Horoscop Urania zilnic: duminică, 15 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - duminică, 15 iunie 2014


Horoscop 15 iunie, Berbec:

Ziua de astăzi se anunţă una destul de stresantă în ceea ce priveşte viaţa socială. Din cauza tensiunii în cadrul familiei se pot isca oricând conflicte dure; încearcă să îţi păstrezi calmul şi să încerci să îi linişteşti pe toţi. În cazul în care aveai plănuită vreo excursie, ar fi bine să o amâni.


Horoscop 15 iunie, Taur:

În ciuda tuturor problemelor pe care le-ai avut în ultima perioadă, continui să mergi pe drumul pe care ai pornit şi nu renunţi cu uşurinţă la visurile tale. Este posibil să faci o scurtă călătorie de afaceri sau să fii nevoit să participi la o negociere importantă. Pe plan social, iei legătura cu un prieten mai vechi de care nu ai mai auzit de mult timp.


Horoscop 15 iunie, Gemeni:

Duminică, 15 iunie 2014, se anunţă o zi destul de obositoare, având în vedere numeroasele sarcini pe care le primeşti. Dacă vrei să rezolvi tot în cel mai scurt timp posibil, îţi recomand să îţi faci un plan amănunţit, pe care să îl urmezi cu stricteţe. Spre seară, trebuie să faci un drum scurt pentru a rezolva o problemă.


Horoscop 15 iunie, Rac:

Astăzi reuşeşti să termini un proiect mai amplu, care ţi-a dat dureri de cap o bună perioadă de timp. Munca şi orele peste program vor fi răsplătite cu un bonus destul de frumos; dacă vrei să nu rişti, îţi recomand să investeşti suma de bani în locuinţă. Partenerul de cuplu te poate ajuta în acest sens.


Horoscop 15 iunie, Leu:

Eşti cu capul în nori şi nu reuşeşti să rezolvi tot ce îţi propui. Este posibil să iei parte la o întâlnire, unde trebuie să te afirmi şi să îţi expui punctul de vedere cu privire la interesele companiei. Încearcă să te relaxezi şi să îţi păstrezi calmul, doar aşa vei reuşi să îţi impresionezi superiorii.


Horoscop 15 iunie, Fecioară:

Ziua de astăzi este foarte bună pentru a îţi face planuri pentru viitorul apropiat în ceea ce priveşte viaţa sentimentală. Relaţia cu partenerul de cuplu este pe drumul cel bun, iar tu te gândeşti serios că este timpul să treci la următorul pas. O discuţie serioasă cu persoana iubită te poate ajuta să iei decizia corectă.


Horoscop 15 iunie, Balanţă:

Treci printr-o perioadă destul de dificilă în ceea ce priveşte viaţa profesională. Munceşti foarte mult şi îţi dai toată silinţa la locul de muncă, însă simţi că nu eşti mulţumit pe deplin. Ai impresia că stagnezi şi că rămâi în urmă. Înainte de a lua o decizie radicală, este indicat să vorbeşti cu o persoană cu experienţă, care te poate ajuta în acest sens.


Horoscop 15 iunie, Scorpion:

Aceasta este o zi excelentă pentru a te ocupa de viaţa profesională. Eşti creativ şi reuşeşti să îţi uimeşti superiorii cu ideile tale geniale. Dacă o ţii tot aşa, în scurt timp poţi primi o mărire de salariu sau poţi fi avansat în funcţie. Pe plan sentimental, ai reţineri în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de cuplu şi trebuie să iei o decizie dureroasă.


Horoscop 15 iunie, Săgetător:

Se anunţă o zi destul de dificilă pentru tine; din cauza faptului că nu eşti ordonat şi atent la locul de muncă, este posibil să întârzii cu un proiect sau să pierzi nişte documente importante. Cel mai bine este fii corect, să îţi asumi vina şi să ceri ajutorul colegilor pentru a rezolva situaţia dificilă.


Horoscop 15 iunie, Capricorn:

Relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai frumoasă, iar astăzi este posibil să fii surprins cu o cerere sau o discuţie serioasă. Dacă eşti singur, astrele îţi surâd şi te ajută să întâlneşti pe cineva. Mereu original, foarte sincer şi pus pe şotii, îţi va fi extrem de uşor să intri în vorbă şi să faci noi cuceriri.


Horoscop 15 iunie, Vărsător:

Eşti într-o rutină în ceea ce priveşte viaţa profesională şi simţi nevoia unei schimbări. Cel mai bine este să analizezi foarte atent situaţia şi să iei o decizie doar atunci când ştii sigur că asta este ce îţi doreşti. Spre seară, este posibil să fii nevoit să îţi ajuţi partenerul de cuplu cu privire la o problemă personală.


Horoscop 15 iunie, Peşti:

Ultima perioadă a fost destul de dificilă pentru tine; toate evenimentele te-au ajutat să te schimbi nu doar comportamental, ci şi în ceea ce priveşte modul de gândire. Acum eşti mult mai sigur pe tine şi ştii ce îţi doreşti de la viaţă. În ceea ce priveşte planul amoros, relaţia cu partenerul de cuplu este tot mai serioasă.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS