Horoscop Urania zilnic: marţi, 6 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 6 mai 2014


Horoscop 6 mai, Berbec:

Trăiţi în incertitudine şi simţiţi că sunteţi legat de trecut. În viaţa dumneavoastră sentimentală este un adevărat haos şi nu reuşiţi să găsiţi puterea pentru a merge mai departe. Trebuie să aveţi încredere în forţele proprii şi să luaţi o decizie finală, fără a vă fie teamă de consecinţe. Un sfat important din partea unui membru al familiei vă poate ajuta în această privinţă.


Horoscop 6 mai, Taur:

Toată atenţia dumneavoastră este îndreptată asupra unui proiect important. Dacă reuşiţi să terminaţi ce v-aţi propus, veţi avea parte de numeroase satisfacţii pe plan financiar. Sunteţi atât de hotărât să demonstraţi tuturor cât de muncitor sunteţi, încât vă deconectaţi complet de la viaţa socială şi vă îndreptaţi atenţia către munca de birou.


Horoscop 6 mai, Gemeni:

Marţi, 6 mai 2014, pentru dumneavoastră ziua începe cu zâmbetul pe buze. Aveţi o stare visătoare şi cu greu reuşiţi să vă concentraţi asupra proiectelor pe care le-aţi primit. Din cauza neatenţiei, este posibil să faceţi o greşeală majoră, care vă poate aduce sancţiuni grave. Spre norocul dumneavoastră, un partener de muncă reuşeşte să vă scoată din încurcătură.


Horoscop 6 mai, Rac:

Se anunţă o schimbare majoră pe plan profesional; v-aţi dorit asta de foarte mult timp, iar acum nu ştiţi cum să reacţionaţi. Poate fi vorba despre transferarea la un alt departament, primirea unui proiect uriaş sau chiar avansarea în funcţie. Meritaţi pe deplin ce vi se întâmplă, iar superiorii sunt mai mult decât mulţumiţi că vă au ca angajat.


Horoscop 6 mai, Leu:

După o perioadă de relaxare, începeţi cu o zi de foc. Aveţi foarte multe de făcut, iar timpul se pare că nu este de partea dumneavoastră. În loc să vă panicaţi, încercaţi să găsiţi un coleg de muncă dispus să vă ajute. Realizaţi un program al zilei cu fiecare sarcină pe care o aveţi şi ţineţi-vă de el. Spre seară, primiţi veşti frumoase din partea familiei.


Horoscop 6 mai, Fecioară:

Astăzi sunteţi chemat de urgenţă într-o şedinţă, alături de ceilalţi colegi de muncă pentru a primi un proiect important. Veţi fi obligat să lucraţi în echipă, lucru care nu va bucură prea mult la început, însă pe parcurs vă veţi schimba părerea. Aveţi şansa să întâlniţi noi persoane în cadrul companiei şi învăţaţi să vă organizaţi mai bine timpul.


Horoscop 6 mai, Balanţă:

La locul de muncă primiţi o ofertă de nerefuzat. Lucrurile se pot schimba cu această ocazie, iar dumneavoastră veţi fi mulţumit atât din punct de vedere profesional, cât şi financiar. Este posibil ca în cursul zilei să întâlniţi o persoană nouă, care vă va ajuta foarte mult în viitor. Veţi lega o prietenie de lungă durată sau poate fi chiar un posibil partener de cuplu.


Horoscop 6 mai, Scorpion:

Sunteţi cu capul în nori şi visaţi la minivacanţa care tocmai s-a încheiat. Nu reuşiţi să vă concentraţi la locul de muncă şi este posibil să atrageţi atenţia colegilor de muncă din cauza unor greşeli pe care le faceţi la un proiect de echipă. Un sfat important din partea partenerului de cuplu vă ajuta să luaţi o decizie semnificativă în viaţă.


Horoscop 6 mai, Săgetător:

Ziua nu începe bine pentru dumneavoastră. Sunteţi foarte impulsiv pe parcursul întregii zile şi nu reuşiţi să găsiţi rezolvare cu privire la proiectele dumneavoastră. Sunteţi departe de a termina ceea ce v-aţi propus. Dacă simţiţi că nu faceţi faţă, încercaţi să cereţi ajutorul colegilor de muncă, ei vor veni cu multe idei noi şi interesante.


Horoscop 6 mai, Capricorn:

Superiorii vă pregătesc schimbări frumoase pe plan financiar. Spre norocul dumneavoastră, aţi fost propus pentru a vă ocupa de un proiect extrem de dificil, care vine la pachet cu un bonus uriaş. Înainte de a accepta oferta, vorbiţi cu partenerul de cuplu. Va fi o perioadă aglomerată, în care veţi munci pe rupte şi nu veţi mai avea timp liber.


Horoscop 6 mai, Vărsător:

Astăzi trebuie să fiţi stâlpul familiei şi să rezolvaţi o problemă dificilă. Este foarte important să vă păstraţi calmul şi să analizaţi cu mare atenţie toate aspectele înainte de a lua o decizie finală. Partenerul de cuplu este alături de dumneavoastră şi vă oferă tot sprijinul necesar pentru a merge mai departe.


Horoscop 6 mai, Peşti:

Sunteţi foarte energic şi aveţi încredere în dumneavoastră. Aţi aşteptat foarte mult timp, iar acum hotărâţi că a venit momentul să faceţi schimbări majore în ceea ce priveşte viaţa profesională. Va fi un drum lung şi anevoios, însă extrem de plăcut. Spre seară puteţi avea parte de o întâlnire de gradul 0 cu o persoană care vă poate da peste cap toate planurile.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS