Horoscop Urania zilnic: vineri, 2 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - vineri, 2 mai 2014


Horoscop 2 mai, Berbec:

Vineri, 2 mai 2014, în viaţa de familie s-ar putea aplana un conflict, s-ar putea desfiinţa un ring de luptă în care se duc confruntări verbale lipsite de sens. Ar fi de parcă învăţaţi să suportaţi ideea ratării sau a înfrângerii, înţelegeţi să cedaţi teren, nemaicultivându-vă vanităţi şi orgolii inutile, iritante. Poate fi vorba de o reacţie de supunere la obligaţiile familiale, la limitările şi regulile impuse de autoritatea părintească.


Horoscop 2 mai, Taur:

S-ar părea că aveţi acea putere de a vă ţine deoparte emoţional, de a fi perfect raţional şi detaşat încât să puteţi urmări îndeaproape unele piste favorabile reuşitelor financiare. Prin urmare, în privinţa bifării unor câştiguri materiale puteţi miza pe dumneavoastră înşivă, pe pornirea şi impulsul în stare brută de a acţiona într-o anumită direcţie. Vă puteţi urma aceeaşi pornire sinceră, greu de mascat, în relaţia cu persoana iubită.


Horoscop 2 mai, Gemeni:

Astăzi, 2 mai 2014, este posibil să aveţi un mod atât de pragmatic de a vedea viaţa încât sentimentalismul şi romantismul să nu aibă nicio şansă de a se face resimţite. Probabil chiar sentimental vă arătaţi cu precădere interesat de partenerii rentabili material ori bine situaţi social, cu funcţie şi putere. În familie atmosfera e relaxată, permiţându-vă poate mai multă libertate de mişcare.


Horoscop 2 mai, Rac:

Este de aşteptat ca astăzi să câştigaţi în carismă şi farmec personal. Aveţi probabil un chef nemaipomenit de vorbă şi ieşiţi din turnul tăcerii în care staţi închis, socializaţi mai viguros şi vorbiţi mai bine, mai convingător. Prindeţi gustul de a vă întreţine cu prietenii la dialog, de la cele de profunde până la banala bârfă zilnică. În privinţa stării de sănătate veştile pot fi contradictorii şi neliniştitoare.


Horoscop 2 mai, Leu:

Vineri, 2 mai 2014, s-ar zice că sunteţi în priză, sunteţi prins cu treabă şi interese diverse financiare, numai că, în ciuda efortului, se prea poate ca acestea să întârzie să se materializeze. În rest, vă poate încerca o stare de bunădispoziţie şi forţă interioară, vă simţiţi capabil să vă asumaţi riscuri şi să vă implicaţi în acţiuni care fac apel la întreaga dumneavoastră energie. Puteţi fi de asemenea motivat să practicaţi un sport care vă place.


Horoscop 2 mai, Fecioară:

Atenţie, v-aţi putea îndrăgosti de o persoană nepotrivită, dificilă ori aflată într-o stare de vulnerabilitate emoţională crescută, reprezentând o cauză pierdută pe care să vreţi să o recuperaţi cu orice preţ. Poate fi vorba de cineva părăsit sau abandonat, aflat în convalescenţă după o suferinţă sentimentală, însă în acest caz aţi putea avea un rost strict consolator. Vă puteţi face mai util şi de ajutor în profesie, în carieră.


Horoscop 2 mai, Balanţă:

Iată o zi în care e favorizată interacţiunea cu cei din familie, în care sunt şanse să soluţionaţi unele conflicte şi confruntări de clan. În general aveţi o stare bună, vă simţiţi bine în corpul dumneavoastră cu gândurile proprii, puteţi fi împăciuitor şi tolerant, ştiţi probabil să îi luaţi pe părinţi cu vorbă bună, aveţi un ton conciliator. O stare de sănătate peste medie v-ar putea determina să fiţi exuberant, exaltat, chiar excesiv.


Horoscop 2 mai, Scorpion:

Puteţi lua azi o hotărâre legată de viaţa sentimentală, puteţi să soluţionaţi o dilemă afectivă care v-a cam muncit în ultima perioadă. Ştiţi acum probabil ce trebuie să faceţi, cum să alegeţi limpede între două căi sau între două persoane între care oscilaţi. În privinţa banilor s-ar putea să vă încumetaţi la riscuri prea mari, să acţionaţi împotriva tuturor regulilor, uzanţelor şi principiilor de până acum, sub un imbold inexplicabil.


Horoscop 2 mai, Săgetător:

Din punct de vedere sentimental v-aţi putea afla în plin proces justiţiar. Aţi putea căuta să vă faceţi dreptate cu orice preţ într-o problemă de ordin afectiv, să aveţi nevoie de o reparaţie morală, de o revanşă, dacă nu chiar de o răzbunare care nu face decât să răscolească inutil, să agite apele în povestea dumneavoastră de iubire. Nu vă lipsesc probabil deloc entuziasmul şi dorinţa de a duce o luptă pe cont propriu.


Horoscop 2 mai, Capricorn:

O zi ca cea de azi ar putea favoriza unele discuţii legate de o finanţare. Poate fi vorba de purtarea unor negocieri complexe, la nivel oficial, sau poate fi vorba de o simplă argumentare individuală a motivelor pentru care vi se cuvine să intraţi în posesia unor sume de bani. Totuşi, sunt posibile strategii financiare imprudente, investiţi executate fără plasă de siguranţă, cheltuieli fără acoperire, hazardate şi inutile.


Horoscop 2 mai, Vărsător:

Unele crize de furie şi iritabilitate pot pune la pământ înţelegerile, negocierile de ordin financiar. Vă puteţi arăta colţos, croit prea dintr-o bucată şi lipsit de diplomaţie, ceea ce ar putea pune pe fugă pe acele persoane apte să contribuie la sporirea bugetului dumneavoastră personal. Pe de altă parte, familia poate redeveni prioritară, centrul preocupărilor dumneavoastră de azi, mediul în care vă puteţi învesti cu rost energia fizică.


Horoscop 2 mai, Peşti:

S-ar putea ca azi să vă simţiţi destul de încorsetat în mediul de familie. V-ar putea deranja că ai dumneavoastră par să vadă şi să simtă totul, că nu le scapă nimic şi că au numeroase critici şi obiecţii nefondate, descurajatoare. În iubire însă, aveţi un aer înfloritor şi de aparentă vitalitate, ştiţi să folosiţi probabil cuvinte cu o mare încărcătură afectivă, care emoţionează şi mişcă puternic, cu ecou în inima cuiva iubit.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS