Horoscop Urania zilnic: joi, 5 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 5 iunie 2014


Horoscop 5 iunie, Berbec:

Poate fi necesar să depăşeşti nişte tipare de gândire încremenite în timp, nişte încăpăţânări mai vechi şi, pentru ca relaţia să meargă, să fii dispus să ajustezi, cât se poate de onest, câte ceva la tine.


Horoscop 5 iunie, Taur:

În plan profesional, ar putea adia vântul succesului, căci ai putea constata că vin spre tine oportunităţi de a te face remarcat la locul de muncă şi şanse de a fi recompensat ca atare.


Horoscop 5 iunie, Gemeni:

Joi, 5 iunie 2014, e de aşteptat să te simţi fizic foarte sănătos, corpul să-ţi fie foarte ferm, să-ţi răspundă la comenzi, să fii foarte sigur de el.


Horoscop 5 iunie, Rac:

Probabil că azi eşti în căutarea intimităţii. Te-ai putea simţi în largul tău mai degrabă acasă sau într-un cerc foarte restrâns de persoane, familial.


Horoscop 5 iunie, Leu:

S-ar putea să nu primeşti răspunsuri definitive în privinţa unor enigme care-ţi trezesc suspiciunea, s-ar putea să nu reuşeşti să devii foarte sigur de nimic afectiv.


Horoscop 5 iunie, Fecioară:

S-ar zice că azi îţi faci preaplinul de glorie la capitolul sentimental. E de aşteptat să se facă ceva larmă în jurul tău, să-ţi crească acţiunile, să devii vânat şi de interes pentru se#ul opus.


Horoscop 5 iunie, Balanţă:

Relaţiile de familie sunt probabil mai frământate astăzi, iar motivul discordiei l-ar putea constitui o problemă de bani, o datorie restantă ori nişte cheltuieli neprevăzute şi greu de acoperit.


Horoscop 5 iunie, Scorpion:

Astăzi ai putea regla din intonaţie şi vorbe toate dilemele, confuziile şi conflictele. Stai promiţător la capitolul comunicare, eşti coerent, convingător şi faci conexiunile logice necesare la timpul potrivit.


Horoscop 5 iunie, Săgetător:

Este de aşteptat să fie o zi în care sentimentul general să fie acela că prinzi din nou puteri, că te întorci la viaţă, că te pui pe picioare şi eşti apt să faci lucruri care până mai ieri îţi păreau solicitante, dacă nu cumva imposibile.


Horoscop 5 iunie, Capricorn:

Ai putea fi pus azi în situaţia unui seducător irezistibil, dar grăbit şi lipsit de scrupule, capabil de mari îndrăzneli şi gesturi eroice.


Horoscop 5 iunie, Vărsător:

Ai putea ajunge la concluzia fermă ca afectiv îţi trebuie cât de cât ceva solid pe care să te poţi sprijini la nevoie.


Horoscop 5 iunie, Peşti:

În plan profesional, probabil că reuşeşti să te concentrezi azi foarte bine pe ceea ce ţi s-a dat ca sarcină, pe lotul tău de muncă şi efort.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS