Horoscop Urania zilnic: luni, 30 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 30 iunie 2014


Horoscop 30 iunie, Berbec:

În plan afectiv se simte nevoia de acţiune, provocare. S-ar putea să vă treacă prin minte să vă jucaţi cu sentimentele cuiva, să folosiţi cuvinte cu impact maxim pentru a vă atinge un obiectiv, a vă bifa un câştig propriu. Dacă legătura de cuplu e una apropiată, celălalt va simţi că preluaţi, de fapt, autoritar conducerea asupra relaţiei doar pentru a-l proteja de acele neplăceri ce s-ar putea răsfrânge în mod direct asupra lui.


Horoscop 30 iunie, Taur:

S-ar prea putea să nu aveţi starea necesară pentru a vă îndeplini obligaţiile profesionale la un standard ridicat. Probabil căutaţi singurătatea, nu vă dezvăluiţi cu uşurinţă din gânduri şi nici nu vorbiţi cu uşurinţă despre dvs. Dialogul intuitiv şi schimburile de emoţii cu apropiaţii ar putea fi blocate, fapt care să vă determine să acumulaţi progresiv, precum oala sub presiune, tensiune şi nemulţumire.


Horoscop 30 iunie, Gemeni:

Luni, 30 iunie 2014, puteţi fi ştrengar şi pus pe şotii, puteţi să născociţi stratageme şi alinturi, gesturi de tandreţe care îl ţin pe aproape pe cel care vă este drag. Vă pricepeţi să faceţi curte cu simplitate, deschis şi amabil, fără să complicaţi lucrurile. Poate fi vorba şi de o îmbunătăţire a confortului material ori a celui financiar. O bază sportivă, un bazin de înot sau un stadion sunt locuri unde este indicat să vă petreceţi cel puţin câteva ore din zi.


Horoscop 30 iunie, Rac:

Astăzi s-ar putea spune că sunteţi pregătit să înfruntaţi întreaga lume, că sunteţi gata să vă supuneţi propria viaţă unor iniţiative curajoase, să vă remarcaţi, să arătaţi cine sunteţi şi de ce sunteţi în stare. Faptul că pozaţi într-o poziţie suverană, că lăsaţi impresia atotputerniciei şi a desăvârşirii personale, că daţi dovadă de trufaşe euforii şi suficienţă de sine i-ar putea intimida ori agasa pe ceilalţi, ar putea afecta relaţionările şi colaborările.


Horoscop 30 iunie, Leu:

Azi este destul de probabil un episod prin care să vă testaţi încrederea în cineva apropiat. Puteţi realiza cât sunteţi de ataşat şi legat de fiinţele dragi, dar şi de o serie de lucruri personale. În viaţa afectivă vă puteţi arăta imprevizibil, puteţi avea idei năstruşnice şi excentrice, care să îndepărteze orice urmă de rutină şi plictiseală. Deşi nu aveţi imprimată o direcţie anume de acţiune, spontaneitatea vă scoate din încurcătură.


Horoscop 30 iunie, Fecioară:

Sarcasmul, persiflarea şi, în general, orice tip de ironie nu pare să fie deloc binevenite astăzi. Este indicat să fiţi precaut legat de orice apreciere aţi face la adresa partenerului de viaţă, căci acesta nu pare să ştie de glumă şi nu este probabil într-o dispoziţie prea relaxată. Într-o relaţie sentimentală cuvintele şi declaraţiile brutal de sincere pot răni, tot aşa cum nici tăcerea încăpăţânată nu va ajuta.


Horoscop 30 iunie, Balanţă:

Sunteţi foarte sociabil şi pus pe şotii încă de la prima oră a dimineţii. Ziua de astăzi o petreceţi alături de persoanele dragi; o ieşire în oraş cu mai mulţi prieteni vă poate ajuta să vă relaxaţi şi să întâlniţi persoane noi. Dacă sunteţi singur, profitaţi de această ocazie pentru noi cuceriri.


Horoscop 30 iunie, Scorpion:

Astăzi simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări fie în garderobă, fie în locuinţă. Recent aţi câştigat o sumă de bani de pe urma unui proiect profesional sau a unui împrumut mai vechi. Deşi treceţi printr-o perioadă bună financiară, lucrurile nu vor sta aşa tot timpul. Vă recomand să puneţi şi câţiva bani deoparte pentru zilele negre.


Horoscop 30 iunie, Săgetător:

Cum aţi putea fi azi un rebel fără cauză, un neînţeles şi un eretic, puteţi fi tentat să nu vă supuneţi cu uşurinţă ordinelor venite din partea vreunui superior ierarhic sau vreunei dorinţe exprimate de persoana iubită. Nu mizaţi foarte tare pe nişte bani care ar urma să vă parvină, nu vă faceţi planuri extrem de ambiţioase sentimental. Pare o zi potrivită pentru ieşiri în aer liber, pentru plimbări în natură împreună cu cei din familie.


Horoscop 30 iunie, Capricorn:

Sunteţi foarte strict cu dvs. şi nu vreţi să pierdeţi timpul degeaba. Deşi sunteţi axat pe succes pe toate planurile, uneori este bine să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi. O ieşire la terasă cu prietenii vă poate ajuta să vă destindeţi. Pe plan sentimental, lucrurile par să revină la normal.


Horoscop 30 iunie, Vărsător:

S-ar prea putea să practicaţi azi exerciţiul autorităţii, să deţineţi monopolul gloriei ţinând să demonstraţi că v-aţi realizat, că aţi reuşit în viaţă. Banii vin uşor şi meritat, în anumite cazuri în sume peste aşteptări. Posibil să simţiţi că aţi dezvoltat un ataşament exacerbat faţă de unul dintre părinţi, că vă este destul de greu să luaţi viaţa pe cont propriu. Pe de altă parte, sunteţi profund implicat şi dedicat într-o relaţie sentimentală.


Horoscop 30 iunie, Peşti:

Aveţi foarte multe oportunităţi în ceea ce priveşte viaţa profesională, însă vă este teamă de schimbările majore şi de faptul că nu veţi reuşi să vă adaptaţi. Partenerul de cuplu vă este alături şi vă sprijină necondiţionat. El vă poate ajuta să luaţi cea mai bună decizie pentru dvs.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS