Horoscop Urania zilnic: luni, 23 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - luni, 23 iunie 2014


Horoscop 23 iunie, Berbec:

Fă-ţi timp şi pentru membrii familiei şi pentru prietenii apropiaţi. Discuţiile cu ei se vor dovedi extrem de utile pentru conturarea unor concluzii permanente în ceea ce priveşte problemele tale. Trebuie să înveţi să îi laşi pe cei din jurul tău să te ajute în anumite situaţii dificile din viaţa ta; aminteşte-ţi că nu eşti singur.


Horoscop 23 iunie, Taur:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru discuţii pozitive. Ai foarte multă energie şi vii cu idei incredibile în ceea ce priveşte viaţa profesională. Pe plan sentimental, o discuţie frumoasă cu partenerul de cuplu te poate ajuta să te relaxezi după o zi foarte bună la locul de muncă.


Horoscop 23 iunie, Gemeni:

Luni, 23 iunie 2014, în scurt timp toate problemele tale vor avea rezolvare. Dacă până acum, întâlneai fel şi fel de obstacole, iată că de data aceasta astrele sunt poziţionate în aşa fel încât tu să reuşeşti cam tot ce îţi propui. În cazul în care ai de luat decizii importante, acesta este cel mai bun moment pentru a îţi pune în ordine viaţa.


Horoscop 23 iunie, Rac:

Astăzi este o zi foarte bună pentru a îţi dezvolta latura artistică. Dacă eşti pasionat de muzică, literatură, artă sau psihologie, acum este momentul să îţi pui în practică talentul. Pe de altă parte, trebuie să rezolvi un conflict mai vechi cu o persoană importantă din viaţa ta. Încearcă să ierţi şi să treci peste tot ce s-a întâmplat.


Horoscop 23 iunie, Leu:

Ziua se încheie cu câteva schimbări în ceea ce priveşte viaţa profesională. Te aşteaptă lucruri noi şi interesante, din care vei avea foarte multe de învăţat. Este foarte important să înveţi să ţii pasul cu schimbările şi, cel mai important, să nu îţi fie teamă să faci compromisuri.


Horoscop 23 iunie, Fecioară:

Este foarte important ca între tine şi partenerul de cuplu să nu intervină absolut nimic. Nu da crezare zvonurilor apărute în cercul de prieteni şi nici nu lăsa loc de interpretări. O discuţie serioasă şi sinceră cu persoana iubită poate pune capăt tuturor acestor dificultăţi. Este foarte important să ai încredere în persoana de lângă tine.


Horoscop 23 iunie, Balanţă:

Ai foarte multe planuri în ceea ce priveşte cariera ta, însă trebuie să înveţi să fii mai ordonat. În primul rând aşteaptă momentul potrivit pentru a face prima mişcare. Nu lua decizii importante decât după o analiză extrem de detaliată a problemelor; partenerul de cuplu te poate ajuta foarte mult în acest nou capitol.


Horoscop 23 iunie, Scorpion:

Eşti o persoană destul de rece şi închisă în general, însă astăzi reuşeşti să spui ceea ce simţi. Îţi deschizi sufletul în faţa unei persoane foarte dragi şi spui tot ce ai pe inimă. Scapi de complexe şi de temeri şi înveţi să accepţi sfaturi. Spre seară, te poţi relaxa în compania prietenilor şi a partenerului de cuplu.


Horoscop 23 iunie, Săgetător:

Este posibil ca astăzi să intri într-un conflict dificil cu o persoană; deşi ai avea foarte multe de spus, cel mai bine este să te retragi înainte ca cearta să devină violentă. Tăcerea este de aur, aşa că păstrează ce ai de spus doar pentru tine. Un coleg de muncă te poate ajuta să treci peste acest incident neplăcut.


Horoscop 23 iunie, Capricorn:

Ai avut o perioadă extrem de dificilă, în care ai muncit pe rupte. Ţi-ai terminat toate sarcinile, iar acum ar fi timpul să te relaxezi. O scurtă vacanţă ar fi binevenită; ia-ţi partenerul de cuplu sau chiar un prieten apropiat şi pleacă măcar pentru o zi din localitate. Schimbarea de peisaj va face foarte mult bine psihicului tău.


Horoscop 23 iunie, Vărsător:

Trebuie să înveţi să fii recunoscător pentru ce fac cei din jurul tău pentru tine. Unele persoane din viaţa ta sunt alături de tine necondiţionat şi vor să te ajute de fiecare dată. Pe de altă parte, în ceea ce priveşte viaţa sentimentală, o discuţie sinceră cu partenerul de cuplu te poate ajuta să înţelegi ce se întâmplă între voi şi încotro merg lucrurile.


Horoscop 23 iunie, Peşti:

Încarcă-te cu multă răbdare deoarece te aşteaptă o zi destul de dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Trebuie să te ocupi de o problemă complicată la locul de muncă şi nici măcar nu ştii de unde să începi. Deşi spui că te descurci singur, ai nevoie de ajutor din partea colegilor – doar în grup veţi găsi cea mai bună soluţie.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS