Horoscop Urania zilnic: marţi, 27 mai 2014

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop Urania azi - marţi, 27 mai 2014


Horoscop 27 mai, Berbec:

Aţi avut o perioadă destul de dificilă pe plan financiar, iar acum este timpul ca lucrurile să revină la normal. Spre norocul dumneavoastră, primiţi un proiect important, iar toate problemele vor dispărea în cel mai scurt timp posibil. Aveţi încredere în voi înşivă şi reuşiţi să rezolvaţi tot ce vă propuneţi astăzi.


Horoscop 27 mai, Taur:

Evenimentele din ultima perioadă v-au obosit extrem de mult şi nu aţi avut timp de odihnă. Astăzi este o zi de foc pentru dumneavoastră şi trebuie să vă ocupaţi de mai multe sarcini. Vă concentraţi destul de greu, însă sunteţi diplomat şi reuşiţi să luaţi deciziile potrivite la momentul potrivit. Partenerii de afaceri vor fi surprinşi de profesionalismul dumneavoastră.


Horoscop 27 mai, Gemeni:

Marţi, 27 mai 2014, vi se pare că stagnaţi în ceea ce priveşte cariera şi pierdeţi timp preţios la locul de muncă. Vă doriţi să faceţi o schimbare radicală, însă vă este teamă de tot ce presupune aceasta. Aveţi încredere în dumneavoastră şi lăsaţi-vă condus de ceea ce vă dictează inima. Partenerul de cuplu vă poate ajuta cu sfaturi dacă îi permiteţi să se implice.


Horoscop 27 mai, Rac:

Primiţi multe proiecte şi nu mai reuşiţi să faceţi faţă tuturor provocărilor. Deşi vă înarmaţi cu multă răbdare, este posibil să nu vă descurcaţi şi să fiţi nevoit să cereţi ajutorul colegilor de muncă. Spre norocul dumneavoastră, aceştia vor fi mai mult decât dornici să lucreze alături de dumneavoastră. Spre seară, este posibil să fiţi surprins de partenerul de cuplu cu un cadou.


Horoscop 27 mai, Leu:

Astăzi reuşiţi să îndepliniţi toate sarcinile pe care le-aţi primit. Spre norocul dumneavoastră, vă planificaţi foarte bine timpul şi terminaţi tot ce vă propuneţi chiar mai devreme decât aţi anticipat la începutul programului. Este posibil ca o persoană foarte importantă din viaţa dumneavoastră să vă facă o confesiune neaşteptată. Încercaţi să nu judecaţi şi să îi oferiţi o mână de ajutor.


Horoscop 27 mai, Fecioară:

Ziua dumneavoastră va fi una frumoasă din toate punctele de vedere. Este posibil să primiţi un proiect amplu, care vă va ajuta să vă rezolvaţi problemele financiare într-un timp extrem de scurt. Pe plan sentimental, lucrurile încep să se aşeze la locul lor. Dacă sunteţi încă singur, acesta este un moment potrivit pentru a face o nouă cucerire.


Horoscop 27 mai, Balanţă:

Sunteţi foarte concentrat şi vă doriţi să primiţi atenţia pe care o meritaţi în cadrul companiei la care lucraţi. Urmează să primiţi un proiect sau o colaborare extrem de importantă, pe care va trebui să o acceptaţi fără să mai staţi pe gânduri. Sărbătoriţi asta în cadrul unei petreceri restrânse alături de prietenii apropiaţi.


Horoscop 27 mai, Scorpion:

Vă recomand să vă încărcaţi cu multă energie deoarece vă aşteaptă o zi destul de obositoare încă de la primele ore ale dimineţii. Va trebui să faceţi mai multe drumuri în interes de serviciu; urmează să vă ocupaţi de negocierile unui contract important şi sunteţi tentat să acţionaţi dur. Pentru a vă asigura şanse mai mari de reuşită, trebuie să vă calculaţi atent fiecare mişcare.


Horoscop 27 mai, Săgetător:

Astăzi este posibil să primiţi o veste din partea unui prieten care vă poate schimba radical viaţa. Veţi fi nevoit să anulaţi toate planurile pe care vi le-aţi făcut pentru a vă ocupa de problemele neaşteptate. Cel mai important este să vă păstraţi calmul şi să acţionaţi cu multă răbdare. Aveţi încredere în dumneavoastră şi nu vă lăsaţi influenţat de nimeni.


Horoscop 27 mai, Capricorn:

Astăzi veţi fi ocupat cu multe mărunţişuri în ceea ce priveşte viaţa profesională. Lucraţi la un proiect amplu alături de o echipă numeroasă şi este nevoie de multă răbdare pentru a putea rezolva toate problemele care apar în cadrul angajaţilor. Spre norocul dumneavoastră, este posibil ca superiorii să vină în ajutor cu o soluţie neaşteptată.


Horoscop 27 mai, Vărsător:

Aţi avut o perioadă extrem de aglomerată, în care v-aţi ocupat de multe probleme profesionale. Drumul pe care aţi început este unul extrem de anevoios, însă spre norocul dumneavoastră rezultatele încep să se vadă. Viaţa financiară se schimbă radical, iar acesta este doar începutul. Învăţaţi să aveţi răbdare şi să nu vă mai faceţi probleme la orice obstacol pe care îl întâlniţi.


Horoscop 27 mai, Peşti:

Deşi în viaţa profesională lucrurile funcţionează perfect, nu acelaşi lucru putem spune şi despre planul social. Concentrat asupra aspectului carierei, v-aţi neglijat foarte mult prietenii şi familia. Acesta este cel mai bun moment pentru a vă face ordine nu doar în viaţa dumneavoastră, ci şi în gânduri şi în relaţia cu partenerul de cuplu.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS