Horoscop Urania zilnic: miercuri, 2 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 2 iulie 2014


Horoscop 2 iulie 2014, Berbec:

Pentru dvs. ziua de astăzi este mai mult decât productivă. Aveţi foarte multă energie şi reuşiţi să terminaţi toate sarcinile primite. După orele prânzului, este posibil să participaţi la o şedinţă importantă cu posibili parteneri de afaceri. Sunteţi încrezător în forţele proprii şi puteţi obţine un contract uriaş.


Horoscop 2 iulie 2014, Taur:

Proiectul pe care urmează să îl începeţi se dovedeşte a fi destul de dificil. Vă va lua mult timp, însă rezultatele vor fi pe măsura muncii depuse. Vi se va părea destul de greu la început, însă vă veţi obişnui pe parcurs. Trebuie să ştiţi că dvs. singur vă puteţi îndeplini visurile, nu aşteptaţi ca altcineva să facă asta.


Horoscop 2 iulie 2014, Gemeni:

Miercuri, 2 iulie 2014, vine cu oportunităţi incredibile în ceea ce priveşte viaţa profesională. O discuţie cu un prieten apropiat sau un coleg de muncă se poate transforma într-un parteneriat de durată. Există persoane care vor să investească în visurile dvs. deoarece aveţi planuri măreţe şi sunteţi foarte disciplinat.


Horoscop 2 iulie 2014, Rac:

Sunteţi energic şi foarte optimist încă de la primele ore ale dimineţii. Această zi va aduce numeroase surprize frumoase pe toate planurile. Este posibil să primiţi o sumă de bani, pe care o folosiţi pentru a face o investiţie serioasă.


Horoscop 2 iulie 2014, Leu:

A venit rândul dvs. pentru a vă ocupa de conflictele care au loc între membrii familiei. De data aceasta trebuie să vă ocupaţi de o problemă mai dificilă; o persoană foarte dragă vă cere ajutorul şi vă este imposibil să o refuzaţi. Pe plan sentimental, partenerul de cuplu vă surprinde cu un cadou.


Horoscop 2 iulie 2014, Fecioară:

Ziua de astăzi vine la pachet cu numeroase probleme profesionale. Nu vă faceţi probleme, nu este nimic care să vă îngrijoreze; veţi pierde mult timp încercând să găsiţi cele mai bune soluţii pentru rezolvarea acestor situaţii neplăcute. Spre seară, vă relaxaţi în compania celor dragi.


Horoscop 2 iulie 2014, Balanţă:

Aveţi foarte multe sarcini pe care trebuie să le faceţi, însă timpul pare să nu fie cel mai bun prieten al dvs. Sunteţi irascibil şi vă pierdeţi foarte repede răbdarea, aşa că este indicat să vă limitaţi doar la sarcinile dvs. Staţi departe de discuţii sau şedinţe importante.


Horoscop 2 iulie 2014, Scorpion:

Pentru a vă distrage atenţia de la tot ce se întâmplă în jurul dvs., încercaţi să găsiţi anumite activităţi care să vă ţină ocupat. O plimbare prin parc alături de partenerul de cuplu poate fi mai relaxantă decât credeţi dvs. Nu petreceţi mult timp singur deoarece vă puteţi deprima uşor.


Horoscop 2 iulie 2014, Săgetător:

Ziua de astăzi va aduce noutăţi majore pe plan profesional. Trebuie să vă ocupaţi de un proiect extrem de amplu şi pentru asta este posibil să fiţi mutat în cadrul unui alt departament. Adaptarea dvs. în noul cerc profesional va fi mult mai uşoară dacă vă veţi împrieteni rapid cu colegii dvs.


Horoscop 2 iulie 2014, Capricorn:

Vă ocupaţi de o problemă destul de complicată între mai mulţi colegi de muncă. Spre norocul dvs., aplanaţi conflictul înainte ca superiorii să afle despre acesta. Încercaţi să vă ocupaţi şi de sănătatea dvs; astăzi este posibil să fiţi nevoit să faceţi o scurtă vizită medicului de familie din cauza unor simptome ciudate.


Horoscop 2 iulie 2014, Vărsător:

Sunteţi energic încă de la primele ore ale dimineţii. Vă place foarte mult ceea ce faceţi şi este o plăcere pentru dvs., nu o obligaţie. Pe plan sentimental, aveţi parte de o surpriză plăcută. Dacă sunteţi singur, sunt şanse mari ca spre seară să întâlniţi un posibil partener de cuplu.


Horoscop 2 iulie 2014, Peşti:

Un prieten foarte drag vă cere ajutorul pentru a rezolva un conflict personal. Demonstraţi că v-aţi schimbat foarte mult şi daţi dovadă de maturitate. Pe plan financiar, astrele nu sunt de partea dvs; staţi departe de investiţii importante sau cheltuieli excesive.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS