Horoscop Urania zilnic: marţi, 3 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 3 iunie 2014


Horoscop 3 iunie, Berbec:

Parteneriatele vor fi dezamăgitoare pe ziua de astăzi. Va trebui să faci totul singur şi nu te aştepta să primeşti un răspuns pe măsură. Evită confruntările şi lucrează în linişte.


Horoscop 3 iunie, Taur:

În domeniul afacerilor se pare că lucrurile merg bine. Poţi să te aştepţi la o avansare, la mai multe responsabilităţi şi o nouă poziţie. Nu-i lăsa pe ceilalţi să afle prea multe despre viaţa ta personală.


Horoscop 3 iunie, Gemeni:

Marţi, 3 iunie 2014, trebuie să-ţi găseşti timp pentru a-i ajuta pe cei mai tineri la proiectele care sunt dificile. Dacă investeşti cu înţelepciune vei avea de câştigat.


Horoscop 3 iunie, Rac:

Vei avea dificultăţi în a te înţelege cu persoana alături de care trăieşti. Nu-ţi impune părerile în faţa ei dacă vrei să păstrezi liniştea în casă.


Horoscop 3 iunie, Leu:

Şansele de a călători îţi vor surâde, dar asigură-te că sunt condiţii propice de a conduce şi că nu-ţi asumi riscuri inutile.


Horoscop 3 iunie, Fecioară:

Te vei găsi într-o situaţie iritantă la serviciu. Nu lăsa pe nimeni să dea vina pe tine pentru propriile greşeli. Fii atent ca cineva încearcă să se amestece în treburile tale.


Horoscop 3 iunie, Balanţă:

Vei constata că partenerul tău nu lucrează tocmai corect. Tensiunea în care te afli îţi va scădea rezistenţa. Trebuie să-ţi pui în ordine situaţia financiară.


Horoscop 3 iunie, Scorpion:

Îţi va fi uşor să te ridici şi să mergi mai departe. Cineva la care te aşteptai mai puţin se va opune ideilor tale. Lucrul acasă va fi mult mai productiv.


Horoscop 3 iunie, Săgetător:

Poţi stabili legături care să-ţi ofere sprijin moral, mai ales dacă nu te aşteptai la mai mult. Treaba o vei duce la bun sfârşit de unul singur.


Horoscop 3 iunie, Capricorn:

Este posibil să te izbeşti cu capul de pereţi pe ziua de astăzi. Dacă dai dovadă de răbdare şi înţelegere vei obţine mai mult. Vei afla că anturajul tău are o mică simpatie pentru tine.


Horoscop 3 iunie, Vărsător:

Prin intermediul călătoriilor vei acumula noi cunoştinţe şi îţi vei face importante prietenii. Trebuie să te gândeşti bine înainte de a te angaja să participi la un curs.


Horoscop 3 iunie, Peşti:

Planurile nu vor ieşi aşa cum ai plănuit. Fii pregătit pentru întârzieri şi fă schimbările necesare. Dacă va trebui să stai acasă, fă tot ce se poate în situaţia dată.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS