Horoscop Urania zilnic: vineri, 9 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 9 mai 2014


Horoscop 9 mai, Berbec:

Deşi uşor inflamabil la remarcile făcute la adresa dumneavoastră, neplăcerile şi vociferările trec la fel de repede cum şi apar. Ziua în ansamblul ei poate fi una de linişte relativă şi acalmie, în care puteţi să vi-i readuceţi aproape cu blândeţe pe toţi aceia cu care aţi avut o serie de conflicte, neînţelegeri ori tachinări. Capitulaţi probabil destul de înţelegător în faţa persoanei iubite, n-o mai înfruntaţi, n-o mai sfidaţi.


Horoscop 9 mai, Taur:

Astăzi puteţi simţi că totul poate fi iertat, reparat şi remediat. În lumina unor regrete care revin în actualitate, puteţi alege să dregeţi busuiocul într-o serie de relaţii personale compromise. E posibil să deveniţi mai binevoitor şi înţelegător, empatic, putând ajunge să vă substituiţi în mare măsură persoanelor de lângă dumneavoastră. Vă identificaţi destul de fidel cu suferinţa şi cauza lor, înţelegi perfect punctul lor de vedere.


Horoscop 9 mai, Gemeni:

Vineri, 9 mai 2014, abordaţi probabil toate chestiunile de ordin financiar cu multă prudenţă şi tact. E posibil să întoarceţi o situaţie pe toate feţele înainte de a lua o decizie, să cântăriţi cu ochi format o potenţială sursă de venit sau un posibil târg avantajos. Nu vă puteţi drămui, stăpâni răbufnirile emoţionale şi asta v-ar putea aduce într-un raport delicat cu părinţii. Fizic, vă simţiţi în putere şi activ, sunteţi greu de ţinut în loc.


Horoscop 9 mai, Rac:

Azi sunteţi ambiţios în chestiunile domestice, vă puteţi simţi temerar, gata de a porni o luptă individuală pentru a dobândi un bun spre folosul apropiaţilor. În iubire e posibil să vă impuneţi lipsit de subtilitate o dorinţă personală, să vă lipsească o strategie ori un plan de bătaie. Ascultaţi-vă intuiţia şi luaţi măsuri, căci stilul dumneavoastră direct şi abordarea dintr-o bucată, primitivă, l-ar putea deranja pe cel drag.


Horoscop 9 mai, Leu:

În iubire aţi putea merge pe încredere şi dăruire necondiţionată. Poate fi momentul stingerii unor focare de teamă sau nelinişte ori poate să vi se dezlege uşor limba, să treceţi la mărturisiri, confidenţe emoţionante. Financiar, o serie de câştiguri nesperate v-ar putea tenta să vă forţaţi norocul şi să vă dedaţi la cheltuieli negândite. Cum vă simţiţi bine cu dumneavoastră, e posibil să nu vă eschivaţi de la niciun efort care vi se cere.


Horoscop 9 mai, Fecioară:

Astăzi puteţi fi o fire mai contemplativă, puteţi să simţiţi că duceţi o viaţă în care sunteţi mai degrabă spectator şi nu actor. Nu vă place să interveniţi în mersul lucrurilor, nu vreţi să vă croiţi benevol drum de unul singur, preferaţi să vă lăsaţi dus de împrejurări. Din punct de vedere financiar, puteţi avea tendinţa de a epata şi impresiona, de a afişa un tip de huzur şi belşug personal care să nu corespundă realităţii.


Horoscop 9 mai, Balanţă:

S-ar putea zice că sunteţi pe recepţie, că aveţi urechi de auzit şi ştiţi să ascultaţi. Probabil că sunteţi mai entuziast şi întreprinzător, că reuşiţi să prindeţi din zbor nişte idei care să vă aducă unele avantaje materiale sau financiare. Dacă bugetul vă face viaţa mai uşoară, chestiunile amoroase vă pot da încă bătaie de cap. E în discuţie o relaţie sentimentală năbădăioasă, dat fiind faptul că v-aţi îndrăgostit brusc, fără discernământ.


Horoscop 9 mai, Scorpion:

Puteţi fi destul de ezitant, introvertit şi timorat azi - se poate să nu îndrăzniţi să faceţi un pas mare, să luaţi o hotărâre importantă decât dacă sunteţi silit de împrejurări. Şi dacă nu reuşiţi să vă arătaţi pe atât de viteaz şi de erou încât să puteţi să vă decideţi singur drumul, ar fi util să ştiţi că, la nevoie, aţi putea beneficia de sprijinul şi încurajarea sinceră a părinţilor sau a unor rude apropiate mai de încredere.


Horoscop 9 mai, Săgetător:

Astăzi v-ar putea asalta neliniştile, grijile ori gândurile negre, deşi e puţin probabil să vă epuizaţi resursele de energie în lupta cu teama ori disperarea. Într-o chestiune de bani e posibil să încălcaţi nişte reguli scrise ori nescrise, fapt care să nu rămână nesancţionat: o penalizare, o amendă, o plată anulată. În viaţa de cuplu se pare că aveţi de învăţat să pierdeţi, să suportaţi şi să înţelegeţi nişte înfrângeri personale.


Horoscop 9 mai, Capricorn:

Iubirea cu năbădăi poate fi subiect de referinţă azi, căci, în mod absolut inexplicabil, vă vine destul de greu să puneţi în acord ceea ce simţiţi şi experimentaţi emoţional cu felul în care acţionaţi, în care vă exteriorizaţi. Astfel, în ciuda faptului că vă încearcă sentimente nobile, protectoare şi călduroase, cumva materne, nu reuşiţi să vă comportaţi cu persoana iubită altfel decât lipsit de delicateţe, înţelegere sau toleranţă.


Horoscop 9 mai, Vărsător:

S-ar părea că azi atrageţi câştiguri financiare dar şi afective, mizând pe simplitate şi onestitate, pe simţul ordinii, al logicii şi al raţiunii lucide. Dialogul instinctiv şi neprelucrat, dus în termenii unei bunecuviinţe, poate da rezultate surprinzătoare. Din punct de vedere afectiv discerneţi probabil ce se face de ce nu se face, câştigând cu tact simpatia cuiva drag. Altfel, vă simţiţi odihnit, gata să răspundeţi provocărilor.


Horoscop 9 mai, Peşti:

Manifestaţi probabil azi un comportament contradictoriu, greu de înţeles de către cei apropiaţi. Fie sunteţi prea concesiv şi dispus la compromisuri, fie sunteţi prea rigid şi rece, în fiecare dintre cazuri căutând doar să dobândiţi acceptarea, acordul celorlalţi. Nu reuşiţi poate să ajungeţi cu ai dumneavoastră la un numitor comun în privinţa unei idei rentabile de bani, iar faptul că o hotărâre de familie trenează vă poate şubrezi bugetul.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS