Horoscop Urania zilnic: miercuri, 4 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 4 iunie 2014


Horoscop 4 iunie, Berbec:

Se pare astăzi că aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casa schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei.


Horoscop 4 iunie, Taur:

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi o lucrare importantă. După-amiază aveţi ocazia să vă afirmaţi în societate. S-ar putea să luaţi iniţiative pentru care veţi fi admirat.


Horoscop 4 iunie, Gemeni:

Miercuri, 4 iunie 2014, dimineaţa aveţi o stare de spirit excelentă, astfel încât relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi şanse de reuşită în activităţile casnice şi în societate. Singurul lucru care vă nemulţumeşte este situaţia financiară.


Horoscop 4 iunie, Rac:

Dimineaţă este posibil ca relaţiile sentimentale să fie mai tensionate. Nu vă faceţi griji! O rudă mai în vârstă vă ajută să înţelegeţi că aşa-zisele probleme sunt create de o persoană invidioasă.


Horoscop 4 iunie, Leu:

Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu. Puteţi să finalizaţi tot ce aţi început. Pe plan financiar, s-ar putea să nu staţi tocmai bine, dar sunteţi hotărât să întoarceţi lucrurile în favoarea dumneavoastră.


Horoscop 4 iunie, Fecioară:

Sunteţi foarte ambiţios şi reuşiţi să finalizaţi tot ce v-aţi propus. Dimineaţa intraţi în posesia unui câştig financiar consistent şi aveţi ocazia să vă afirmaţi pe plan social.


Horoscop 4 iunie, Balanţă:

Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante pe plan sentimental şi social. Vă recomandăm să vă feriţi de exagerări. Nu vă asumaţi niciun risc, pentru că puteţi pierde o afacere rentabilă!


Horoscop 4 iunie, Scorpion:

Deşi aveţi o zi încărcată, reuşiţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor. Vă sfătuim să vă bazaţi pe intuiţie. Pentru hotărârile importante, consultaţi-vă cu partenerul de viaţă!


Horoscop 4 iunie, Săgetător:

Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală care nu vă dă pace de la o vreme. Spre seară plecaţi în vizită la prieteni, împreună cu persoana iubită.


Horoscop 4 iunie, Capricorn:

Puteţi avea succes într-o scurtă călătorie de afaceri. Vă sfătuim să fiţi prudenţi şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri.


Horoscop 4 iunie, Vărsător:

Se pot produce schimbări importante, mai ales pe plan social şi sentimental. Colaboraţi foarte bine cu partenerii de afaceri şi vă întâlniţi cu persoane importante.


Horoscop 4 iunie, Peşti:

Aveţi ocazia să cunoaşteţi o persoană mai în vârstă, care vă ajută să rezolvaţi o problemă profesională. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă în problemele casei.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS