Horoscop Urania zilnic: duminică, 8 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 8 iunie 2014


Horoscop 8 iunie, Berbec:

Talentul de a face lucruri mai puţin obişnuite îţi va aduce rezultate pozitive. Este posibil ca în viaţa ta să revină parteneri din trecut şi atunci va trebui să-ţi aminteşti de ce respectiva relaţie s-a destrămat.


Horoscop 8 iunie, Taur:

Nu te implica într-o relaţie apropiată cu cineva cu care lucrezi. Călătoriile te vor pune în contact cu persoane în care nu poţi avea încredere.


Horoscop 8 iunie, Gemeni:

Duminică, 8 iunie 2014, vei avea probleme pe plan personal legate, mai ales, de documente. Nu pune la inimă tot ceea ce auzi. Cineva încearcă să te înşele.


Horoscop 8 iunie, Rac:

Problemele din plan sentimental îţi vor da dorinţa să te retragi şi să stai singur. Cineva la care ţii se va juca cu sentimentele tale.


Horoscop 8 iunie, Leu:

Nu te grăbi să plăteşti pentru distracţia celorlalţi. Temperamentul tău coleric va fi pe punctul de a izbucni dar va trebui să te stăpâneşti. Probabil că vei afla în sfârşit cine îţi este prieten.


Horoscop 8 iunie, Fecioară:

Te vei ocupa de treburile casnice şi poate vei ieşi în oraş cu familia. Cineva cu care trăieşti poate că se află în dificultate.


Horoscop 8 iunie, Balanţă:

Nu te amesteca în treburile altora. Ar fi bine să-ţi vezi de afacerile tale şi să-ţi protejezi interesele. Nu cheltui mai mult decât este necesar cu distracţia.


Horoscop 8 iunie, Scorpion:

Concentrează-te asupra problemelor familiale pe care le-ai cam neglijat. Te simţi incomodat de vremea de afară. Pe ordinea de zi vor fi evenimentele de seară.


Horoscop 8 iunie, Săgetător:

Incertitudinile privind direcţia către care trebuie să te îndrepţi te vor conduce în final spre o schimbare a serviciului. Nu reacţiona exagerat faţă de sugestiile şefilor.


Horoscop 8 iunie, Capricorn:

Eforturile tale trebuie să se îndrepte către schimbările necesare de acasă. Vei primi puţin ajutor, dar dacă nu-ţi vei face treaba corespunzător vei fi tras la răspundere.


Horoscop 8 iunie, Vărsător:

Vei face cunoştinţă cu persoane importante care te vor ajuta să-ţi găseşti drumul. Lecturile îţi vor fi un sprijin pentru alegerea pe care trebuie să o faci.


Horoscop 8 iunie, Peşti:

Membrii mai în vârstă ai familiei au nevoie de atenţia ta imediat. Ai grijă de ei dar nu le da voie să-ţi monopolizeze viaţa.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS