Horoscop Urania zilnic: luni, 2 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 2 iunie 2014


Horoscop 2 iunie, Berbec:

Comunicaţi fără rezerve şi sunteţi inspirat. Vă puteţi propune călătorii sau un stil de viaţă mai dinamic.


Horoscop 2 iunie, Taur:

Este o zi cu perspective bune în activitatea socială. S-ar putea să constaţi că, în cazul în care vă confruntaţi cu neajunsuri financiare, se datorează subestimării propriilor calităţi şi talente.


Horoscop 2 iunie, Gemeni:

Luni, 2 iunie 2014, vă descurcaţi în orice situaţie datorită inspiraţiei de care daţi dovadă. Posibil să simţiţi mai acut ca niciodată dorinţa de a schimba ceva în viaţa dumneavoastră, de a încheia un capitol care nu vi se mai potriveşte.


Horoscop 2 iunie, Rac:

Este posibil să primiţi susţinere materială sau financiară de la mamă sau de la soţie. Este un moment bun pentru a fi atent la cuvintele folosite şi la felul în care ele vă desenează viaţa.


Horoscop 2 iunie, Leu:

Implicarea emoţională a partenerului de viaţă în activitatea dumneavoastră este un plus de popularitate în rândul prietenilor. Acum este momentul să vă uitaţi la efectele cuvintelor dumneavoastră; unde v-au blocat şi cum puteţi schimba ce nu vă place acolo, doar schimbând cuvintele.


Horoscop 2 iunie, Fecioară:

Această zi vă prieşte la locul de muncă. Aveţi prilejul să conştientizaţi acum care sunt rezultatele dumneavoastră din ultima vreme şi să găsiţi o cale prin care să vă valorificaţi adevăratul potenţial.


Horoscop 2 iunie, Balanţă:

Puteţi primi suport material sau financiar în proiectele pe care le desfăşuraţi în carieră. Veţi şti, datorită experienţelor trăite şi mesajelor primite, ce este de schimbat în drumul de urmat de acum încolo.


Horoscop 2 iunie, Scorpion:

Evitaţi astăzi conflictele cu femeile din casă. Este o zi importantă, în care veştile primite vă pot arunca într-o nouă dimensiune.


Horoscop 2 iunie, Săgetător:

O veche prietenă vă poate revigora zona relaţională şi sentimentală. Poate că este timpul să deveniţi mai atent la mesajele celorlalţi, la ce au ei să vă comunice şi cum vă percep.


Horoscop 2 iunie, Capricorn:

Dumneavoastră sunteţi neliniştit când vine vorba de bani. Puteţi începe să priviţi lucrurile mai detaşat, să luaţi în calcul o schimbare, un nou început.


Horoscop 2 iunie, Vărsător:

Întâmplările de peste zi de la birou, pot readuce armonia în cămin. Este un moment excelent pentru a vă imagina cum v-ar plăcea să arate viitorul, iar în funcţie de asta, să faceţi nişte alegeri, nişte schimbări.


Horoscop 2 iunie, Peşti:

Gândurile de dimineaţă sunt vesele şi pline de optimism. Este binevenită o schimbare în atitudinea faţă de familie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS