Horoscop Urania zilnic: luni, 9 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 9 iunie 2014


Horoscop 9 iunie, Berbec:

Cauţi compania unei persoane în mod special, însă aceasta se lasă aşteptată. Chiar dacă îţi este greu să-ţi exprimi sentimentele faţă de oricine, un bun exerciţiu ar fi acela de a începe să comunici cu diferite persoane din viaţa ta, astfel vei vedea că îţi va fi tot mai uşor să spui ce ai pe suflet şi sunt şanse să te apropii mai mult de anumite persoane.


Horoscop 9 iunie, Taur:

O problemă din trecut va reveni la suprafaţă şi te va măcina destul de mult. Este timpul să laşi vechile răni să se vindece şi să nu-ţi mai pui întrebări care nu îşi au rostul. Dacă este vorba despre o fostă iubire, gândeşte-te că nu poţi evolua dacă nu laşi trecutul în urma ta. Nu-ţi fie frică să apelezi la sfaturile unei persoane apropiate.


Horoscop 9 iunie, Gemeni:

Luni, 9 iunie 2014, dragostea se va îmbunătăţi vizibil de azi. Partenerul de viaţă îşi doreşte să petreacă mai mult timp în compania ta, iar tu pur şi simplu radiezi de fericire. Totul merge ca pe roate, aşa că nu ai de ce să îţi faci griji pe plan sentimental. În ceea ce priveşte situaţia financiară, lucrurile se complică puţin, va fi necesar să achiţi o datorie mai veche.


Horoscop 9 iunie, Rac:

Eşti un pic invidioasă pe o prietenă din anturaj, iar acest lucru îţi ocupă prea mult timp. Este cazul să nu te mai uiţi în ograda altora şi să-ţi vezi de propriul drum. Cu puţină voinţă, în mod sigur vei reuşi să ieşi din impasul în care te afli în acest moment şi uşor, uşor îţi vei clădi un nou viitor. Trebuie doar să ai mai multă încredere în forţele proprii.


Horoscop 9 iunie, Leu:

Puţină mişcare nu ar strica, gândeşte-te că exerciţiile fizice te pot scoate din lenea care te domină în ultima perioadă de timp. Nu trebuie să ascunzi anumite probleme, în acest mod nu vei ajunge să rezolvi nimic. Este timpul să ai mai multă încredere în tine şi, eventual, să revii şi asupra acelor idei mai vechi pe care nu ai reuşit să le pui în aplicare.


Horoscop 9 iunie, Fecioară:

Eşti neliniştit din cauza unor probleme mai vechi, însă nu ar trebui să-ţi strici buna dispoziţie pe ziua de azi. Profită de timpul liber şi organizează o ieşire cu prietenii, în mod sigur te va ajuta să ai o stare mai bună şi vei uita de orice problemă. Banii nu ar trebui să fie un impediment, aşa că nu mai pierde timpul şi apucă-te de dat telefoane.


Horoscop 9 iunie, Balanţă:

Dacă permiţi celor din jur să aibă o influenţă negativă asupra ta, în mod sigur vor reuşi acest lucru. Nu trebuie să dai vina pe tine şi în niciun caz pe sentimentele pe care le ai în acest moment, încearcă să-ţi păstrezi intacte principiile şi nu te lăsa dus cu preşul de oricine. Este foarte important să nu te abaţi de la drumul tău.


Horoscop 9 iunie, Scorpion:

O persoană din anturaj are probleme financiare şi va apela la ajutorul tău. Chiar dacă nu este momentul potrivit, ar fi bine să nu o ignori şi să încerci să o ajuţi, aşa cum poţi. Evenimentele din trecut nu ar trebui să-ţi influenţeze deciziile pe care ar trebui să le iei în acest moment, chiar dacă au fost câteva neînţelegeri între voi.


Horoscop 9 iunie, Săgetător:

Ţi se va cere să dai un răspuns ferm în privinţa unei propuneri de colaborare, însă astăzi nu vei avea dispoziţia necesară să discuţi lucruri care ţin de muncă. Nu eşti prea raţional şi în niciun caz nu vei avea timp pentru discuţii de genul, principala ta preocupare va fi legată strict de planificarea unei minivacanţe.


Horoscop 9 iunie, Capricorn:

Astăzi nu contează ce spui, ci modul în care spui. Va fi necesar să fii mai atent faţă de persoanele din jur şi să nu te mai grăbeşti să lansezi anumite acuzaţii. Vei avea de pierdut dacă nu încerci să-ţi temperezi puţin reacţiile, în special faţă de anumite persoane mai importante din anturaj.


Horoscop 9 iunie, Vărsător:

Indiferent care ar fi planurile tale în ceea ce priveşte cariera, astăzi ar trebui să fie o zi rezervată distracţiei. Aşadar, este timpul să te detaşezi puţin de stresul cotidian şi să petreci mai mult timp în preajma prietenilor. Puţină distracţie nu strică! În plus, te va ajuta să-ţi recapeţi energia pentru zilele ce vor urma.


Horoscop 9 iunie, Peşti:

Îţi faci foarte multe planuri şi îţi pui foarte multe dorinţe aproape imposibile, aşa că cei din jur s-ar putea să te taxeze. Ar fi cazul să revii cu picioarele pe pământ şi să te rezumi la lucrurile palpabile. Profită de această zi şi încearcă să ieşi din rutină, nu-ţi fie teamă să faci ceva ieşit din comun sau să te simţi bine!

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS