Horoscop Urania zilnic: sâmbătă, 14 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - sâmbătă, 14 iunie 2014


Horoscop 14 iunie, Berbec:

Astăzi este o zi specială pentru o persoană foarte dragă, însă din păcate nu reuşiţi să fiţi alături de ea decât mai spre seară. În prima jumătate a zilei trebuie să rezolvaţi mai multe probleme profesionale şi să vă ocupaţi de un proiect extrem de important. Deşi vă doreaţi să înmânaţi ştafeta altcuiva şi să vă luaţi ziua liberă, va trebui să vă amânaţi planurile deoarece superiorii au nevoie de dumneavoastră.


Horoscop 14 iunie, Taur:

Atenţia dumneavoastră este îndreptată asupra planurilor măreţe pe care le luaţi. Sunteţi pregătit să începeţi un proiect profesional şi trebuie să fiţi foarte atent la deciziile pe care le luaţi şi drumurile pe care alegeţi să mergeţi. Spre seară este posibil să primiţi o vizită neaşteptată din partea unui prieten, care va veni cu un sfat extrem de important.


Horoscop 14 iunie, Gemeni:

Sâmbătă, 14 iunie 2014, numeroase lucruri frumoase se întâmplă în viaţa dumneavoastră profesională şi nu mai aveţi timp de absolut nimic altceva. Schimbările din ultima perioadă v-au dat peste cap programul şi sunteţi mai ocupat ca niciodată. Dacă vreţi ca relaţia cu persoana iubită să fie una frumoasă în continuare, este foarte important să vă găsiţi timp şi pentru planul sentimental.


Horoscop 14 iunie, Rac:

Visele dumneavoastră sunt foarte mari şi aşteptările de la propria persoană au crescut considerabil în ultima perioadă. Sunteţi dedicat muncii dumneavoastră şi faceţi tot posibilul să ajungeţi acolo unde vă doriţi. Deşi este cale lungă, nu vă daţi bătut şi vreţi să le demonstraţi tuturor celor din jurul dumneavoastră că sunteţi capabil să faceţi ce vă propuneţi.


Horoscop 14 iunie, Leu:

Latura sensibilă este destul de dezvoltată în această perioadă. Sunteţi uşor pesimist şi nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă. Cel mai bine ar fi să staţi departe de discuţiile de afaceri sau negocieri; în cazul în care şedinţele nu pot fi anulate, vă recomand să vă ocupaţi de acestea în a doua jumătate a zilei, când lucrurile vor reveni la normal.


Horoscop 14 iunie, Fecioară:

Aţi muncit extrem de mult în ultima perioadă, însă nu daţi semne de oboseală. Aveţi în continuare foarte multe proiecte şi sarcini de îndeplinit şi pentru asta nu vreţi să vă dezlipiţi de birou. Este foarte important să ştiţi când să spuneţi stop şi să faceţi o pauză. O seară în compania persoanei iubite sau a prietenilor vă poate ajuta să vă relaxaţi.


Horoscop 14 iunie, Balanţă:

Aveţi foarte multă energie şi sunteţi extrem de bine pregătit pentru ziua de astăzi. Veniţi cu idei inovatoare în şedinţele pe care le aveţi şi reuşiţi să semnaţi cele mai bune contracte. Spre surprinderea dumneavoastră, este posibil ca superiorii să vă răsplătească cu un bonus destul de mare sau chiar cu o mărire de salariu. Nu vă bucuraţi prea repede, cu banii primiţi veţi fi nevoit să vă plătiţi datoriile.


Horoscop 14 iunie, Scorpion:

Sunteţi într-o situaţie destul de dificilă cu banii, însă sunteţi optimist că puteţi rezolva situaţia şi asta contează foarte mult. Spre norocul dumneavoastră, fără să faceţi prea mult efort primiţi o sumă de bani dintr-un împrumut mai vechi sau o posibilă moştenire. Nu cheltuiţi mai mult decât trebuie şi încercaţi să faceţi investiţiile cu adevărat necesare.


Horoscop 14 iunie, Săgetător:

Ziua se anunţă una foarte frumoasă pe plan profesional. Este posibil să primiţi un proiect pe care îl aşteptaţi de foarte mult timp şi care vă va aduce numeroase beneficii. Din păcate, nu putem spune acelaşi lucru şi despre viaţa sentimentală. O problemă cu partenerul de cuplu vă poate strica complet starea de dispoziţie.


Horoscop 14 iunie, Capricorn:

Sunteţi într-o dilemă în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră sentimentală şi nu ştiţi ce hotărâre să luaţi. Vă este teamă să nu dezamăgiţi persoanele care ţin la dumneavoastră. O persoană mai în vârstă vă poate ajuta să luaţi cea mai bună decizie cu privire la această problemă. Uneori este necesar să fiţi egoist şi să vă pese de fericirea dumneavoastră.


Horoscop 14 iunie, Vărsător:

Aţi făcut mai multe schimbări pe plan profesional, iar acum vă pregătiţi să vedeţi rezultatele. Din păcate, va trebui să mai aşteptaţi puţin deoarece rezultatul muncii dumneavoastră va apărea puţin mai târziu. Până atunci, vă recomand să vă îndreptăţi atenţia asupra vieţii de familie. Persoanele dragi se simt neglijate şi au nevoie de mai multă atenţie din partea dumneavoastră.


Horoscop 14 iunie, Peşti:

Ziua de astăzi este una obişnuită pentru dumneavoastră; veţi avea parte de mici schimbări pe plan profesional, însă nimic care să vă modifice radical rutină. În schimb, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, astăzi faceţi prima cucerire importantă din ultima perioadă. Spre norocul dumneavoastră, întâlniţi o persoană nouă care va avea un impact destul de puternic asupra dumneavoastră.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS