Horoscop Urania zilnic: joi, 12 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - joi, 12 iunie 2014


Horoscop 12 iunie, Berbec:

Vei fi tulburat de problemele pe care le ai din cauza documentelor cu caracter legal. Persoanele mai în vârstă poate că au şi ele probleme pe care nu le pot rezolva fără ajutorul tău.


Horoscop 12 iunie, Taur:

Încearcă să petreci mai mult timp cu cei care îţi sunt dragi. Aşa, poate că vei scăpa de sentimentul de vinovăţie care te încearcă pentru că ţi-ai neglijat responsabilităţile.


Horoscop 12 iunie, Gemeni:

Joi, 12 iunie 2014, chiar dacă vei acorda mai mult timp serviciului tău lucrul acesta nu va fi remarcat. Poţi să negociezi contracte sau să cauţi posibile investiţii, dar oricum nu e momentul să concretizezi nimic.


Horoscop 12 iunie, Rac:

Copiii contează cel mai mult. Ajută-i să-şi rezolve proiectele mai dificile şi apoi bucură-te alături de ei.


Horoscop 12 iunie, Leu:

Tu şi partenerul tău veţi avea un conflict de proporţii dacă nu ai avut altceva de făcut decât să flirtezi. Canalizează-ţi eforturile în aşa fel încât să-l faci pe pertenerul tău să se simtă dorit dacă vrei să păstrezi relaţia.


Horoscop 12 iunie, Fecioară:

Trebuie să ieşi în oraş şi să te întâlneşti cu persoane importante. Poate că vei primi un ajutor pentru îndeplinirea planurile dacă îţi vei prezenta ideile acolo unde trebuie.


Horoscop 12 iunie, Balanţă:

Nu cumpăra lucruri scumpe pentru prieteni şi cunoştinţe. Gândurile tale trebuie să se îndrepte către serviciu; vei întâlni printre clienţii tăi un posibil partener.


Horoscop 12 iunie, Scorpion:

Vei constata că munca grea pe care ai depus-o este răsplătită şi în plus îţi va permite să plănuieşti chiar şi o petrecere.


Horoscop 12 iunie, Săgetător:

Ai nevoie de odihnă. O zi liniştită cu o carte bună îţi va fi suficientă. Încearcă să te ocupi mai mult de copiii şi de partenerul tău.


Horoscop 12 iunie, Capricorn:

Nu este un timp favorabil de împrumutat bani prietenilor. Trebuie să te asiguri că nu cheltuieşti prea mult cu diferite asociaţii doar din dorinţa de a-i impresiona pe ceilalţi.


Horoscop 12 iunie, Vărsător:

Un membru al familiei nu este în toane bune aşa că îţi va strica şi ţie dispoziţia. Staţi de vorbă în mod rezonabil, un ultimatum nu va face decât să aprindă focul şi mai tare.


Horoscop 12 iunie, Peşti:

Vizitează-ţi prietenii şi rudele. Vei face ceva mai special pentru o persoană mai în vârstă care nu s-a simţit prea bine în ultimul timp.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS