Horoscop Urania zilnic: marţi, 10 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 10 iunie 2014


Horoscop 10 iunie, Berbec:

Când vine vorba de noi planuri, eşti foarte ambiţios, plin de optimism şi entuziasm. Ai tendinţa de a fi prea încrezător şi de a-ţi asuma anumite riscuri destul de mari. Astăzi ştii cu certitudine că trebuie să se schimbe ceva în viaţa ta sentimentală. Îţi poţi da seama cu uşurinţă că unele planuri n-au mers aşa cum ţi-ai fi dorit.


Horoscop 10 iunie, Taur:

Astăzi s-ar putea ivi oportunitatea unei scurte călătorii, dar aceasta presupune multe cheltuieli. Gândeşte-te dacă ai bani suficienţi sau dacă ai putea face un împrumut mic. Astăzi te preocupă mai mult valorile spirituale, decât de cele materiale. Eşti mult mai sensibil şi emotiv, atunci când vine vorba despre sentimentele partenerului tău.


Horoscop 10 iunie, Gemeni:

Marţi, 10 iunie 2014, ar fi mai bine să fii puţin mai rezervat şi să dai dovadă de modestie, ca să nu stârneşti invidia celor din jur. Încearcă să nu te lauzi prea mult cu beneficiile pe care le-ai obţinut. Este o zi favorabilă ca să-ţi coordonezi eforturile cu partenerul tău în vederea începerii unui nou proiect comun. Eşti foarte încântat şi plin de optimism, iar şansele de reuşită sunt mari.


Horoscop 10 iunie, Rac:

Astăzi dai dovadă de multă compasiune, înţelegere şi eşti emotiv. Imaginaţia ta este foarte bogată şi vei putea găsi inspiraţia de care ai nevoie într-un vis neobişnuit. Ai mare grijă la reacţiile spontane faţă de partenerul de cuplu. Confruntă-ţi propriile emoţii şi evită cu orice preţ o criză minoră în relaţia ta sentimentală. Vei fi mult mai bine.


Horoscop 10 iunie, Leu:

Astăzi ai putea reflecta asupra problemelor importante şi a planurilor pe termen lung. Eşti optimist şi încântat de ideile tale, dar nu pierde din vedere chiar şi detaliile ce par minore. Pe plan sentimental, s-ar putea să apară mici discuţii, deoarece unul dintre voi se simte neîndreptăţit în privinţa implicării emoţionale în relaţia voastră sentimentală.


Horoscop 10 iunie, Fecioară:

Nu ai o stare de dispoziţie foarte bună şi vei acţiona ca atare. Reacţiile spontane sunt de asemenea posibile, mai ales dacă te vei afla în faţa unor situaţii neprevăzute. Din punct de vedere fizic te simţi bine, iar energia ta este debordantă. Îl inspiri chiar şi pe partenerul tău, iar proiectele comune au şanse mari de reuşită în relaţia voastră.


Horoscop 10 iunie, Balanţă:

Astăzi vei avea de-a face cu reacţiile dificile ale unor persoane din jurul tău. Îţi va fi foarte greu să comunici cât de cât cu ei, dar ai putea adopta şi tu o atitudine pe măsură. Ai tendinţa să fii irascibil şi nu te poţi controla, mai ales dacă partenerul tău te enervează. Ar fi recomandat să ai grijă ce spui, pentru că s-ar putea să regreţi mai târziu.


Horoscop 10 iunie, Scorpion:

Astăzi trebuie să iei o decizie importantă şi îi vei anunţa pe cei implicaţi ceea ce vrei. Nu este bine să acţionezi în grabă, pentru că poate momentan nu ştii chiar toate detaliile. Astăzi eşti dornic să cunoşti adevăratele intenţii ale partenerului de cuplu. Totuşi, distracţia va înlocui nevoia ta de a avea o legătură mult mai stabilă. Ai destul timp pentru toate.


Horoscop 10 iunie, Săgetător:

Eşti vesel, iar simţul umorului este foarte dezvoltat, chiar şi în situaţiile tensionate. Gândeşte pozitiv şi nu te lăsa afectat de orice problemă, iar lucrurile ţi se vor părea mai uşoare. Nu eşti foarte energic, dar partenerul de cuplu te va ajuta să găseşti soluţii destul de bune pentru proiectele personale mai vechi pe care le-ai lăsat baltă.


Horoscop 10 iunie, Capricorn:

Ai dispoziţia necesară ca să poţi pune capăt unui conflict mai vechi dintre tine şi un prieten. Eşti pregătit să faci un compromis şi să uiţi motivul pentru care v-aţi certat. Nu eşti foarte bine dispus, iar partenerul tău nu-şi poate da seama ce aşteptări ai de la el. Discută deschis cu el despre planurile tale şi dă dovadă de mai multă înţelegere.


Horoscop 10 iunie, Vărsător:

Ai nevoie de o pauză meritată ca să poţi ieşi din rutină, iar activităţile noi ţi se par captivante. Astăzi dai dovadă de multă spontaneitate şi inventivitate, de altfel calităţi destul de utile. Este o zi potrivită ca să poţi finaliza proiectele creative pe care le-ai demarat. Eforturile tale vor fi foarte apreciate şi admirate de către partenerul de cuplu.


Horoscop 10 iunie, Peşti:

Încearcă să fii mai deschis astăzi în relaţiile cu prietenii apropiaţi şi să îţi susţii opiniile cu mai multă convingere. Ar fi mult mai bine pentru tine să aduci argumente pertinente. Este posibil să fii pus în faţa unei situaţii imprevizibile şi nu vei şti spre care direcţie să te îndrepţi. Vei avea nevoie de toate sfaturile înţelepte ale partenerului tău.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS