Horoscop Urania zilnic: vineri, 13 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 13 iunie 2014


Horoscop 13 iunie, Berbec:

Se iveşte o oportunitate de a câştiga bani. O pauză pare a fi imposibilă acum, dar şansa de a avea succes depinde mult de cât de dedicat sunteţi muncii dumneavoastră. Mai răbdaţi un pic!


Horoscop 13 iunie, Taur:

Capacitatea de a lua hotărâri practice este un magnet pentru cei din jur. Sunteţi o sursă de inspiraţie şi linişte. Simţiţi cu exactitate care sunt aşteptările anturajului.


Horoscop 13 iunie, Gemeni:

Vineri, 13 iunie 2014, luaţi o decizie în carieră care intră în contradicţie cu emoţiile dumneavoastră. Dacă vreţi să beneficiaţi de avantaje profesionale, va trebui să vă ignoraţi sentimentele şi să vă concentraţi pe lucruri pragmatice.


Horoscop 13 iunie, Rac:

Sunteţi prea solicitat de prieteni şi simţiţi că trebuie să vă reevaluaţi relaţiile. Ceea ce oferiţi în momentul de faţă celor din jur nu pare să fie îndeajuns.


Horoscop 13 iunie, Leu:

Astăzi sunteţi maestrul cuvintelor. Chiar dacă nu obişnuiţi să fiţi prea sentimental, astăzi îi uimiţi pe cei dragi prin cuvinte alese cu originalitate.


Horoscop 13 iunie, Fecioară:

Micile schimbări se vor dovedi a fi adevărate cotituri în viaţa dumneavoastră astăzi. Sunt vizate aspecte legate de bani şi sănătate. Rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă lăsaţi soarta să le rezolve, sau vă ocupaţi personal de ele.


Horoscop 13 iunie, Balanţă:

Sunteţi foarte încăpăţânat astăzi şi veţi reuşi să faceţi mai mult decât v-aţi pus în minte. Aşa că păstraţi spiritul de luptă viu şi nu îi lăsaţi pe alţii să vă stea în cale!


Horoscop 13 iunie, Scorpion:

Dacă acceptaţi deschis ideea de schimbare în viaţa dumneavoastră, veţi reuşi să vă dezvoltaţi spiritual. Nu vă temeţi de sfârşituri bruşte, noutăţile sunt binevenite.


Horoscop 13 iunie, Săgetător:

Vă daţi seama că e important să fiţi plăcut de cei din jur şi sunteţi în plin proces de revizuire a atitudinii faţă de ei. Noua viziunea asupra vieţii vă face să vă angajaţi mai uşor din punct de vedere emoţional.


Horoscop 13 iunie, Capricorn:

E cazul să arătaţi celor din jur care vă este adevărata valoare. Sunteţi foarte popular şi atrageţi privirile oriunde aţi merge. Tendinţa de a vă asuma riscuri se manifestă în special în domeniul financiar.


Horoscop 13 iunie, Vărsător:

Sunteţi foarte solicitat de atribuţii, atât la domiciliu, cât şi la serviciu. Vă veţi simţi epuizat la sfârşitul zilei. Cineva din jur îşi pune ordine în viaţă şi sunteţi afectat şi dumneavoastră de schimbările pe care le face.


Horoscop 13 iunie, Peşti:

A cunoaşte o persoană în profunzime e o chestiune de timp. Nu vă lăsaţi învins de nerăbdare, chiar dacă relaţia dumneavoastră pare că stagnează.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS