Horoscop Urania zilnic: marţi, 22 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 22 iulie 2014


Horoscop 22 iulie 2014, Berbec:

Ziua de astăzi este un adevărat test pentru dumneavoastră; vă este pusă la încercare răbdarea. Dacă vreţi să vă ocupaţi de problemele pe care le aveţi şi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi, cel mai bine este să faceţi paşi mărunţi, însă siguri. Daţi dovadă de maturitate şi responsabilitate, calităţi ce vă vor fi de mare folos pentru a vă organiza viaţa.


Horoscop 22 iulie 2014, Taur:

Aceasta nu este o perioadă tocmai bună pentru a schimba vreun curs al acţiunilor din viaţa dvs. sau pentru a lua decizii importante. Astrele nu sunt de partea dvs. şi este posibil să întâmpinaţi destule dificultăţi, care vă vor crea multe probleme. Cel mai bine este să vă relaxaţi şi să aşteptaţi momentul potrivit pentru a vă începe proiectele.


Horoscop 22 iulie 2014, Gemeni:

Marţi, 22 iulie 2014, dacă vreţi să nu rămâneţi peste program, vă recomand să vă faceţi un plan încă de la primele ore ale dimineţii. Folosiţi orice fereastră liberă pentru a mai rezolva câte o problemă. Spre seară, vă relaxaţi în compania partenerului de cuplu.


Horoscop 22 iulie 2014, Rac:

Dacă în weekend aţi avut timp de relaxare, nu acelaşi lucru putem spune despre această săptămână. Perioada de odihnă s-a încheiat, trebuie să reveniţi la rutina dvs. profesională. Ziua de astăzi este una destul de dificilă, aşa că trebuie să daţi dovadă de responsabilitate în acţiunile dvs.


Horoscop 22 iulie 2014, Leu:

Ziua începe frumos pentru dvs. cu o surpriză din partea partenerului de cuplu sau a unei persoane dragi. Astfel, întreaga zi veţi fi bine dispus şi veţi reuşi să vă ocupaţi de majoritatea problemelor care vă dau bătăi de cap. De asemenea, este un moment bun pentru a readuce balanţa în favoarea dvs. pe plan financiar.


Horoscop 22 iulie 2014, Fecioară:

În jur există multă tensiune şi stres, însă dvs. vă vedeţi de ale voastre. Există posibilitatea ca astăzi să existe momente dificile între colegii de muncă; deşi simţiţi nevoia să vă ajutaţi partenerii de afaceri, vă recomand să fiţi imparţial deoarece puteţi declanşa un conflict şi mai complicat.


Horoscop 22 iulie 2014, Balanţă:

Ziua de astăzi este ziua schimbărilor pentru dvs. Începeţi ziua cu multe idei şi planuri pe care vreţi să le puneţi în practică; proiectele dvs. profesionale vor fi foarte apreciate de superiori şi vă pot aduce numeroase beneficii financiare. De asemenea, acesta este un moment bun pentru a vă face ordine în viaţa personală.


Horoscop 22 iulie 2014, Scorpion:

Astăzi la locul de muncă întâmpinaţi dificultăţi majore în rezolvarea unor probleme. Din fericire, reuşiţi să vă păstraţi calmul şi, într-un final, veniţi cu cele mai bune idei. Spre surprinderea dvs., primiţi o sarcină importantă şi vi se oferă posibilitatea de a conduce o echipă. Acum este momentul să demonstraţi cât de pregătit sunteţi.


Horoscop 22 iulie 2014, Săgetător:

Problemele de astăzi vă pot scoate peri albi; oricât de dificilă ar fi rezolvarea lor, încercaţi să nu lăsaţi garda jos pentru a nu vă afecta statutul, afacerile şi parteneriatele. Sunteţi influenţat de emoţii şi de aceea nu reuşiţi să luaţi cele mai bune decizii. O discuţie cu un prieten vă poate ajuta să vedeţi lucrurile mai clar.


Horoscop 22 iulie 2014, Capricorn:

Sunteţi foarte indecis astăzi; în cazul în care aveţi de luat decizii importante sau vreţi să schimbaţi anumite aspect în viaţa dvs., nu mai aşteptaţi. Aveţi încredere în dvs. şi nu vă lăsaţi influenţaţi de cei din jur. Acesta este cel mai bun moment pentru a face ordine şi a aduce schimbări majore pe toate planurile.


Horoscop 22 iulie 2014, Vărsător:

Proiectele dvs. sunt foarte apreciate de cei din cadrul companiei. Chiar şi aşa, vă doriţi foarte mult să vă încercaţi norocul de unul singur, însă vă este teamă de schimbări. Sunteţi inventiv şi reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine în situaţii de criză; aveţi mai multă încredere în dvs. şi urmaţi-vă visele. Cei din jurul dvs. vă sprijină pe noul drum.


Horoscop 22 iulie 2014, Peşti:

Astăzi este o zi importantă pentru dvs. Începeţi un nou capitol frumos în ceea ce priveşte viaţa personală. Schimbările din ultima perioadă s-au dovedit a fi de mare ajutor pentru dvs. Acum este momentul să vă bucuraţi de toate realizările de până acum; persoanele dragi sunt alături de dvs. şi vă ajută necondiţionat.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS