23 iulie 2014, Leu:

Astăzi trebuie să vă ocupaţi de mai multe probleme personale şi din această cauză este posibil să amânaţi şedinţe importante sau întâlniri cu parteneri de afaceri. Un prieten foarte apropiat trece prin momente dificile şi are mare nevoie de ajutorul dvs. Încercaţi să ascultaţi şi să oferiţi sfaturi fără a critica.


Horoscop 23 iulie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi vine la pachet cu câteva noutăţi pe plan profesional. Este posibil să vi se ofere un proiect important în cadrul companiei sau chiar să primiţi o mărire de salariu. De asemenea, aceasta este cea mai bună perioadă pentru a face schimbări în carieră sau pentru a face investiţii solide.


Horoscop 23 iulie 2014, Balanţă:

Astăzi veţi avea foarte multe pe cap, aşa că cel mai bine este să vă păstraţi calmul. Este posibil să fiţi nevoit să vă amânaţi sau chiar anulaţi planurile pe care le aveaţi pregătite deoarece vi se cere ajutorul cu privire la o problemă profesională. Fie intraţi într-o şedinţă cu partenerii importanţi ai companiei, fie sunteţi nevoit să mergeţi într-o călătorie pentru un proiect amplu.


Horoscop 23 iulie 2014, Scorpion:

Ziua de astăzi se anunţă frumoasă pe toate planurile. Rezultatele muncii dvs. sunt vizibile în cadrul companiei; este posibil ca în scurt timp să primiţi un bonus frumos sau chiar şi o mărire de salariu. Pe plan sentimental, relaţia dintre dvs. şi partenerul de cuplu este pe drumul cel bun. Sunteţi foarte fericit şi asta este tot ce contează.


Horoscop 23 iulie 2014, Săgetător:

Vă gândiţi serios că este timpul să descoperiţi şi alte drumuri în cariera profesională; sunteţi hotărât să vă asumaţi riscuri şi să începeţi noi proiecte. Vă pregătiţi să faceţi investiţii majore şi de aceea faceţi tot posibilul să găsiţi soluţii bune de economisire. Spre norocul dvs., este posibil să primiţi o sumă de bani dintr-un împrumut mai vechi făcut unui prieten.


Horoscop 23 iulie 2014, Capricorn:

Sunteţi foarte activ şi veniţi cu idei foarte bune pentru proiectele profesionale. În ceea ce priveşte viaţa sentimentală, lucrurile încep să se aranjeze în favoarea dvs., iar relaţia cu partenerul de cuplu devine tot mai frumoasă. În cazul în care vă gândiţi la câteva schimbări, aceasta este cea mai bună perioadă pentru o discuţie serioasă cu persoana iubită.


Horoscop 23 iulie 2014, Vărsător:

Relaţia cu partenerul de cuplu se complică tot mai mult şi se pare că dvs. sunteţi singurul care încearcă să facă ceva pentru a salva această iubire. O discuţie serioasă şi sinceră vă poate ajuta să înţelegeţi ce se întâmplă şi să decideţi dacă mai există vreo şansă pentru voi. Nu luaţi o decizie radicală înainte de a analiza foarte bine situaţia.


Horoscop 23 iulie 2014, Peşti:

Acesta nu este o perioadă bună pentru a vă ocupa de proiecte importante sau a face schimbări majore pe plan profesional. Sunteţi cu capul în nori şi nu reuşiţi să vă concentraţi mai deloc; de aceea este indicat să vă limitaţi doar la sarcinile normale, care nu necesită prea multă atenţie. Spre seară, aveţi parte de o surpriză plăcută din partea unei persoane dragi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS