Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 7 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 7 iunie 2014


Horoscop 7 iunie, Berbec:

Atmosfera în jurul tău nu e tocmai calmă. Nu poţi evita unele lucruri, până la urmă vei fi nevoit să te confrunţi cu ele. Mai bine fii curajos, dar flexibil!


Horoscop 7 iunie, Taur:

S-ar putea ca oamenii să te judece prea aspru astăzi. Poate e vorba de nişte obiceiuri de-ale tale, pe care cei din jur nu le pot înţelege. E posibil să fie vorba doar de invidie. Ai grijă, respectă regulile!


Horoscop 7 iunie, Gemeni:

Sâmbătă, 7 iunie 2014, felul în care ştii să te dăruieşti poate fi un pas major în relaţiile tale. Totuşi, ai grijă, pentru că iubitul tău sau partenerul de afaceri poate interpreta greşit ceea ce tu faci şi poate ajunge să aibă aşteptări prea mari de la tine. Fii deschis şi comunică direct, pentru a evita neînţelegerile.


Horoscop 7 iunie, Rac:

Alungă-ţi grijile! Sunt motive pentru a fi neliniştit, probabil că eşti frustrat de faptul că nu găseşti o relaţie care să se ridice la standardele tale, însă agitaţia nu-ţi va folosi la nimic. Nu vei găsi stabilitate până nu înveţi să oferi stabilitate!


Horoscop 7 iunie, Leu:

Amintirile îţi dau bătaie de cap astăzi. Trebuie să depăşeşti nişte sechele ale trecutului dacă vrei să îţi atingi scopurile în dragoste. Fie că vrei să spargi gheaţa cu un partener nou sau să întăreşti relaţia pe care o ai deja, e nevoie să laşi ceva în urmă şi să nu te mai uiţi înapoi.


Horoscop 7 iunie, Fecioară:

Aştepţi de multă vreme curajul de a schimba ceva în viaţa ta sentimentală, însă în permanenţă ceva se întâmplă şi îţi strică planurile. Poate că ar trebui să încerci să schimbi mai întâi alte aspecte ale vieţii tale, precum cel profesional, iar dragostea va fi nevoită să se supună acestor schimbări.


Horoscop 7 iunie, Balanţă:

Acasă ai parte de ceva surprize, pe care nici nu ştii dacă să le cataloghezi drept plăcute sau neplăcute. Încearcă să vezi doar partea plăcută, totuşi, nu-ţi va prinde bine să te enervezi. Până la urmă, vei observa că lucrurile sunt în favoarea ta.


Horoscop 7 iunie, Scorpion:

Vrei să fii mai creativ. Poate că vara asta vrei să dezvolţi un hobby nou şi te gândeşti să te apuci de treabă. Nu te aştepta însă ca lucrurile să meargă ca unse, pregăteşte-te şi pentru întârzieri. Dar în final fii tu însuţi!


Horoscop 7 iunie, Săgetător:

Dacă eşti exagerat de sincer în privinţa sentimentelor tale, îi vei speria pe cei care te ascultă. Fii mai atent cu ei, mai ales dacă pacea în familie este scopul tău final. Nu încerca să-ţi depăşeşti limitele, fii moderat.


Horoscop 7 iunie, Capricorn:

Idei bune ai destule, iar astăzi reuşeşti să ieşi din tipare cu ceva ce îţi trece prin cap. Fii tu însuţi, comunică, socializează. Nu uita că pentru a obţine succesul e nevoie nu doar de idei, ci şi de multă muncă.


Horoscop 7 iunie, Vărsător:

Pe cât posibil, evită rutina. Nu încerca să stai în două bărci simultan, mai ales în plan personal, sentimental. Alege ce vrei şi renunţă la ce nu poţi să ai.


Horoscop 7 iunie, Peşti:

Stabileşte-ţi propriile standarde şi scopuri şi încearcă să le atingi cu răbdare. S-ar putea să te enerveze un aranjament în care eşti inclus fără să fii întrebat. Încearcă să fii flexibil, dar nu renunţa la mândria personală.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS