Horoscop Urania zilnic: miercuri, 11 iunie 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - miercuri, 11 iunie 2014


Horoscop 11 iunie, Berbec:

Trebuie să iei decizii bazate pe ceea ce simţi şi să nu te laşi influenţat de nimeni. Ai nevoie de linişte şi ai nevoie să te reculegi, uneori singurătatea este necesară.


Horoscop 11 iunie, Taur:

Orice ai încerca, problemele nu dispar cum baţi din palme. Uneori mai sunt şi excepţii, dar nu te baza pe asta! Foloseşte-te de comunicare pentru a trece mai uşor peste greutăţi, astfel ziua va trece mai repede.


Horoscop 11 iunie, Gemeni:

Miercuri, 11 iunie 2014, încearcă să fii mai permisiv cu cei dragi ţie, mai ales cu partenerul tău. Gelozia a pus stăpânire pe tine în ultimul timp şi se poate transforma într-o obsesie. Ţie îţi place libertatea, de ce partenerului nu i-ar plăcea?


Horoscop 11 iunie, Rac:

Ai toate şansele să îţi întâlneşti partenerul perfect, aşa că aruncă bine privirea în jurul tău. Bazează-te pe intuiţie, este important să decizi cu inima în acest caz.


Horoscop 11 iunie, Leu:

Tot ce vrei în acestă zi este linişte şi pace. Dacă cei din jurul tău sunt agitaţi, încearcă să îi calmezi sau să te izolezi de ei. E posibil să se producă o schimbare de planuri şi va fi destul de greu să te acomodezi.


Horoscop 11 iunie, Fecioară:

Trebuie să socializezi mai mult în acestă zi, aşa că agaţă-te de orice eveniment pentru a ieşi din casă. Dacă simţi că ai o problemă cu încrederea în tine, cere ajutorul unui specialist.


Horoscop 11 iunie, Balanţă:

Totul se învârte în jurul familiei şi al prietenilor, aşa că bucură-te de aceste clipe. Este o zi bună şi pentru viaţa sentimentală, trebuie să îi acorzi mai multă atenţie dacă nu vrei să rămâi singur.


Horoscop 11 iunie, Scorpion:

Vei avea ocazia să cunoşti o persoană care îţi va schimba modul de gândire. Încearcă să nu îi mai comanzi pe cei din jurul tău, fiecare este liber să facă alegerile pe care şi le doresc.


Horoscop 11 iunie, Săgetător:

Nu ai prea mulţi prieteni, pentru că nu ai timp de ei. Încearcă să socializezi mai mult, să ieşi în oraş şi să ai şi o viaţă personală. Vei regreta că nu ai făcut lucrurile la timpul lor şi poate fi prea târziu.


Horoscop 11 iunie, Capricorn:

Decizi că trebuie să îţi schimbi stilul de viaţă, într-unul mai sănătos şi mai vesel. Fă această modificare brusc, altfel îţi vei pierde avântul şi vei abandona.


Horoscop 11 iunie, Vărsător:

Nu uita în acestă zi ce e cu adevărat important, persoane dragi sau promisiuni făcute partenerului. Amână orice plan pentru a-i pune pe ei pe primul loc şi le vei dovedi exact ce au nevoie.


Horoscop 11 iunie, Peşti:

Ai face bine să lucrezi suplimentar în aceste zile. Miercuri este o zi grea şi este momentul perfect care te va ajuta să ţi-o uşurezi. Vei avea parte şi de dragoste.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS