Horoscop Urania zilnic: marţi, 15 iulie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 15 iulie 2014


Horoscop 15 iulie 2014, Berbec:

Probabil că azi vei face ceva eforturi să impresionezi la locul de muncă, ai mania discursurilor şi vrei să câştigi admiraţia colegilor de serviciu, dar şi a superiorilor. Se întrezăreşte şi un anumit tip de carismă care te pune în valoare, dar, dacă însă nu reuşeşti să te faci ascultat cu smerenie de către ceilalţi, dacă nu reuşeşti să convingi auditoriul, te-ai putea simţi ofensat şi reacţiona cumva grosolan.


Horoscop 15 iulie 2014, Taur:

Se vede bine treaba că azi eşti mai pragmatic decât de obicei. Poţi considera, aşadar, că este adevărat doar ceea ce este util şi avantajos pentru tine, doar ceea ce-ţi aduce un câştig ori un beneficiu imediat. În acest sens îţi poţi pune cu succes la bătaie radarul intuitiv şi înzestrările comunicative, de bun orator şi vorbitor. Poţi şti în consecinţă cum să-ţi atragi azi mici noroace de bani şi bunăstare materială.


Horoscop 15 iulie 2014, Gemeni:

Marţi, 15 iulie 2014, acasă poţi fi pus în situaţia de a presta diverse activităţi domestice care te pot abrutiza, de a te ţine ocupat cu fleacuri şi nimicuri, risipindu-ţi din forţă şi energie. Altfel, pari a fi pe punctul de a te îndrăgosti, te poate atrage o persoană de s#x opus care poate trezi în tine un sentiment neprecis, un fior vag, ce aduce a vis. În plus, te poţi vedea cuprins de o subită veselie, de o stare de bine, de sănătate şi robusteţe.


Horoscop 15 iulie 2014, Rac:

Într-o zi ca cea de azi probabil că, sub presiunea unor ultime surescitări şi îndârjiri, picături ce umplu paharul, ajungi să preferi viaţa aşezată lin, în tihna plăcerilor simple. Te poate afecta o stare de oboseală încât să vrei să te relaxezi, să ai mintea odihnită, să te eliberezi de toate tensiunile fizice şi psihice acumulate. La mare preţ pot fi de asemenea răsfăţurile şi bucuriile pe care ai grijă să ţi le oferi singur.


Horoscop 15 iulie 2014, Leu:

S-ar părea că ai înclinaţii spre un comportament constructiv şi aşezat. Nu-ţi pierzi timpul criticându-i pe ceilalţi, nici demolând ceea ce ei susţin, ci mai degrabă te concentrezi pe persoana ta şi felul în care te poţi îmbunătăţi pe tine. În plus, ai o stare fizică bună şi poţi trece la treabă, deveni eficient fără mare efort. Prioritară e şi viaţa intimă care curge mai lin de vreme ce mai stingi din conflictele cu tine însuţi.


Horoscop 15 iulie 2014, Fecioară:

E posibil să ţi se reproşeze azi nehotărârea şi tendinţa la compromis. În cazul în care acestea afectează activitatea de lucru, te-ai putea trezi în imposibilitatea de a-ţi apăra o opinie proprie ori ai putea refuza să te angajezi într-o competiţie profesională stimulantă pentru toată lumea. Dar, deşi cedezi prea uşor în favoarea colegilor de serviciu, îţi poţi lua şi tu partea ta de câştig şi mulţumire.


Horoscop 15 iulie 2014, Balanţă:

Deşi pot interveni urgenţe de ordin financiar extrem de presante, poţi constata că eşti incapabil să începi ceva, că te mobilizezi foarte greu la un efort care ţi-ar putea aduce un profit financiar sau de bunuri materiale. În plus, se pare că ai depăşit o stare de slăbiciune fizică şi ai probabil suficientă energie pentru a întreprinde un gest copleşitor de romantic faţă de persoana iubită.


Horoscop 15 iulie 2014, Scorpion:

Te-ai putea simţi azi că te afli pe culme şi ai parte de toată gloria lumească. E de parcă ştii cum se vede lumea de sus, căci poţi fi capabil să-ţi organizezi ambiţiile, înzestrările şi calităţile astfel încât să obţii mici victorii personale într-o bătălie de ordin financiar sau personal. Reuşeşti probabil să devii o apariţie, eşti greu de trecut cu vederea, mobilizând probabil atenţia tuturor.


Horoscop 15 iulie 2014, Săgetător:

Viaţa amoroasă sau cea de familie sunt domeniile ceva mai puse la încercare azi. E de aşteptat să te încerce anumite nemulţumiri, să te răzvrăteşti împotriva a ceea ce se aşteaptă de la tine sau ce ţi se cere. S-ar putea să nu te simţi suficient sprijinit de către cei dragi în proiectele proprii. Poate fi în schimb o zi în care să înregistrezi bune rezultate în activităţi care cer o bună mobilizare fizică.


Horoscop 15 iulie 2014, Capricorn:

Este de aşteptat ca azi să ai unele interese cât se poate de pământeşti. Te preocupă obsesiv intrarea în posesia unor drepturi financiare, rod al unei munci prestate în trecut, ori te preocupă să găseşti noi mijloace de a-ţi îmbunătăţi, până la confortabil cel puţin, situaţia financiară. Totuşi, dacă dialogul şchiopătează, încearcă să intuieşti, dincolo de vorbe şi limbaj convenţional, direcţia în care e avantajos să iei o hotărâre.


Horoscop 15 iulie 2014, Vărsător:

E de aşteptat ca azi să fie una dintre acele zile în care simţi mai mult decât înţelegi. Te raportezi la tot ceea ce ţi se întâmplă extrem de emoţional şi sentimental, te poţi îndrăgosti pe moment şi cu furie, pari în legătură afectivă subtilă cu mare parte dintre oamenii pe care-i întâlneşti. O stare bună de sănătate te-ar putea determina să-ţi propui pe lista de aşteptare o sumedenie de obiective de atins.


Horoscop 15 iulie 2014, Peşti:

Să nu te mire dacă azi ţi se spune că nu investeşti suficient în beneficiul persoanei iubite, că ţii doar pentru tine ceea ce deţii sufleteşte. Şi totuşi, cum intuiţia şi sentimentalismul se situează la cote ridicate, îţi poţi lua emoţiile şi visele în serios, fără a abandona discernământul, raţiunea. Te poţi orienta la fel de bine şi în proiectele de natură financiară, poţi întrevedea surse consistente de câştig inedite, atipice.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS